Eo vodi u lugano
Uplouduje li ko od vas na Youtube? Ili zna forumasa koji cesto to radi. Jedno pitanje bih postavio, a ne mogu nac one threadove gdje su uploadovali neki.
Eo vodi u lugano
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
sto je sa palermom?
trebalo bi da igra danas, tacnije po kvotama sada u 18:00, ali ga nema ni na flash score i na bet exp
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Dzaba to. Za takvo nesto postoji i pravilo. U sustini, ne mogu te isplatiti ako si igrao nepostojeći meč. Je li tako, Stevo?
Ja cu definitivno probat sutra bazel 2/1
Neko je spominjao 1 protiv Sparte Prag. mislim da je to, ukoliko je tacna ta analiza, mudar tip. Prije svega na 1X i od 0-2
Nema veze, milo mi je radi Kortrijka, ja vazda gadjam autsajdere ali eto...![]()
Who let the dogs out
Imacu ja sutra svasta zanimljivo![]()
Sao Paolo-Ceara 1(1.95) ulog ogroman 10/10 jedva me pustili u Eurosport.Srecno!
Proslo!Mozda kasnije analiza meca za danas.
Moj tip dana: Honefos-Od Grenland 2(2.10) ulog 9/10
Sastajali su se dva puta ove sezone i oba puta je Od Grenland bio bolji,1-0 i 5-1 u kupu na terenu Honefosa!Nasao sam informaciju da ce Honefos igrati bez cetiri igraca,ne znam dali je to tacno.Honefos je u proslom kolu srecno pobijedio.Vjerujem da ce Od Grenland slaviti,ocekujem najmanje dva razlike za Od Grenland ali da ne bih rizikovao igram samo dvojku sa visokim ulogom.Srecno.
Last edited by Deksiiii; 01-08-10 at 04:01.
Nadam se da ce me neko ispratiti.
a ocu ja..i to jako xxx![]()
samo mi reci dje se ovo moze singlat?
Mozes u Olimp,ja cu kod njih.Mozes svuda,prvu ligu daju svuda cini mi se.
danas cu probat
bazel 2/1
dinamo bukurest 2/1
hocemo li dublat to? Pa sa 10eVec je poceo mec Gaske Almagro. Pih. Stia sam to igrat... Ako neko bude imao dopunu iz bookmejkersa, nek pogleda KOLIKA JE KVOTA na Staracea protiv Ferera. U Meridijanu je 2.55
Paragvajska liga Cerro Porteno 2
sigurnost 9.5/10
kvota bila 1.9 sad 1.65 na bet365
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks