Stvarno , kad će Sport Klubovi?
[quote=citizen;1758419]necemo ih gledat skoro, jedino da mijenjamo kablovskog operatera, to je jedina opcija koja nam ostaje...[/quote
Cigani su upravo prekinuli "čari" na FOX-u iako po epg-u još traju ! Ajde što meni idu na K, sad mi nerviraju i djecu! -E to neće moći , pozove li mi se neko na ugovor nabiću mu ga u grlo. Šupci!
Imam ovaj ugovor za Extra TV jos 10 mjeseci, poslije toga cu dobro razmislit sto cu dalje. Nije mi jasno da nijesu u stanju ni lijepo da kazu da nece uzet SportKlub kanale. Ovo je potvrda njihove nekorektnosti:
Sent: pon 12.7.2010 12:57
To: Kontakt Centar
Subject: Sport Klub u Extra TV - DA ili NE
cao, imam pitanje u vezi extra televizije
posto sam ja veliki fan engleske premijer lige, a nju ove sezone emituje Sport Klub zanima me da
li imate namjeru uvrstavati te kanale u vasu ponudu. Vi ste mi najlaksa i najjednostavnija opcija,
nema tanjira po krovu itd itd ali ako necete uvoditi sportklubove onda mi preostaju samo total ili bbbm.
nadam se samo da cu dobiti jasan odgovor da bih znao sta da radim...
veliki poz
Postovani,
ono sto Vam mozemo reci je da smo otvoreni za sve opcije, sa svima pregovaramo za uvodjenje odredjenih kanala.
Ne mozemo Vam saopstiti kada ce neko kanal biti uvrsten u nasu ponudi iz razloga jer to ne zavisi samo od nas, vec od vise cinilaca.
U svakom slucaju Vas cemo predlog proslijediti nasoj nadleznoj sluzbi.
Pozdrav,
Kontakt centar
Crnogorski Telekom
tel. 1500
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
ne mogu da prebacim na prvi kanal kad listam nego samo ako pritisnem broj 1, o cemu se radi, moze li pomoc?
A da li bi ti lakse bilo da ti telekom obeca da od sad pa do zanavijek nece biti sportkluba? jednostavno nikad? I da zbog odgovora tebi, precrta sportklub forever? znas i sam da to nije moguce. ako i kad bude sportkluba, bices obavijesten kao i svi ostali korisnici.
da ne bude zabune, pitanje ti je potpuno na mjestu, ali bolji odgovor od tog koji si dobio nijesi mogao dobiti.
Mislim da se pitanje jasno odnosilo na ovu sezonu, dalje dobio sam sa druge strane jasan odgovor da SK nece biti do daljnjeg na Extra TV i smatram da su oni trebali da to napisu u odgovoru.
Onda recenica sa svima pregovaramo, pitanje je bilo jasno i nije trazilo odgovor za sve, vec samo za sport klub...
I na kraju da pregovaraju sa SK ne bi zavrsili odgovor recenicom U svakom slucaju Vas cemo predlog proslijediti nasoj nadleznoj sluzbi.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
jedan sam od rijetkih koji je zadovoljan tj. 90% sa extra tv ovo deset je zato sto nema sport klubova ja mislim da nije problem uves ta dva kanala jer ako placam hbo i arene mogu vala i njega jos tako da gospodo potrudite se nije vi neki napor a bice vam lijepo u dzep
ajte napravite napor od dva tri dana i uvedite to
Mene je idol da budem trener
Eto dobio si odgovor oko tih kanala.
I nije da nemas dje da gledas, jer ce valjda i Atlas TV prenositi.
Zato čovjek na BBM ima kompletan sportski ugođaj i Sportklub 1 i 2 kanale i Paket Arena kanala ko voli sport nema da fali
Pusti SPORT Klubove... Danas se desilo nesto nevjerovatno, PINK je raskinuo ugovor sa Grand produkcijom.
Molba za T-Com: Na koju god televiziju Grand pokusa da se prebaci, micite iz ponude, zamracujte, skremblujte... samo da taj djavo ne ulazi vise u domove crnogorske.
Release Yourself
O ne...
Pa oni prelaze na FOX, za vise para. Taman sam se bio ponadao da ce ta kuga izumrijet.
Release Yourself
[quote=sky;1760452]Pusti SPORT Klubove... Danas se desilo nesto nevjerovatno, PINK je raskinuo ugovor sa Grand produkcijom.
quote]
znas sto je problem, ti kad neces da slusas grand smo promijenis kanal, a sto da radi osoba koja bi da gleda liverpul arsenal???
zato pusticu ja sportklubove kad ih extra tv pusti u jedan od paketa![]()
Ubacice oni vama sport klub ja mislim 100% za 5-6 dana
Je li ovo neko nevrijeme u PG? Na Novu nema signala ili je loš!
Radi se na pobosljanju, cim se radovi zavrse, bolje nece moci![]()
Da, jetix play je prestao sa emitovanjem, pa smo ga makli dok se ne nadje adekvatna zamjena. Sto je sa Disney XD? Da li si prijavio ako ima neki problem?
Jesam ja prije 10 dana prijavio kidanje na Disney Xd i nikome nista...
Evo vam adekvatna zamjena - Ultra tv ! Ili ce biti ovo kao i za korisnike Max tv-a u septembru(rujnu)-"S druge strane iz MAXtv-a najavljuju da će se Jetix Play vratiti od rujna u novom ruhu - Playhouse Disney pa se najmlađi gledatelji MAXtv-a imaju čemu veseliti" .
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks