imaju li debili bar sansi jer cu lap top slomit ako ih budem gleda i koji je miinut
dodje kineticu ajax gg ali dzaba mu sve kad i njega i mene baca ovo djubre
Ko ono rece za Pk-35 da igramo dvojku,kako me ukopa,zadnje 50 eura bacih,sad sam ga ispusio jedno vrijeme......
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ljudi je li ovo moguce sstavim 2 para na tiket i promasim 1 ?! objasni kako to ?!
i to turci koji su mi uzeli vise para no sto sam ih da za kupovinu telefona
qq lele
claun bolje da ti ta kvota 5 sjutra bude dobra inace cu ja radit lastu sa milenijuma
povedilla kad je bio wimbledon pogadja si svaki dan,sve sto si odje stavio je bilo pogodjeno sto bi?
a sto mi je neko navraca nesto neko bacio kletvu na mene eto to je
cus da fenerbahce ne dobije yang bojse koje bi drezga dobila
odgovara im remi bez golova jbg mrzni turci
Kakav poklon je bio ovaj Rozenborg...
Izem ti Fener prsli!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
e ***** im sve po spisku....stoka holandska nisu mogli izdrzati 2 min...nego im ga ivic bucnu..
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Oooooo ***** te Dinamo , a neka su ispali kad ne mogu moldavce prsle kuci dobit... pih :mad:
A tek Fener tuga ...
Kreč, kolica i mešalica.
Pozitivan noćas...izgoreše me turci na tiket 3
fini rezultati veceras da se primijetiti
fener fener..tagedija
lose lose danas
moze li IKO za sjutra nac neke kvote male da se nakupi kvota 3,pa sa vecim ulogom da se proba?
zvijezda 2 eto ti kvota 2.7
Singl:Apollon-Sibir 1(1.90) ulog 7/10 Dubl:Zestafoni-Carpaty 1(3.30),OFK Beograd-Galatasaraj 2(1.75)
Sibir sa prednoscu od jednog gola dolazi u goste Apollon-u.Apollon igra odlicno kod kuce,sigurno ce napadati od starta,ocekuje se da ce temperatura biti 42-43 stepena sto svakako ide u prilog igracima domaceg tima.Ne vjerujem da ce igraci iz Sibira uspjeti da se prilagode vremenskim uslovima jer nemaju medjunarodnog iskustva i nisu navikli da igraju utakmice na tolikim temperaturama.Vjerujem da im je palo i samopouzdanje posle losih igara u poslednje vrijeme i poraza u finalu kupa.Vjerujem da ce ih Apollon srusiti,igram keca sa malo vecim ulogom.
Zestafoni je u prvom mecu igrao dosta dobro,ravnopravno po svim izvjestajima sa njihovog proslog duela.Zestafoni je tipicna domacinska ekipa.Jure 0-1 i vjerujem da mogu proci dalje.Zestafoni igra dispsciplinovano od pocetka do kraja utakmice,to su i potvrdili igraci Carpata kao i njihov trener u izjavama posle utakmice.Igrace se na nekih 37-38 stepeni sto je dodatne prednost za domacina koji je ce imati i podrsku navijaca jer se ocekuje pun stadion.
OFK Beograd je uspio da napravi iznenadjenje u prvom mecu ali da to ponovo urade,mnogo bi bilo.Galatasaraj je veliki klub,zvucno ime i vjerujem da ih nece potcijeniti kao u prvom mecu.Ocekujem brzi gol Galatasaraja i prolaz salje.Kvota je poklon.
Sto se tice zicera izbjegao bih Besiktas!Isto sam rekao za Dinamo i bio sam u pravu!To je to,mozda odigram jos nesto ali ovo su mi dva tiketa za danas.
deksi
Ako neko prati srecno!
deksi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks