A i9 odradis svaki put "domaci zadatak", tako da i ako se pane, no big deal.
bice bolje
vidjeo sam to jos prije neki dan... mislio sam da se igralo :/
bice, mora![]()
Kasnije mozda analiza meca i predlog za sjutra.
@Mr Gospodin Signore-Sjutra igram na domacina,obecavam he he.
Perper,dobar ti taj novi izvor.
Zavrsi Benfika 4-1
Valerenga-Start H1(2.20) ulog 8/10
Valerenga je odlican domacin.Kuci ima skor 6-2-0.Sa druge strane Start lose igra u gostima.Prosli mec Valerenga je nesrecno izgubila u gostima iako je odigrala odlicno,kako kazu Norveski izvjestaji.Start ce biti bez nekoliko vaznih igraca,bice im oslabljena odbrana.Vjerujem u cistu pobjedu Valerenge.
Predlog za one koji igraju tikete: Shahar Peer-Ana Ivanovic 1(1.85)
Shahar Peer je ozbiljna igracica i vec je dva puta dobila Ivanovicku.Ana je nikad nije pobijedila.Cini mi se da Ivanovic nece nikad biti teniserka kao prije,djeluje mi kao da je tenis previse ne zanima,otkad je upoznala latino zavodnika Verdaska posvetila se pravim stvarima kao sto su seks i provod.Srecom,ne drogira se pa moze da igra.Vjerujem u pobjedu Shahar Peer.
Bromapjokarna-Helsinborg H2(3.50) ulog 3/10
Bromapjokarna je dobar domacin ali ce danas nastupiti bez pet standardnih igraca.Sa druge strane,Helsinborg se bori za titulu i igra odlicno.Cak i da su Bromapjokarni svi igraci na okupu vjerujem da bi ih Helsinborg dobio.Vjerujem u pobjedu gostiju sa dva i vise razlike.
Last edited by Deksiiii; 02-08-10 at 01:42.
Ako me neko prati srecno!
Results Archive: Points +31,89 Total Bets: 139 ROI: 22,94%
www.footballtips.me
Swedish Division 2 Sodra Svealand
Karlslunds - Orebro 1
sigurnost 8/10
kvota 1.95
Tomsk - Sibir 1-1, @2.50
Sibir za koji dana igra revans mec lige evrope na kipru protiv limasola, tako da ce pretpostavljam u ovaj mec uci bez imperativa da naprave dobar rezultat. Nadam se samo da ce se potrudit da ne prime mnogo golova, mada opustena igra upravo to donosi
Takodje treba probat u singlu H1 ili 3+ :dring:
Rid - Herta 2, @2.00
Austrijsko prvenstvo je pocelo, Rid u prva tri kola ima dvije pobjede i poraz, ovo je kao lagana trening utakmica za njih, pa pretpostavljam da ce Herta ovo lagano da dobije, a dobro se placa. Naravno osim ako ne dodje do kakve namjestaljke, jer se danas spominje neki prelaz, sto je vrlo moguce![]()
Last edited by BlackVelvet; 02-08-10 at 11:28.
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks