Morace se zvati Burzanovic definitivno sad posle ovoga.
A i ne bi bilo zgorega prebaciti se na neku defanzivniju formaciju.I vratiti Vukchevica u centar ili lijevo,gdje mu je prirodna pozicija.
Morace se zvati Burzanovic definitivno sad posle ovoga.
A i ne bi bilo zgorega prebaciti se na neku defanzivniju formaciju.I vratiti Vukchevica u centar ili lijevo,gdje mu je prirodna pozicija.
Deserve's got nothing to do with it.
burzo je jedini igrach koji moze dat loptu koja moze bit gol,drincic mozda i niko drugi,boskovic je nekad igrao dobro a sad imam osjecaj da posle 2 sprinta oce dusu da ispusti
Bojim se samo da je Mirko glavna prepreka pozivanju Burzanovića u reprezentaciju... a ako je stvarno tako, a nadam se da nije, tačno ćemo Delića gledat ka plejmejkera u kvalifikacionom ciklusu.
Naša posla.
hahah to se samo moze desit kod nas da se 1 igrach pita sve i nidje vise
to mu dodje isto ka da casillas rece del boskeu ne pozivaj toga i toga ili mesi maradoni(navodim banalne primjere)
Sve i da će ga gurnut Kranjčar u sredinu (a izgleda da neće jer kopira sve od Filipovića), opet nam treba bar 2-3 fudbalera naprijed koji imaju tu neku viziju i kreativnost, znaju da se kreću i znaju sa loptom, jer je ovi ostali umiju jedino vratit nazad ili na krilo.
Mislim, Peković... što da ti pričam...
pekovic,novakovic i jos poneki nikad upotrebljivu loptu ne bacise,a i sto ti kazes oni mozda 1 put u vr' glave 2 puta se otisnu put protivnickog gola
Niko nije zaboravio, ali su izgleda svi zaboravili izvinjenje koje je došlo SJUTRADAN.
Biće da su nam svi ostali fudbaleri moralne gromade, od Delibašića (prvoga) i Baše, pa do kapitena...
jel cujete sta je reko na 2:25 i vi bi ga pozvali za reprezentaciju?Milije mi je da igra neko drugi koji ce da se bori i srcem da igra a ne da se setka po terenu pa neka je i ubjedljivo najbolji igrac.
Dobro, eto ti se Damjanović bori za Crnu Goru svim srcem i dres mu znači više no Burzanoviću.
Kako je...
Simon,Fatic i Novakovic/Boshkovic/ko god oce u sredinu,Burzanovic i Mirko ispred,i skroz naprijed neki shpic,Delibashic,Djalovic,ko god hoce,samo da ima snage...
Ne znam shto su sve zavrgli i Kranjicar i Filipovic na klasichno 4-4-2 i Simona i Boshkovica skroz na krila,gdje su upotrebljivi otprilike kao 2 mrtva pacova.
Deserve's got nothing to do with it.
ljudi, je li moguće ovo :mad::mad::mad:
http://www.goal.com/en/news/10/italy...-7-months-with
da, izgleda da su mu pukli ligamenti..
You'll Never Smoke Alone..
Njegova karijera ide sasvim fino, a i svuda je išla dje su mu treneri znali što rade. Reprezentacija je igrala jedno sedamnaest puta bolje dok je on bio u timu. Za sredinu terena kakvu mi imamo, sumnjat u njegove fudbalske kvalitete je besmisleno. I ne vidim u čemu je problem ako je i pored svih njegovih problema van terena jedan od najboljih na terenu.
Što se tiče toga što je pričao, za dio sa himnom se izvinio odma. Ja to izvinjenje nisam čuo ni od Baše ni od Delibašića za ono što su oni pričali (ili nisu pričali). Burzo je taj put izdušio samo zato što mu je stalo, a nema toga ko me može ubijedit da je većini na spisku više stalo do reprezentacije no njemu - naročito ekipi Tanasijević, Batak, Jovanović, Damjanović, i ove dvojica gore pomenutih.
dobar je burzo ka japanska jabuka
:)
Ne znam bio sam protiv toga da se zove nazad zbog pljuvanja po Crnoj Gori ,ali sad vise ne znam ..izvinio se..
a nadam se da ce Jovetic oporavit mlad je vidjeli ste Eduardu sto se desilo pa se skoro potpuno oporavio
Kazu da se Jovetic povrijedio na duze vrijemeeeeeee aaaa, opet u kvalifikacije bez najboljeg igraca
.. Trop , dokle vishe ?! ccc
BISOGNA VINCERE !
Za Jovetića sezona gotova i prije početka
Stevan Jovetić, crnogorski 20-godišnji ofanzivni vezni nogometaš iz talijanskog prvoligaša Fiorentine, morat će na operaciju desnog koljena i predstoji mu pauza od šest ili sedam mjeseci.
Za Jovetića je koban bio klupski trening u utorak i sudar sa Marijem Bolattijem. La Gazzetta dello Sport izvještava da je vrlo talentirani nogometaš vrištao od bolova i teren napustio u suzama uz pomoć liječničkog osoblja.
Zbog težeg oštećenja križnog ligamenta, Jovetić će morati i na operaciju, a liječnički stožer Fiorentine u saopćenju je procijenio da će pauzirati između šest i sedam mjeseci.
Tako je Fiorentina ostala bez jednog od ključnih igrača uoči početka sezone. Veliki je to hendikep, uoči početka kvalifikacija za EURO 2012. godine, i za crnogorsku reprezentaciju, koju vodi hrvatski trener Zlatko Kranjčar.
--------------------
Jeli moguce![]()
Who let the dogs out
mlad i odmah jedna od najgorih povreda u sportu... Nadam se nekom cudu ali ovo je nesto sto zna da se ponovi nazalost
Stvarno mi je zao, ocekivao sam ove godine da nosi Fiorentinu. Ovako vjerujem da udje u formu sledece sezone.
\\OFL•GIC
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks