Slabiji bolid?
A Prost je imao najbolji pretpostavljam...
Je li Truli masina jer moze da izveze brzi krug na kvalifikacijama?
Pazi 41 pobjeda za 10-ak godina,NAJVECI 91,znas ti dobro koliko je tesko ostvariti i 20 pobjeda,a kamoli 90![]()
da upravo je to najbolji dokaz, kako neko sa slabijim bolidom uz izuzetnu koncentraciju moze da izveze najbrzi krug na kvalifikacijama...
statistika nema veze sa samom voznjom, ko je cega koliko osvojio je ponajmanje zavisilo od njih
She is only here to annoy herself!
Slabiji bolid?
A Prost je imao najbolji pretpostavljam...
Je li Truli masina jer moze da izveze brzi krug na kvalifikacijama?
Pazi 41 pobjeda za 10-ak godina,NAJVECI 91,znas ti dobro koliko je tesko ostvariti i 20 pobjeda,a kamoli 90![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ti jos bolje znas sta i ko je zasluzno za sve njegove uspjehe, kako takva vozacina jednom Rosbergu u istom autu ne moze opepelit, samo mi to nije jasno![]()
Pa dobro,ne moze niko bez konkurentnog bolida nista u F1,to znamo,ali se dosta toga promijenilo u F1, ipak je bio u penziji 3 godine,bice bolje sledece godine ubijedjen sam,ako ko umije da razvija bolid,on umije
Inace kao sto i ranije postovah,sram ga bilo za ovo danas!
Koga sram i za sta?!
To da razvija bolid je mit, od pocetka sezone je bilo 10ak trka a nekako je sam on po brzini bio najkonkurentniji bas na prvoj..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nemas ti blage veze, da ne kazem pojma.
NAJVECI ga je pretekao u Silverstone 1993-e, kao beba zvecku, i to sa sporim Jordanom. 1994-e u prve tri trke Senna nije pobijedio nijedan put, NAJVECI je bio bolji od njega.
Pa kad je bio tako dobar, sto nije bio sampion bar 5 puta? Ustvari, 1990-e on nije sampion, Prost je sampion. Prostu je trebalo samo da zavrsi trku u vodovima i da postane sampion, ova tvoja slina ga je izgurala sa staze posle prve krivine i postao sampion.
NSX, please, nemoj nista, da vidim koliko Vukica zna.
TAKUMI
hahah aj dobro
inace samo ovo iz 1993.
Joining Williams alongside Prost (who had secured a drive for the team for 1993) became impossible, since Prost had a clause on his contract vetoing Senna as a team-mate, even though the Brazilian offered to drive for free.
ne moze se niko porediti sa senom,to je bio vozac za sva vremena,svaka cast schumaru ali je on obicna tranja u poredjenju sa senom...
Pa promijenise li ga nakon 4-5 trka onako da vise odgovara njemu nego Niku?! I zaebase samo Nika koji je sporiji nego prije ali je opet brzi od njega..
A koji to svi KrEalju?
Kad se povlacio rekli su bivsi i sadasnji vozaci da je NAJVECI najbolji svih vremena,da bi prosle godine u jednoj anketi dosli do toga da je Sena bio bolji(u toj anketi je ucestvovao i Kartikejan,eto koliko je mjerodavna,a znam da ti znas ko je Kartikejan :lolblue
Banicevic kaze da je NAJVECI najbolji
Najvaznije je ono sto znamo,broj pobjeda i broj titula,Sena je imao velikog konkurenta,koji je imao bolje rezultate od njega,a NAJVECI je svoje protivnike unistavao,Mika otisao u DTM,ona sprdnja od Montoje u Naskar,nabijao covjek komplekse![]()
Tako je bilo na 5. trci i tada ga je NAJVECI unistio,pa u Monte Karlu ga kaznise,a vidis valjda i sam koliko bolje startuje,uvijek zaradi par pozicija,dok Niko izgubi par.Ali mu je problem ta zadnja 1/3 trke,da li ne moze da se navikne na ove gume,pa ih mnogo vise trosi od Nika,ali tada nije konkurentan.
S tim sto ni Bron ne moze da ukapira zasto nemaju brzinu.
Pa sto oces da mi kazes,da je ovo sto svi mehanicari pricaju da im je cast sto rade s njim,jer niko ne prica vise s njima i niko ne radi vise s njima,laz?
pa e to sto voli da prica je sigurno kvalitet![]()
Pa sto ako ga je izgura? SLINA je gura i SATA jebenoga, samo da izgura nekoga. Bolesan coek.
1990 je Senna bio sampion. Fore su ti toliko ocajne da mislim da ne stojis svim srcem iza pokusaja mog diskreditovanja.
1992 i 1993 Sumaher je imao ukupno po 2 pobjede!To su ga pustili, prica se.
Senna je kao sto rece J.C. bio spektakularan svake sekunde svoje voznje, isto kao i Montoya.![]()
Ja sam barem 5-6 puta odje kacio snimak svih Montoyinih i Sumaherovih duela.
Tu se vidjelo ko je bolji vozac. Cak ni Veliki Fabia nije imao sto da rece nego je zacepio gubicu svaki put.
Oli da obnovimo gradivo?
naravno da ne može da se navikne kad su sad gume za sve vozače iste..
više mu je prije odgovaralo kad je bridžstoun radio po njegovim karakteristikama, a drugi neka se *ebu..
u uslovima istim za sve, hiljdu puta rečeno, msc je prosječan vozač!!!!
to dokazuje ova godina, rozberg, petrov i ostali majstori, a dokazaće i sljedeća ako bude vozio..
Tesko je pricat o najboljem, uporedjujuci ljude koji su vozili u razlicite epohe, potpuno razlicite bolide u dobrim ili ne toliko dobrim timovima.
I sve da si najbolji ako nemas srece kao Schumacher da budes u najboljem timu u najboljem momentu, neces to moci da dokazes.
Tako da Schumacher je najvise osvojio, iz jednog ili drugog razloga, ali mora biti nazivan, ako ne najboljim (taj epitet je tesko ikome dati), onda najtrofejnijim. Tu nema dileme.
Senna, Montoya, Villeneuve je proslost i svi su pokazali kakvi su vozaci.
Nego bolje da se prica o sadasnjosti.
Release Yourself
Evo ga taj aerodinamički dodatak na Reno...
![]()
deuscroix
hahahahahaha kakav pit stop
deuscroix
Sto se cini...:bart:
NAJVECI je pobjedjivao i Senu i Prosta i Vilneva,Hakinena,Hila,Raikonena,Alonsa,Alezija i neko dodje i kaze da je prosjecan vozac,jao,jao![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks