Imas na Atlas TV![]()
ima li sto novo za nas kojima trebaju kanali za koje se koristi ocinji vid
ps. moje oci traze englesku premier ligu
Last edited by citizen; 23-07-10 at 20:07.
Imas na Atlas TV![]()
subota 10 avgust
13:45 Tottenham - Manchester City
16:00 Aston Villa - West Ham
18:30 Chelsea - West Bromwich
nedjelja 11 avgust
17:00 Liverpool - Arsenal
ponedjeljak 12 avgust
21:00 Manchester United - Newcastle
Atlas prenosi boldovanu, ostale su valja na SK, mislis da treba da se zadovolim jednom utakmicim po kolu, e ne moze...
Slao sam mail nekoliko puta T-comu, jedna stvar mi nije jasna, zasto ne daju jasan odgovor. Na pitanje pregovaraju li sa SK ja dobijem odgovor pregovaramo sa mnogima, ili nemam pravo da odajemo poslovne tajne, ili prenijecemo predlog nadleznoj sluzbi itd itd...
Zasto fino ne kazete SK ce uskoro biti dio ponude Extra televizije ili SK nece biti dio ponude extra televizije, i tu se stavlja tacka na tu pricu...ili ste svjesni da bi jasnim odgovorim izgubili dio pretplatnika ili ne bi dobijali nove...
i da ne zaboravim sada vec "cuveni" odgovor: sporta ima i previse
znaci ATV ce prenositi jednu utakmicu po kolu, a ostali ce biti skremblovani iako se budu prenosile potpuno druge utakmice?
oce li mrtvi Pink prenosit' ista (ne znam zasto ovo pitam no aj'...)?
bas "fino". a rijesise li sta oko Serie A? ko ce prenosit'?
skrembluje li se ArenaSport ako placam njihov paket od 4 kanala? cuh da ce IN da prenosi samo po jedan mec nedeljno pa bih uzeo taj AS paket.
1.Koji drugi ce prenositi PL?Nema drugih,SK ima prava za citavu bivsu Jugoslaviju,pa ako bude prenosio BHRT i oni ce dobiti paket kao Atlas vjerovatno.Sve zavisi od SK-a
2.Nema skremblovanja Arene,Arena je nosilac prava za Serie A i cini mi se da su rekli da za Serie A nece prodati prava nijednoj zemaljskoj televiziji.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Otkinu li mi početak filma još jednom, zbog kretenska prava na kretensku seriju, tražiću hitan raskid ugovora, bilo preko ARD, bilo preko suda.
Nista od toga,za Srbiju i Makedoniju samo SK prenosi,posto imaju ekskluzivna prava,u Bosni ce prenositi i BHRT,ali vjerovatno kao i Atlas jedan mec po kolu,za Sloveniju pored SK-a prava na tu 1-2 utakmice ima TV3,a vidjecemo kako ce biti u Hrvatskoj i koja ce nacionalna televizija dobiti prava prenosa,naravno i tamo prenosi SK i SK+
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ok. a procitah ovaj tvoj post i nije mi jasno zbog cega?!
T-com ne može prodati Arenu da bi bio na nuli s njom a vi očekujete nove sportske kanale?
moras ocekivat jer ne prenose premier ligu i engleske kupove. treba na mrtvi pink da gledam i slusam jadne komentatore, kvalitet slike nikakav, reklame u sred utakmice... daj vise su mi se na glavu popeli. ko god oce neka prenosi, samo ne oni. pi
najblaze receno nije u redu sto nece t-com da to jasno kaze, da znaju ljudi oce li bit SK ili nece, i tu je sustina cijele price
uvedite SPORT KLUB!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
cus T-com da nema novca za investicije. najveci lopovi u drzavi. e da, ne zaboravimo i vlast![]()
Samo da obavijestim Sala, ako se ponada da mi je ovo citulja i da sam umro moram ga razocarat, nijeeee citulja![]()
Last edited by citizen; 27-07-10 at 17:38.
Zdravo bio!![]()
1-og avgusta gasi se Jatix Play - http://mportal.com.hr/Default.aspx?r...cat=54&id=4414 .....
Dobro je da rade na ovome. Dio je vec u funkciji.
http://mportal.com.hr/Default.aspx?r...cat=54&id=4370
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Obratite paznju na ovaj
http://mportal.com.hr/Default.aspx?r...cat=63&id=4412
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
ovaj je poseban:
http://www.mportal.com.hr/Default.as...cat=54&id=4416
T-com nas je sve zaduzio neuvodjenjem ovih kanala, pametni oni, nece da nas maltretiraju sa engleskom ligom, ma ko jos gleda u danasnje vrijeme utamicu Arsenal Liverpul???
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks