Quote Originally Posted by dida122 View Post
slažem se. trebalo bi otvorit temu - međusobne utakmice hr, sr i cg pa neka se tu vrijeđa i časti do mile volje. kad me zanima pročitat što je ko prokomentiro o jednoj takmocj utakmici igubim se u moru komentara koji se svode na vrijeđanje.

rzeljko je pito ima li gdje u kotoru kupit, nije valjda da misliš da je gruž i jugov baten u kotoru? i zanimam me što je to amaterska lopta? inače imaš pro touch - solidnih lopti kineskih za 40 kn kupit. jest da je nešto lošija ali i cijena joj je puno manja
Netko je rekao da u Kotoru nema, pa sam pokušao privuć crnogorske ljubitelje vaterpola da ostavljaju novce u Hrvatskoj. Svaka lipa pomaže vraćanju ogromnog duga.

Nemam pojma. Samo piše: "vaterpolo lopta natjecateljska - 399,99 kn, " "vaterpolo lopta amaterska - 199,99 kn. " Ja sam kupio natjecateljsku. Naravno da ću uzet najbolje od ponuđenog.

Kakve veze ima cijena, nije valjda mnogo 399.99 kn ako se može koristit više ljeta. Samo je neiskoristiva zimi.

Zašto bi se vaterpolske lopte kupovale igdje izvan Dubrovnika? Po dubrovačkom moru možeš naći vaterpolska igrališta (za Divlju ligu) i na njima besplatno igrat vaterpolo. Ne vjerujem da nešto slično postoji drugdje. A malo tko ima privatni bazen u kojem je vaterpolsko igralište.

I, usput, nije mi jasno zašto se natjecanje zove "Divlja liga. " To nema veze s ligom. Po ligaškom sustavu igraju dvije momčadi dvije utakmice, jednu doma, jednu gostuju, a ovdje se igra po klasičnom kupskom sustavu: kvalifikacije, skupine, četvrtzavršnica, poluzavršnica, za treće mjesto, završnica. Treba preimenovat u Divlji kup . Usput, treba uvest žensku konkurenciju (zašto samo muška "Divlja liga? ") te omogućit da pobjednik igra s (M/Ž)VK Jugom.