MadGod, sto rece velis za ibrahimovica?
A najjače mi je ovo kad ovi iz Barselone počnu da mi pominju Kaku onda kad im se pomene najveći transfer promašaj u istoriji fudbala.
Što god da su radili prošle godine Kaka i Ibrahimović, taj Kaka je prirodnije izgledao u dresu Reala nego Ibrahimović u dresu Barselone. Jednostavno, čovjek svojom igrom a i izgledom u potpunosti ne odgovara Španiji. Pravi klub za Ibrahimovića, u kojem bi on vjerovatno osvojio i zlatnu loptu jer je fenomenalna klasična ''devetka'', je Mančester Junajted ili Čelzi.
Isto tako, Kaka je mogao da bude nerealno dobar fudbaler i ovih 2 zadnje godine, da tom čovjeku nije srce u Milanu ostalo... jednostavno ne može da igra nigdje sem tamo. To je problem psihičke prirode i mislim da nikada neće biti riješen.
MadGod, sto rece velis za ibrahimovica?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Što napravi ovo zahladnjenje u Podgorici, oće to kod vremenskih promjena.
Ibrahimović je igrač koji je imao jednu dobru sezonu u Juventusu, i otišao da igra u ekipu kojoj su konkurenti bili u drugu ligu, sa X bodova minusa, i/ili očajnim timovima, a taman kad je konkurencija počela da se oporavlja dobio je Murinja za trenera. Eto, nekoga jednostavno krene u životu, koliko god nezasluženo bilo.
Inače, ostrvske odbrane bi ga pojele za doručak.
pogotovu ona seltika.
Za ovu sad ne znam, ali MekManus bi ga pojeo sigurno.![]()
pojeo bi mozda ibrinu kopacku broj 48.
Dobro, kad ti kažeš, mora da je tako.
Venger ne dozvoljava odlazak Fabregasa jer kaže da su mnogo uložilu u njega kako bi postao igrač kakav je sad.
ima pravo da to uradi. ostaje jos samo da se vidi oce li fabregas traziti, javno, da ode iz kluba.
Brate, za većinu stvari se slažem sa tobom jer imamo slične poglede na fudbal, ali kada je Ibrahimović u pitanju jednostavno ne mogu.![]()
Stvarno ga ne volim uopšte, ali čovjek jeste pravi onaj ''rasni špic''. Ne toliko prefinjen kao Runi ili Drogba, konkretno zbog svoje arogancije i prepotentnosti, ali stvarno jeste dobar napadač. Nije jednostavno riješiti titule Interu sam za sve one godine, pa sve i da ne igraš protiv Juventusa. Bili su tu te godine i Milan i Roma, pa na kraju dade Inter po guzici svima, tj. Ibrahimović.
Da je on imao tako jednostavnu ligu i bio najbolji, onda bi to mogli danas komotno da uspiju i jedan Žulio Baptista (Roma, mada prešao sad u Olimpijakos) i jedan Mirko Vučinić (Roma), pa Aleksandre Pato (Milan), pa Vinćenco Jakvinta ili Trezege (Juventus), ali ipak - to nije uspio bilo ko od njih. Zapravo, jeste Dijego Milito (Đenova, pa Inter) ali uz ogromnu podršku iza sebe (Snajder, Eto, Pandev, Stanković, Mota, te Zaneti i Kambijaso u životnoj formi) što je dalo najbolje rezultate Intera u posljednjih 50 godina.
Ibrahimović jednostavno nije čovjek za Barselonu. Svjesni su toga i ljudi koji rade tamo, zato je ove godine stigao David Vilja - i opet su ubjedljivo najjača ekipa u Španiji. Ono što meni uliva nadu da Real može tu dominaciju prekinuti ove godine jeste jedino Žoze Murinjo na klupi i jedno mijenjanje politike kluba iz korijena. Da nije došao Murinjo vjerovatno bi do sad već bili potpisani promašaji kao Vidić, Runi, Fabregas, ovaj, onaj - i trener bi bio opet neki Pelegrini/Šuster, a Real bi opet ispadao u 1/8 finala LŠ.
Ibrahimović je čovjek rođen za Premier Ligu. Siguran sam da bi u Čelziju (pod Anćelotijem) ili u Mančesteru (Ferguson) igrao finale LŠ i bio najbolji strijelac. Ljudi su zaboravili koliko je taj igrač moćan upravo zbog nemoći koju je pokazao u Španiji, zemlji gdje se igra prefinjen fudbal suve tehnike, od čega je on odviknut još kad je Ajaks napuštao i jakao se s italijanskim štoperima.
Presmijah se kad ovo viđeh
http://youtube.com/watch?v=AKlucE-5n...layer_embedded
mislim da je pitanje dana kad ce maskerano potpisati za inter. hodzson je rekao da mu je maskerano saopstio kako zeli da ode u inter.
Kakve ce Inter ubice imat na sredinu...
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Ja sam radije htio da Svajnija ali sta je tu je...
99% dolazi maskerano
Jeli ovo realno kako su docekali Gutija
Koji ce im k. Kedira pored Xabi Alonsa i Lasa Diare. Imaju na klupi za rezerve Mamadu Diaru i Gaga, jedino ako oce i Kediru da drze kao back-up. Bolje bi im legao Svajnstajger, pravi univerzalac na sredini. Il da ponude jedno 50 miliona Interu za SnajderaTakva im masinica treba na sredini, i u navali onda Kaka, Ronaldo i Higuain/Benzema.
Guti će tamo da im pokaže rabotu! On je i u Španiju bio vrh, a u Tursku će dobit masu prostora i iskoristiće ga. Sa Kvarežmom, Ruštuom, Nihatom, Ernstom imaće dobar tim oko sebe!
Guti je GOSPODIN. Nikad se nece rodit fudbaler sa toliko elegancije i gospostine u noge.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Cristian Recalcati stručnjak za tržište danas je za Mediasat Premium pokrenuo senzacionalnu tržišnu hipotezu.
Prema Recalcatiu prvi golman Juventusa prodan je Man.Utd za negdje oko 15 milliona eura i to sve zbog lošeg zdravstvenog stanja. Bivši golman Parme u Man.Utd navodno bi trebao primati 3,5 milliona funti godišnju platu u slijedeće tri godine.
Umjesto Buffona u Juventus bi trebao stići prvi golman Cagliaria Federico Marcetti kojeg Marotta smatra i vidi kao najbolju zamjenu za Buffona. Buffon je u Juventus došao 2001 godine iz Parme i od tada je nezamjenjiv na golu Juventusa.
zna li neko nesto o ovome ?
Ne vjerujem,15 miliona je malo...
http://www.sportskiportal.com/fudbal...-ramazana.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks