Carnivale je odlican bio dok je trajao. Steta sto nisu nastavili sa snimanjem. Sve bolje HBO serije ovako zavrse (Rome i Deadwood). Samo je Sopranos do kraja izdrzao. True Blood iako dobar ne spada u tu kategoriju mnogo dobrih serija a da ne pominjem abominaciju zvanu "Sex and The City" koju prezirem iz dna duse.
Last edited by VanjaTheMan; 19-07-10 at 17:15.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sta bi sa Stargate Universe? Gledamo li to? Cekamo li svi da "krenu" vise???![]()
Sad ce u dugoj sezoni da se odalje od Galactice. Mozda ne odmah u 1, 2, ..., season finale-u, ali mislim da je sigurica 3. sezona!![]()
Ali iskreno, sta napravise od onakve fransize... Izvrsili samoubistvo. Sad svi mi fanovi gledamo, i zmurimo na odredjene stvari, zbog te neke nade da ce vise "krenuti". Mislim, sto mene boli jedan dio tijela kakva osjecanja gaji Ilaj prema Kloi, da li opsti s njom onaj bezlicni porucnik... Hocu nove svjetove, civilizacije, humor svojstven stargejtu...
Kako se zvala SRB serija iz sredine '90-ih, špica je bila neko opalo lišće, čini mi se da je glavnu ulogu igrao Petar Kralj?
cini mi se da se zvala 'Gore-dole',i mislim da je glavnu ulogu igrao Miodrag Krivokapic,nekog turobnog tipa...
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Hvala d@ggy, to je ta!
ovajjjj...seinfeld???ja to nijesam gledao,a u ovoj sushi serija,mozda i bi...isplati li se to gledat,znam da je legendarna,ali eto,ako je ko moze malo opisat...![]()
1993-2020
Ja sam mozda jedini koji iz dna duse mrzi Seinfeld. Likovi me toliko nerviraju da bi ih najradije sve posklepao da mogu. Seinfeld je jedan degenerik, George je supak od coeka on me najvise nervira, Elane je idiot zenski klasicni. Jedini lik donekle interesantan je Kramer. Licno ne mogu da preporucim seriju, gledaj na sopstveni rizik
True Blood ove nedjelje odlican. Kako Tara barata sa buzdovanom
Mada mi je zao ako je Franklin mrtav. Mnogo je bolestan lik valjalo bi da ga ostave bar do kraja sezone.
Last edited by VanjaTheMan; 29-07-10 at 18:37.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
True Blood je superEric je stvarno poseban lik
svaka cast glumcu
![]()
Poceh gledat "V"... Odgledah dvije epizode, i losa gluma, bez emocija, previse zbrzano, previse ocekivane situacije, uzasno losa serija, potpuno nerealna...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
no shit, nerealna serija o vanzemaljskoj invaziji
salu na stranu, meni je skroz ok. trash, ali kvalitetan, pogotovo posle neke 4. ili 5. epizode [visemjesecna pauza je bila izmedju 4. i 5. ili mozda 5. i 6. zaboravih]. nikakav spektakl, ali sasvim enjoyable.
ali true blood. is it me, ili je ova sezona potpuni kickass?
steta bi bilo da je onaj tarin vampir poginuo, car je, ali bojim se da je vjerovatno mrtav
dobro se ti nama vratio
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Obozavam True Blood, ove sezone imaju the meanest lines ever, Lafayette, kako je simpatican , do te mjere da mi se nije zgadio kad se poljubio sa HesusomA sto volim njegove izvale, ring hookah ring ring...Pa onda Jason, kako savrseno glumi budaletinu...Erik non plus ultra.
A kao preporuka za sve vas Warehouse 13, simpaticna serijica, vec ide druga sezona...
Caprica, prequel od Battlestar Galtike moje stare ljubavi
i naravno Fringe ...obavezno za sve ljubitelje syfy-za... sa genijalnim Walterom Bishopom
kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem
Obozavam Dr House-a. Stigla sam do cetvrte sezone!![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Gleda li ko ovu seriju "Haven"?
Pomalo bazirana na Stephen King-ovoj knjizi "The Colorado Kid". Evo plot:
Upravo skidam 4 epizode sto su izasle pa cu prenijet utiske.Shrewd and confident FBI agent Audrey Parker (Emily Rose) has a lost past when she arrives in the small town of Haven, Maine on a routine case. Before long, her natural curiosity leads her to the center of activity in this curious enclave, which turns out to be a longtime refuge for people who are affected by a range of supernatural afflictions.
rm -rf /
Gledao sam prvu epizodu i ne vuče me da gledam dalje. Pogledaću jedino ako dobije fenomenalne kritike.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A sta ako ne dobije kritike nego je nahvale? :P
rm -rf /
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks