Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Kako su mi jaki ovi novopeceni Interisti koje odma pocinju sa Bilan i Rubentus a ne znaju ni odakle ti nadimci,da ne pricamo o tome da se doznaju u tabelu Serie A ko Marica u kriv *****.
Raise my hammer,take my aim
a dje njega nadjeee![]()
Hahaha, ako znamJuve jedino moze daleko jer ne igra LS, al sto znam. Onaj Diego ako zaigra ka sto bi mogao, e to bi bilo vec nesto..
a vala ako sad ne zaigra nek se je*e vise. treba ga naglavacke izbacit'... sad ima svu slobodu, igrace u spicu i ne mora da se vraca nazad po loptu i radi koje-kakve kerefeke.
ako se ne dokaze vratit' Giovinca (vjerovatno ide na pozajmicu u Parmu) a njega prodat'. a mogli bi i Cassana doves' na tu poziciju. no, otom potom![]()
Ako se kvalifikujemo za Ligu Sampiona ove sezone, to treba da slavimo ka' da smo je osvojili.
Narodeeee Lotito je poludio , ponudio je 7 miliona za Boatenga na sta je Portsmouth pristao samo se ceka odgovor igraca , 90% nash.. Hernandesa smo doveli za 15 miliona , samo ga cekamo da zavrsi Copa Libertadores sa Sao Paulom ... Mislim da je vrijeme da se borimo za scudetto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~Muslera - DIas - Radu -Stendardo -Lich- Garrido - Ledesma - Boateng - Hernandes - Zarate - Floccari ..![]()
BISOGNA VINCERE !
Opet će ta Roma druga bit, sve mi se čini. Imaju najkonkretniju ekipu poslije Intera, najkonkretnijeg trenera poslije Intera (koliko god to nemoguće zvučalo kad je Ranieri u pitanju), jedino ih može ova frka sa dugovima i prodajom poremetit.
Milan bi trebalo da bude bar treći ili eventualno drugi, ali s obzirom da ne znam mnogo o radu tog Alegrija, teško je reć.
Nznm,mislim da ce Inter i ove sezone lagano,Benitez je los trener,ali ne moze ni on toliko da zajeb imaju odlicne igrace i lose protivnike...
Nego meni ce bit zanimljivo da pratim klubove kao Lacio,Napoli,FIorentina,Udineze i Palermo![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Benitez los? A eba si mu majku sad
Ne velim, nije mi po meraku, al covjek je imao sasvim fine rezultate do sad. I obzirom na igrace.. lise Torresa i Dzerarda, imao je kojekakve lijeve igrace il neafirmisane od kojih je pravio kvalitetne i izvlacio maksimum iz svakakvih promasaja.
to je moje misljenje..ne dopada mi se kako radi svoj posao,ne dopada mi se stil...i nikako nije covjek koji treba da nasledi Murinja i da nastavi sa radom istim tempom i kvalitetom...mislim tesko da postoji trener koji moze da radi isto sto i Mou ali mogli su iscimat oko Kapela lagano...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Inace, Inter je nudio pare za Aoga iz Hamburga, ali ovaj nece da prelazi.
DICIOTTO
Za ove koji ne znaju mnogo o Alegriju za pochetak informacija da je 2 puta zaredom izabran za najboljeg trenera Serije A, od strane ostalih trenera, i to dok je Murinjo bio tu...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Ahahahahahahahhaha :lolblue:
Znaci kazes da je Allegri bolji od Mourinha?![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vidjecemo ga naredne sezone.
Eba i ti majku sad Liverpulu.
Je li imao i Maskerana, Alonsa, Arbelou, Agera koji je ekstra talentovan i još masu onih latino momčića koje je on sam doveo. Kajt i još par igrača takodje daleko od toga da su za bačit. Dvojica iz te ekipe su danas u prvih 11 Real Madrida.
Mislim, okej, nije to čitava ekipa na nivou Džerarda i Toresa, ali ko bi uopšte imao takvu ekipu (liše Reala i Barse, i to po imenima samo)?
Činjenica je da su Rafini rezultati daleko od zadovoljavajućih bili, a da sam navijač Intera ono što bi me najviše brinulo je njegova taktička tvrdoglavost. Sa njim ima da bude kako je on zamislio, ili nikako, a ako ne funkcioniše, igrači su krivi.
Hvala na toj informaciji, ali da me interesuju takve stvari mogao sam ih i na wikipediji nać.Originally Posted by St_Lunatic
Kad kažem da ne znam mnogo o njemu, mislim na ovaj stručni dio, fudbalsku filozofiju, metode, i slično.
Last edited by MadGod; 03-08-10 at 15:19.
Nije info samo tebi bio upucen vec svima, vijesti i zanimljivosti koji se postavljaju ovdje uvijek mozesh nac na nekom drugom sajtu i wikipediji ali se ipak izdvajaju ovdje, da ne bi morali svi trazit i da bi se moglo prokomentarisat... U ovom konkretnom sluchaju vjerujem da vecina misli da je Alegri niko i nishta pa bi valjalo ljudima skrenut paznju![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
http://www.sportskiportal.com/fudbal...alonso-14.html
toliko o tome da ce povuci gutijev roj 14..bruka..samo na pare misle
http://www.sportskiportal.com/fudbal...l-madridu.html
MadGod, sve te pobrojane je upravo Benitez promovisao. Maskerano je bio talenat, Xabi tek poceo da igra na nivou, Ager dosao iz Danske lige, Skrtel iz Ceske, Arbeloa isto talenat. Onda dodaj spisku Barosa, Smicera, Benajuna, Rieru.. i sa tim ljudima je osvojio LSdobro, bili su tu Karager, Riise, Hipija.
Sve u svemu, ekipa od koje je Benitez napravio dobru masinu. Al eto, u sampionatu su duvali kitu bas zbog manjeg fonda izuzetno kvalitetnih pojedinaca.
Samo ocu da kazem da je daleko od loseg treneraa vidjecemo sad u Interu kakvog je kova. Da ne bude da se ugrizemo svi za jezik.. Murinjo je prosle sezone bio precijenjen trener zbog losih igara i ispadanja iz LS, ove godine je najbolji (po mnogima). A vudjecemo nakonsezone sa Realom kako ce se pricat..
Last edited by Mitro; 03-08-10 at 18:28.
Ne mogu da vjerujem da neko sumnja u Rafu Beniteza posle svih njegovih uspjeha. Nevjerovatno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks