Originally Posted by
Djevojka
Znas kako je, ja ti pameti ne mogu dati, ono sto mislis da razumes, nije ono sto je istina. Sto se tice znanja, ti si zaista poslednji koji moze i sme da ga spomene, cak i mali Rakun zna vise od tebe, jer se vise trudi. A ti hohstaplerises sa recenicama koje negde pronadjes, bez da zaista razumes njihovu sadrzinu ili interakciju. Vidis, tu je esencija koja te odaje kao neznalicu, ali ti to ne mozes da vidis, jer da vidis, ne bi bio neznalica, nego bi znao da povezujes cinjenice. Mozes ti izvrtati sve koliko god hoces u svoju korist, ali neznalica si i to je previse ocito. Hohstapleraj takvih kao sto si ti je cest na forumima i cim se malo zagrebe to fiktivno znanje, oni beze u iskrivljavanje cinjenica, nepriznavanje onoga sto je i malom detetu poznato, i panicnim pokusaijma da spasu sto se spasti moze. Ali, kasno je, onaj ko zna, njemu je jasno i njega vise ne mozes prevariti. Tako da se dzabe trudis, ti si jedan od najslabijih koji su pokusali tu igru, morao bi da imas bar polovinu tog znanja koje pokusavas da simuliras da imas, ali ti nemas ni trecinu, a ni cetvrtinu. Od jednog mog pitanja si pobegao, koje sam ti postavila iz astrofizike. Necu da insistíram na tome, jer ne moraju drugi da vide ono sto sam ja videla. Ali, mozes da mi verujes, samnom neces na naucnoj bazi izaci na kraj, a na raligioznoj necu da bacam bisere pred tebe vise, jer kao sto sam vec ovde napisala, treba znati kada treba stati, a ko jos vidi neki smisao u tome da diskutuje o teoriji relativiteta sa osnovcem. Tako da, bolje se drzi onoga sto imas i znas, meni nisi dorasao, sta god da pokusavas.
Bookmarks