^ dodjoh ovo da postujem. Smor... al cu pogledat i ostale u sezoni cisto bezveze kad imam vremena, makar na preskoke male.
to izgleda otprilike ovako [na osnovu 3 odgledane epizode, nisam josh cetvrtu]:
dobar chovjek koji ima neku supermoc chini loshe stvari protiv svoje volje, jer ne moze da kontrolise svoju moc. bla bla bla, 39. minuta kasnije, atraktivna plava fbi detektivka odrzi heartwarming speech, ohrabri naseg atipicnog heroja, sugerishe mu da on moze da kontrolise svoju supermoc, samo treba da se potrudi. sve se srecno zavrsava, a atraktivna fbi detektivka i chudni, ali sarmantni zamjenik sefa policije su korak blize vodjenju ljubavi pod sjajem zvijezda u malom gradicu u maineu.
plus, igra onaj iritantni glumac sto je igrao miloa u 24
dakle, smor. sto je steta, moglo je da bude dosta zanimljivije
^ dodjoh ovo da postujem. Smor... al cu pogledat i ostale u sezoni cisto bezveze kad imam vremena, makar na preskoke male.
rm -rf /
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pa evo i mog izbora
Battlestar Galactica
Caprica
Heroes
Supernatural
Lost (lise poslednje sezone odnosno poslednje epizode)
Harper's Island
Dexter
Prison Break
House M.D.
Shogun
Lud Zbunjen Normalan
Chuck
Naravno sortirane su proizvoljno.
nakon i druge epizode rubicona, mogu komotno reci da djeluje najbolje od svih ovih ljetnjih serija koje su pocele ove sezone. mozda novi superhit za amc?
u svakom slucaju, preporucujem. serija o sifrantima/spijunima/detektivima/chemu god, a nigdje superfancy gadgeta, mocnih superracunara, jurnjave kolima, ubijanja dvojice terorista jednim metkom isl [makar za sad]
a plus, na kraju epizode se pojavio senator clay 'shieeeeeeet' davis. nadam se da ce se u narednim epizodama josh vise pojavljivati
ja sam mislio da se rubicon nece pre jeseni nastavljat
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
I ove nedjelje dobar True Blood. Onaj kralj Misisipija je stvarno kralj.
"Ai che lastima...whatever"
Ono se nesto desilo Bilu kad je iscijedio Suki. Kao da je zamalo covjek postao.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Rubicon sam gledao pilot kad su ga prvi put davali i dopada mi se, skidam drugu epizodu... čitao sam komentar kritičara koji je vidio četiri epizode i kaže da iako se sporo kreće serija da je sjajna i obećava.
a dosta vise sa prepricavanjem svake epizode True Blood![]()
(nečitko)
Znate li neki sajt đe mogu da gledam seriju The Big Bang Theory ?
ao, sad moram da čekam da neko ovo vidi..![]()
Last edited by TroonChica; 05-08-10 at 02:23.
Are you suggesting coconuts migrate?
Bored to death. Simpatična serija.
Sad se daje na HBO.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Vidim da nije bilo pomena ranije, pa rekoh da skrenem paznju na novu seriju "Sherlock". U pitanju je moderna verzija Serlok Holmsa i dr.Votsona.
Za sada su prikazane samo 2 epizode.
Rano je jos za kakve zakljucke, ali ako se po jutru dan poznaje...
Licno sam jako impresioniran serijom, nadam se samo da ce nastaviti u istom ritmu sto se kvaliteta tice.
Uzeh svih 10 epizoda Pacifik iz DVD kluba da gledam nisam mogao zbog obaveza da pohvatam epizode kad su se emitovale na HBO.Serija odlična šta drugo očekivati od tandema Spilberg-Henks.
je li ko gledao seriju zapadno krilo?utisci?cuh da je to jedan od najgledanijih serijala na malim ekranima,osvojio 2 zlatna globusa,9 ocjena na imdb..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Može, hvala.![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Moraću da razočaram fanove, ali Breaking Bad se tek vraća idućeg JULA.
je li gledao ko "Blue mountain state"?
tek je zavrseno sa prvom sezonom emitovanja...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks