evo povedose Spanci protiv Francuske, bio je i to fin tip, nego zaboravih da stavim na tiket.
Spanci favoriti, iako se igra u Francuskoj, razbili su Engleze, a Francuzi se mucili sa Hrvatskom.
A nervira me jer to pricaju ljudi koji odje nikad nista nisu stavili
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
evo povedose Spanci protiv Francuske, bio je i to fin tip, nego zaboravih da stavim na tiket.
Spanci favoriti, iako se igra u Francuskoj, razbili su Engleze, a Francuzi se mucili sa Hrvatskom.
Palacio stavljaj pa ko oce neka odigra ko nece neka se pravi da nista nije vidjeo.
nema potrebe za ovim, koliko su puta i drugi stavljali dojave i milion puta pali..svodi se na to da mi izaberemo koga i kada da poslusamo..i claun ima ponekad dobar niz, a onda nekoliko dana sto god stavi naopako..svi mi nema razlike..
i ne treba dizati frku oko jednog ili 2 pala tipa..nego fino svi po par fixeva za vikend i da uzmemo nesto..od prepucavanja nema koristi, tj nema dobitaka:
ima ova 2 dana za razliku od proslih da se odigra vise utakmica...
djura-haken 1..subota 16:00
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Daleko od toga da pokusavam sebe uzdic, ali sto se od ove teme napravi u zadnjih godinu dana... Jednostavno vidite i sami, od stare ekipe nema nikoga ili vrlo rijetko pisu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Uglavnom,uzmite sve dojave sa rezervom,ne ulazite previse...
Jedino mi je sumnjivo kod Palacija ti njegovi izvori,ako nalazi po netu neka kaze,posteno je,uhvati ga niz vrijedi ispratiti..ali ako prica da je direktno od fudbalera i cuda,to mora da prodje... Ne valja kad neko oce slavu preko noci...Pogodio je palacio 5-6 dana i nema razloga da ga kritukujemo...samo nemojte da stavljate zadnje pare na te dojave i sve je super.
ja sam svoje mišljenje iznio kad su tipovi tj dojave u pitanju, milo mi je što se mnogi slažu sa mnom. sad jedino da se predloži drašku da se banuju oni koji budu nastavljali po starom...
đe otvorih i ja ovaj topic, da mi je moć da se ulogujem jednom starim nickom da zatvorim ovu njesru od topica![]()
Kladim se vec nekih 13 godina. Na bet365 vec 3-4 godine. Bet 365 ne moze da pokaze istoriju kladjenja bez u zadnjih 2-3 mjeseca. Zato cu ti pokazati samo djelic sa jednog mog accounta (na bet365 imam 2, a imam još 5 accounta), koji cak i nije bio bas reprezentativan. A i u zadnjih 2-3 mjeseca malo stagniram i nemam volje. Inace, najveci singl mi je 1200. Desavalo se da uplatim 800 eura na nesto sto se zavrsava za 5min i podjem da razgovaram sa klijentom... Vise nemam dvanaestopalacno crijevo, vec dvanaesto-cirasto. Svi nesto klaposeraju kako se off topikuje, kako nema fikseva, a isti ti ne ostavljaju nista. Ja pitam, hocemo li sjutra, kad se sretnemo nedje, da vodimo razgovor tipa: "Dje si? Ima li dojave? Nema. Pih. Vidimo se."?!... Ja vas pozdravljam.
@Bezveznjak ,![]()
E ovako:Grenoble-Gengamp 1-2 kvota 5 u Olimp,proslo
Gaske-Montanjes 2-0,proslo
Petkvic-Baltaca 2-0,proslo
Gratkorn-Admira 0-3,proslo.
Primijetio sam da ovdje ima nekih koji su puni price a na djelima ih nema,to su isti oni sto kazu kresao sam tu i tu,i nju,a nevinost izgubili nisu.Ajde dajte neke predloge konkretne.
Mozda kasnije postavim neki predlog za sjutra.
Opasna diskusija razvila se. to je to tesko ko ima prave dojave . ali informacije odd svakakvog tipa su dobredosle
đe si el grande palacio, oćemo li sjutra u tuzi da odigramo po jednu kod ljaljevića sa štafom i hapamutom :lolblue:
dog. ćemo se sjutra na cijevnu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks