kuka je fabricka, imam je i ja ali moja ne viri ovoliko jer je branik veci pa je prekriva.
naljepnica na branik - njegov kafic tj vlasnika vozilai diskretna je koliko toliko... i ti bi reklamirao svoju firmu
Moja plava je ljepsa, ha!
Lip mi se ne svidja, bas ni malo. crvena kuka je selo. Retrovizori su selo. Naljepnica na sred branika je selo na kvadrat.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kuka je fabricka, imam je i ja ali moja ne viri ovoliko jer je branik veci pa je prekriva.
naljepnica na branik - njegov kafic tj vlasnika vozilai diskretna je koliko toliko... i ti bi reklamirao svoju firmu
Originally Posted by my name is ...
Hahahahahah! FAIL
Naljepnica na BRANIK je CH, a ne adonisbar.ch (koja se nalazi na kasu.
Fabricki kuka ne vjerujem da je crvena.
HAHAHAHAHHAHAHAHAH!
FAIL
Ne moramo, od kad imamo nove tablice, i MNE napisano na njih. Kiksao si kao Celzinjo, kad je mislio da je rasvjetni stub ustvari McDonalds.
![]()
mcdonalds je voda za kfc![]()
Batistuta je voda za Market!
a kupis ko acidov, i sredis ga kao ovaj.. tockovi branik toga karbona malo nabacis i to je to![]()
ne moze. Ocu da ga prodjaem 100e, pa da je sto bolji![]()
Vjruj mi da ne moze preko 100-e ovaj
Jer su solidno ocuvani i bez ulaganja 300e.. a mome fali: Akumuator, Gume, Registracija (250e, inace je 220e, ali kazna ona jer ga nisam reg. vise od 2 mj). Pa sad racunaj koliko stvarno vrijedi. Da ne pominjem boju koju ce jaci vjetar da oduva
![]()
ima i u bd jedan novi a5 sa mtm opremom na NS tablice, fino izgleda![]()
You'll Never Smoke Alone..
Svajcarska nije u EU, naljepnica je potrebna ako ocete 101% legalno, al dosta ljudi je ne stavlja i idu preko. E sad, uvjek se moze desit neki carinik nervozan da vas vrati al to se vise desava nama no normalnim drzavama![]()
rm -rf /
I koji ***** im to treba?
TAKUMI
ja sam se morao vracat sa granice da je kupim
Sa hrvatske, kladim se...
TAKUMI
Def nisu upuceni,onoga momenta kad smo uveli nove tablice po svim trazenim standardima prestala je potreba za naljepnicama.
Meni je ljubazni usmrdjeli slovenacki policajac cak skrenuo paznju da ne mogu imat sivu naljepnicu,nego bijelu sa crnim slovima.
Reko prijatelju,znaci li to da treba da se vratim kuci za jednu takvu?
Pa ne,ja samo kazem...
Hvala na sugestiji,dovidjenja.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
To su pacijenti teski.
Ja nisam imao problema tamo, isao sam Benzom i Avensisom koji su bili na PG i valjda sam uletio na pravi trenutak, sad idem sa Bimmerom i Bentlijem i nemam problema valjda zbog rega, ali moji frendovi su imali velikih problema. Ne daju ti da udjes ako nemas 150 eura u dzep. Neke su cak gadjali pasosima!
TAKUMI
sve zavisi kakav te carinik zapa'ne
mada sta ocekujes kad im tamo dolazis sa bentlijem a njima plata kao tebi jedna guma !
sjecam se sto nam napravi nash policajac ono kad si me vozikao sa njim kroz pg... zavide ti svi, nova kola, novi kuk, lep osmeh, lepe naochare, bmw apoteka prelijepe plave boje![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks