sve su to favoriti povedilla, trebali bi tuci, ali ja ne volim te male kvote, ja to ne bi igrao, tu treba s dosta para da uletisvjerovatno ti imas
![]()
sve su to favoriti povedilla, trebali bi tuci, ali ja ne volim te male kvote, ja to ne bi igrao, tu treba s dosta para da uletisvjerovatno ti imas
![]()
Who let the dogs out
pa i to sam mislio sa malo vise da udjem,zao mi sto ne ispratih makar jedan tvoj singl,ali bice ih nadam se i neki drugi put
bravo claun, bazel prsli izgubi 1:0
Who let the dogs out
mogu se kladit da ga nije igrao
A sto mislis ? ahahahahahahaahh povedila +1
Idem sad stvarno da se bacim sa zgrade.....ili vise da ne igram kladionicu !!! Kreten jedan,reko sam sebi svako kolo cu pratit te svajcarce na prelaze i kako se za***** za luzern proslo,sad ovo isto a kakav osjecaj da ce doc neko od njih 2 usta ih jbm
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Bazel me ZAKOPAO na extra tiket !! Trebao mi GG glibov jedan,uvatio sam gg cirih,lokomotivu,arau,vodi servete...... dabogda dobili grip
a znao sam da nisi cus kucu sam mogao stavit da nisi
p.s. ocekujem taj +1 odmasadodma
p.p.s brate igrash honku neke kurceve palceve a ne igrash po osjecaju,pa pogodio si kvotu 27-28 i umjesto da bacis 5e ti nista,izvini sto cu ti ovo rec ali ispa si prava budala,pa sad fino put neke stijene pa u more
hahaahah a fala ti![]()
a znam brate ne bi mi vjerovao drugi vikend vec ....a da vidis na rulet !!!
Sjedim sa drugom,igra on,znaci ubija me osjecaj da ce nula doc....i krecem da potegnem u dzep da uzmem 5e da stavim,i ne moze se ulagat,jos kazem njemu stavi na 0 bar 2eura oli svega ti...... i upane 0 ....zamalo nisam razbio ruletahahahah
eo vec drugi vikend neki osjecaj da ce doc jbt pih
Mozda da se proba Marsej nocas 4+ (2.85) sa nekim vecim ulogom
Who let the dogs out
da zivim malo blize unovcio bi ja te tvoje ideje dobro,ali ti vazda kad kazes moze li doc dodje,sjecam se kad je bilo sp,kad si ima onaj tiket sa kvotom 30 te maybe ovo te maybe ono i dodje tiket,i istu stavr radis danas,pa koji je ***** ne odigrash !!!
sad si i mene iznervirao,malo mi ali da dodjem u kotor da te tako slatko izbijem pa neka me posle toga izbiju tvoji drugovi ali bi vrijedjelo
Izgubi Malisse 1. set i sad je kvota na njega 6.50. Valja pokusat. Ulog 0.83/7.58
a normalno da je doslo vazda dodje i mi uzmemo pare a ti ne
odsad vazda igraj kad stavis odje
Posto nas je napustio Deksiiiinjo i iznio svoju ponudu, mislim da je vrijeme da predstavim svoj novi projekat. Napisao bih knjigu o svom kladionicarskom iskustvu. Knjiga ne bi bila nimalo losa. Naprotiv. Na internetu se i po 200$ dolara prodaju neke i ne bas kvalitetne knjige. I to na rasprodaji. Ja bih pokusao da objedinim sve moguce scenarije online kladjenja. Obuhvaceni bi bili sportovi tipa fudbal, mali fudbal, ragbi, americki fudbal, ragbi 7, aussie rules, odbojka, odbojka na pijesku, kosarka, netball, rukomet, tenis, stoni tenis, badminton, darts, snooker, bejzbol... Mozda sve to smjestim na 10 strana, sve sa slikama, da odmah krenete u nove dobitke. Znaci, vise neka pripovjetka, nego roman. Cijena bi bila simbolicna. Mozda 50€. U cijenu je uracunato i zadovoljstvo sto necete morati da dajete pare Deksiiiinju i slicnima.
auu srecom ne uplatih onaj tiket jerne mogah ic do kladionice dosli mi bili neki gosti,ali zao mi sto ne ispratih ovu vozniacki tacan rezultat
palacio sto stavljas vise predloge kad si reka da si prekino,niko te sad ne slusa dzaba ti
inace pratim samo claunove tipove
Koji idiot majko mila prodaje knjigu 50 eura hahahaha.Kod mene ko uzme pretplatu vratice pare odmah a oove knjige i slicno su pokusaji ocajnika da dodju do para sa nekim supljim filozofijama.
deksi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks