Ljudi a jel bolji pasat 2006god benzinac kako s njima stoju motori_?
Ljudi a jel bolji pasat 2006god benzinac kako s njima stoju motori_?
Posto cvx pita za prevod da pitam i ja koliko ce me izaci prevod za corsu 96god 1,4 8v znam da oni uzimaju kao 5% od vrednosti auta po nekoj njihovoj procjeni koliko bi to moglo biti zna li iko?? Ili ako je ko radio skoro da napise za koje i koliko ga je izaslo cisto usporedbe radi.
tnx
Zna li iko cime mogu ocistit fleku od nafte sa sica?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Kirbi, Rainbow...
Treba da prskas pa da usisas to.
TAKUMI
Malo deterdženta i orbiaj to mjesto.
Ili još bolje pođeš kod nekoga da ga usisa uraganom ili rainbow usisivačima.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo da ja pitam zna li ko kako se cisti i kako se skida protokomjer kod fiata bravo 1.9 TD 100ks?
Ja sam skoro placao
Range Rover iz 98me cijena je 500e
Alfa iz 96 cijena je 2200e
malo li je rec da su lopovcine odvratne, i ne dzabe sam pisao da je auto placen malo, da je u loshem stanju, oni ce ti isto naplatit...
Klima mi zadnjih dana slabije hladi...Koliko kosta zamjena freona?
Imas u Zagoric, prije Sarovica.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Imas na Zabjelo...
TAKUMI
Pocu ujutro cekam ovog da mi donese kopiju licne pa cu vidjet sta ce rec koliko ispada hvala u svakom slucaju.
Novo pitanje 1.4 8v 60kw koliko da ocekujem potrosnju kroz grad?? (normalne voznje bez cimanja ) .
Poslom sam vezan po gradu otprilike 50 km dnevno po semafora i cuda pa da znam cemu da se nadam.
Kod koga da povedem lise Sisovica put zete da mi nasteluje rad motora da ga umiri malo itd???
tnx again
Ufff, jel to Polo?
Pije ko rus.
TAKUMI
zna li ko je li moguce na starog twinga zamijeniti prednje zvucnike bez skidanja cijele maske i je li ko to radio uopste?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks