ma nemam ja nista protiv njegovih postova, samo pricam o nazivima tridova makar to , jer desi mi se da ne razumijem cesto njegova obrazlozenja itd, ali covjek stv izmislja neke riijeci (ok za Vels znao sam zasto ih je nazvao tako) evo primjera : Raspravnik je hrvatska riječ za svemrežni (hrvatska riječ za "internetski" koju sam ja izmislio)
i onda me to nervira, a vjeruj mi ni najmanje mi ne smeta niko zbog odredjene pripadnosti nacionalne , vjerske itd nikakvih predrasuda nemam, nego mi smeta sto otvori temu i ja cim vidim naslov prodjem iako bih nesto napisao jer mi je bzvz pola sata tumaciti uvodni post...
ne zamjeram daleko od togapoz !
Umjesto brisanja oglasa narodu koji ne stavi P/K/I/U na pocetku, mogli bi da napravite dva-tri podforuma Oglasi/Prodaja Oglasi/Kupovina i Oglasi/Razno, ili jos bolje Oglasi/Nekretnine, Oglasi/Vozila, Oglasi/Racunari, Oglasi/Usluge... Oglasi/Razno. Na taj nacin bi oglasi bili 'sortirani' i pregledniji.
aha. dobro si ti to smislio.
A ako bi ja htjeo da dam oglas da farbam auta, da li bi to stavio u "Usluge" ili "Vozila" ?? Ili ako bih htjeo da prodajem auto dal bi u "Prodaja" ili "Vozila" ???
Dakle, podforum "Prodaja/oglasi" radi odlicno (osim neizbjeznih komentara radi obaranja cijene) , i nikako ga ne treba menjati..
A bolje je ovako sve na gomilu, pa oglas ne moze da se vidi ni sat vremena?
Ovo je super ideja
da bi pronasla npr. telefon moram da iscitam naslove bar 20 oglasa koji me ne interesuju jer su svi u istoj kategoriji. Ili ako neko nije refresovao oglas recimo jedan dan, pao je na 3,4,5 stranu samim tim jos je teze naci.
Search opcija ne bi trebala da bude jedina olaksavajuca, ova kategorizacija je dobra ideja![]()
Weakness of attitude becomes weakness of character.
hjedoh da editujem post, 3-4 sekunde nakon sto sam postovao isti, i da kliknem "save" kad ono:
http://i36.tinypic.com/2cs7xvs.jpg
ja imam samo jedno pitanje vezano sa signature.
svi mozete da vidite kakav mi je signature sad, a do sad je bio jedan zanimljivi qoute-ovani post.
jel to od sad zabranjeno qoute-ovanje SVIH tudjih postova u signature-u ili je zabranjeno quote-ovanje samo odredjenih postova?
(u mom se spominjao nama svima dragi DIDI, pa je mozda zato obrisan?)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Zasto osoba pod nickom darijan vrijedja i cera sa foruma kolegu forumasa iz HR?
Dje je to pravilo da se samo Crnogorski i srpski smiju pisat sto ON spominje u ime cijeloga foruma?!
Tvrdim da se Hrvatski moze pisat slobodno u neogranicenim kolicinama. Ako ima neki problem sa tim, neka posjeti strucnu osobu, a ne vrijedja i cera momka bez ikakvog povoda.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
dje ga vrijedja i cjera???
pravilo je da se pise jezikom koji svi razumijemo, al moras priznati kad se pocne sa hrvatskim dosta stvari se ne razumije, tako da nema potrebe za forsiranjem, a ti ako nastavis sa ceranjem ljudi kod strucnih osoba, zaboravi na forum, ovo ti je finalno upozorenje
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Dje ga vrijedja i cera?!Pa mene je to toliko ocigledno da mi je glupo sad da quote radim.
Ponesto se ne razumije, istina, ali tu je google translate, ignore opcija itd..Pa kad neko pise na Engleski po recenicu-dvije, zasto njemu niko ne progovara nista? Kladim se da ima preko 30% ljudi na forum koji se ne umiju predstavit na tom jeziku.
Naravno da nema potrebe za forsiranjem, ali posto covjek oce da bude dio ovog foruma ocigledno, ne treba mu uskracivat to pravo radi 2-3 rijeci u 50 redova. A pogotovo to ne smije raditi covjek koji sa administracijom nema veze.
Ni mene se ne svidja belo, lepo, cak mi zmarci niz kicmu pocnu, al jbg, tako je kako je. Nemam pravo da se bunim. Ovaj Hrvat barem pise latinicom, a ne gubavom cirilicom od koje oci ispadaju.
p.s. Ovo za strucnu osobu..Mora malo humora bit gazda oca mu Bog ubio!![]()
ali case onaj ne pise hrvatskim on izmislja izraze ne zezaj da ga razumijes, ja slusam cesto hrv komentatore i pola izraza ne postoje nego on ih ubaca!
Nikad nijesi cuo za to da i Hrvati imaju SELO, i da oni imaju arhaicne izraze svoje?I ja idem na jedan HR forum, i masu izraza ima koje ne mozes na TV cut nikad.
Ja ga razumijem 99%, jer gle, obdaren sam sa toliko inteligencije da iako mi je rijec nepoznata, iz konteksta recenice mogu provaliti o sto ona predstavlja, tj. znaci.
Off.
ne svidja mi se tvoj humor, case, tako se ne trudi, jer kazem ti finalna opomena
sve sa mjerom, a sa hrvatskim se pretjeralo, nema potrebe nikakve
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Aj dobro necu se humorisat na taj nacin.
Kako ti kazes, naravno.
Mogu ti dat nickove bar 2-3 forumasa koji preceruju sa ekavicom konstatno, i kroz cije postove se moze zakljuciti da je namjerno koriste da iritiraju, ali je to pretpostavljam nepotrebno, tako da cu se elegantno povuci iz rasprave.
Forza Inter!
Ako je već Kejsu zabranjeno da šalje ljude stručnim osobama, može li se bar isti tretman primijenit i na odredjenu osobu na podforumu Religija i Filozofija, kojoj se glavni argument po pravilu sastoji od nečega u smislu "glup si / nemaš kapaciteta za to" itd?
Mislim, Kejs se bar sprda i odavno ga niko shvata ozbiljnošto ovdje baš i nije slučaj...
o kome se radi,
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks