Vazi Bqro.Aktobe sjutra bez dva vazna igraca.
Deksi samo nastavi.
Ja sam za to da ljudi koji znaju da igraju i poznaju kladionicu naprave po 3-4 tiketa sa nekom kvotom od 3 ili 4 za utorak,srijedu i cetvrtak,pa nek neko isprati sa po 10,20 e..Sta mislite o tome?Al da je sigurno ono.Poz za sve,pa da zgazimo kladzu![]()
Vazi Bqro.Aktobe sjutra bez dva vazna igraca.
deksi
bravo deksi doktore...
Nista je to brate kakav sam za zene,deset godina starije,mladje ha ha.
deksi
Ako igrate bejzbol nikad nemoj da igrate na Boston.
deksi
Tiket za danas:Hapoel Tel Aviv-Aktobe Lento H1(2.00),Andreleht-TNS 3+(1.40),Benfika-Totenhem 3+(1.70) ULOG 3/10
Hapoel je po svim izvjestajima igrao odlicno u prvom mecu iako je izgubio,utisak je da su daleko kvalitetniji od Aktobe-a.Ekipa Aktobea ce danas biti bez dva vazna igraca.Izraelska atmosfera,neiskustvo Aktobe-a u Evropi su razlozi zbog kojih igram na Hapoel.Vjerujem da ce nadoknaditi zaostatak vec na poluvremenu i da ce hendikep proci.
Benfika i Totenhem su od svojih poslednjih 11 utakmica odigrali 9 sa 3+,vjerujem da ce i danas biti golova.I jedni i drugi imaju dobre napadace,tako da vjerujem da ce biti dosta golova.
TNS-u je dozivljaj sto ce da mrdnu od kuce,putuju u Belgiju,vjerujem da ce biti minimum tri gola.U ovom mecu bih ocekivao deset golova da znam da ce igraci Anderlehta biti motivisani,takodje ne znam ni koji ce tim da izvedu.Vjerujem da 3+ prolazi.
deksi
Ko prati srecno!
deksi
Deksi,samo cepaj brate..ja jos ne igram nista ozbiljno..bice valjda i od mene neke pomoci od septembra![]()
Da brate,tad pocinju ove glavne lige,imacu izvjestaje od drugara iz inostranstva u kakvoj je ko formi,bice tu zarade valjda.
deksi
[quote=Deksiiii;1759692]Ako igrate bejzbol nikad nemoj da igrate na Boston.[/
Domacin 1.45. izgubi. Sjutra Yankees sa Hend, tesko gubi dvije uzastopno.
Mislio sam vece su sanse za pogodit bejzol nema x, ali ni tu iznenadjenja ne hvali. Cesto igram over|under, tako imas neki predlog ..........;-)
Svaka cast na predlozima, ispratio sam neke , vecinom ih povezem sa nekim mojim pogresnim "fiksevima"
Znas li sta znaci 1.45 u bejzbolu? Ama bas nista. Bejzbol se igra na "iznenadjenja", pa se kupi marza. Ili se gleda koji je tim u seriji...
Ne znam kad sam zadnji put tiket ufatio. Padoh danas samo na Rezai. Nije mi jasno zasto zene uopste igram, kad to nema veze s prognozom.
Momci daj te neke predloge za danas,nisam u toku
Braunsvajg - Sandhauzen 1
sigurnost 7/10
kvota 1.90
tipsarevic klemen 2
Ofenbah - Bajern (A) 1
sigurnost 7/10
kvota 1.7
A nadjoh i Palermo - Bohum 2, kvota oko 4
Z. Simon - I Kunitsin 2 nadjoh i ovaj tenis, kvota oko 2.5, navodno sigurnost 10/10
Dje nalazis to ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
na facebok-u, mozda![]()
Nije bitno odakle,vazno je da prolazi![]()
Unterhasing 1 2.30
posle 2 poraza mora biti pobjeda![]()
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks