Momak za primjer i ovo da mu se desi stvarno nema pravde na ovom svijetu.:mad:
Jedan od najpozitivnijih likova danas.I ovo mu se desi i to jos na treningu.Nema ni boga,ni pravde,ni nicega...samo se nadam da ce se oporavit i ponovo dostic barem sadasnji nivo.
Ne mogu opisat koliko mi ga je zao.Sok.
Ovi ostali,ako imaju obraza nece se manekenisat nego ce im ovo bit motiv vise.Za Stevana!
Momak za primjer i ovo da mu se desi stvarno nema pravde na ovom svijetu.:mad:
Jveta majstore, vratices se brzo i do proljeca opet onaj stari.
Treba zvati Kadua i Vesovica.
Burzo ili niko. Samo glupi ljudi ne prastaju, a jos gluplji ne mijenjaju misljenja...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Strasno mi je zao momka. Nije bitno sto nece igrat za reprezentaciju, samo da se on sto prije oporavi.
Release Yourself
Dade penal za Serif Baco Nikolic
Opa, već drugi gol u LŠ, iako su penali u pitanju (a i kvalifikacije) Je li igrao Djurović?
I Šerif ide dalje, fino fino.
Kakva ludnica na Maksimir
iii oce li go promasiti Crnogorac ??
-nece![]()
Ne mogu opisati koliko mi je žao Jovetića. Mogu samo ponoviti ono što su drugi već rekli a to je da nema pravde. Tako kvalitetna ličnost prije svega a potom i fudbaler nije ničim zaslužio ovako nešto. Nadam se da će se oporaviti u rekordnom roku. Želim mu sve najbolje.
Ovo je težak udarac i za reprezentaciju jer gubimo neku četvrtinu kvaliteta a taj napad je jedino na što se možemo osloniti. Kad se nedostatku Jovetića doda i nedostatak Drinčića koji je naš najkvalitetniji igrač na sredini onda se to i te kako osjeti. Takve hendikepe bi osjetila i Engleska a ne Crna Gora.
Osvrnuću se i na Burza. On se sam isključio iz reprezentacije svojim izjavama i sigurno da bi da je ono izjavio u bilo kojoj državi bio bi doživotno isključen iz reprezentacije te zemlje. Nikakvo izvinjenje to ne može poništiti. Ublažiti da, ali ono su bile previše teške riječi. I njegovo kasnije ponašanje je bilo čudno. Prvo se izvinio pa je onda kad je Filipović smijenjen rekao da je sad predaleko u Japanu da bi igrao za reprezentaciju ali da, eto, ako je kome potreban može doć (kao da treba da ga neko preklinje da bi došao). Zatim je izjavio da ga je Vučinić izbacio iz reprezentacije o čemu je ovđe bilo riječi. Vučinićev demanti niko na forumu nije prenio, inače. Sad konačno kaže da nikad ne bi rekao NE Crnoj Gori. Što je sljedeće ne znam. Ipak, iako sam ranije bio izričito za njegovo nepozivanje situacija je takva da nam kvaliteta nedostaje pa po onoj izreci ''nužda zakon mijenja'' ni moje mišljenje više nije tako tvrdo. Ako slučajno dobije poziv to treba učinjet prije nego što se navuče na sake![]()
Dick Laurent is dead!
zao mi je za JOVETICA , taman se nadao da ce nesto uciniti nasa reprezentacija na kvalifikacijama sa njim i Vucinicem al nista izgleda ,steta![]()
samo da ne bude povreda jovetica opravdanje rep. ako ih budu guzili svi redom
Ja vjerujem da se on najviše nasjekira danas.
Vidite li da momak popušta po šavovima.
on nema srca nimalo pih , kakvo stvorenje , volis ti da izgubimo da da uzivas u tome jbt
Ovaj Baćo Nikolić iz Šerifa nije loš ni malo
Po meni je Baćo malo prestar (24 čini mi se?) da bi se od njega mogle očekivati neke veće stvari. Mada što znam, ima igrača koji dodju na svoje tek oko tridesete. Ima tu neku dozu talenta sigurno, a očigledno je i mentalno dosta stabilan, brzo se navikao na novi klub i već daje značajan doprinos. S obzirom na neka imena u reprezentaciji, sigurno bi trebao biti na užem spisku, a i valjalo bi ga pozvat za taj jedan meč čisto da Moldavci ne namirišu moguće reprezentativno pojačanje.![]()
Djurović bi već mogao da bude druga priča, ako sve bude išlo kako treba. Još uvijek je dovoljno mlad da počne jaku karierju, i ima sve predispozicije. Sad, za njega nemam pojma koliko je standardan u ekipi.
Last edited by MadGod; 05-08-10 at 10:20.
Koliko sam pratio kad je došao u Sheriff ponekad je ulazio s klupe, ponekad od prvog minuta a ponekad nije ni ulazio. Trenutno je standardan Brazilac Franca ali Đurović je neđe skoro izjavio da je trenutno van forme ali da ide uzlaznom putanjom tako da vjeruje da će on biti taj koji je standardan.
Dick Laurent is dead!
Gledao sam sinoć mec Dinamo-Šerif. Nikolić je bio prilično loš. Koliko sam ja mogao da vidim bio je dosta borben, ali je mnogo lopti izgubio. Ne mora ništa da znači, ali tako se meni učinjelo sinoć. Po onome što vidjeh čini mi se da nema tu materijala za reprezentaciju.
A što reć za povredu Jovetića! Katastrofa. Ako iko to nije zaslužio onda on nije. E nema pravde vala!
Postojaće Crna Gora...
lose za stevana, je li ko se raspitao kako ide dalje sa tom povredom oce li se ikad ljudski oporavit? jeste da je mlad ali znam da je van basten batalio valjda radi toga a i crni ronaldo je tri puta dozivljavao isto.
Bojim se da mu sad to koljeno ne bude stakleno.....
Veljko Batrović prelazi u Partizan. Jutros bilo u našoj štampi.
Dick Laurent is dead!
Pročitah jutros.To mu je najbolje rešenje Partizan je poznat po tome što forsira mlade igrače.
Poslije sve priče, na kraju Partizan. Nisam zadovoljan, naročito jer se ne zna kako momak stoji kad je reprezentacija u pitanju.
Ali opet, bolje Partizan no onamo dje Vešović ode...
PS. A što bi sa Savićem?
Meni je čudna ta situacija oko Batrovića najveći fudbalski talenat 16 godina a nije još igrao za reprezentaciju.Da li su ga uopšte pozivali?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks