Page 19 of 222 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast
Results 451 to 475 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    A koje to reprezentacije,osim ovih najjacih,imaju 7(i to minimum) igraca klase Vucinica i Jovetica?
    Da nemaju mozda Slovenija,Grcka,Danska,Norveska...?Ja mislim da nemaju ni jednoga,a ne minimum 7.
    Sto se tice domace lige,ona treba da sluzi za to da se pronadje to talenata sto ima,sto bi valjda bilo dovoljno da se skrpi solidna reprezentacija.Zbog toga mislim da je dovodjenje starijih igraca iz okruzenja nepotrebno.
    1.Slovenija ode na svjetsko bez ijedne zvijezde
    2.Grčka mrtva redovno ide na SP i EP koje je gle čuda osvojila
    3.Danska učesnik SP
    Zamisli mi smo se do juče sprdali sa Kiprom,Maltom,Farskim ostrvima...
    ja Jovetiću skidam kapu za igru i ponašanje,ovome vučiniću za igru da ali za ponašanje ne.
    Mi se pravimo pametni i nećemo strance u reprezentaciju...
    Sjajno,neka nam ono kokošje krilo iz Budve bude glavna nada u uspjehe...
    -----------------
    Buducnost-Brondbi
    evo vidjeh da ekipa Brondbija vrijedi na tržištu nekih 25.000.000eura,dok ovi naši su na nekih 7.000.000eura.Mada kad sam vidio da ivan delic vrijedi 800.000eura samo neka je sajt zdravo.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

[quote=rain_wind_storm;1745244]1.Slovenija ode na svjetsko bez ijedne zvijezde
    3.Danska učesnik SP
    Zamisli mi smo se do juče sprdali sa Kiprom,Maltom,Farskim ostrvima...
    ja Jovetiću skidam kapu za igru i ponašanje,ovome vučiniću za igru da ali za ponašanje ne.
    Mi se pravimo pametni i nećemo strance u reprezentaciju...
    Sjajno,neka nam ono kokošje krilo iz Budve bude glavna nada u uspjehe...
    -----------------
    Buducnost-Brondbi
    evo vidjeh da ekipa Brondbija vrijedi na tržištu nekih 25.000.000eura,dok ovi naši su na nekih 7.000.000eura.Mada kad sam vidio da ivan delic vrijedi 800.000eura samo neka je sajt zdravo.[/quote]

čega 7 miliona? dinara možda..
    a delić?:lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Delić je (ako pričamo o čuvenom transfermarktu) prije godinu dana vrijedio nekih 1.5 miliona. Eto toliko o tome...

Čitava ekipa Budućnosti realno nema tržišnu vrijednost preko milion, a 90% od toga je Bećiraj (praktično jedini fudbaler za koga se isplati izdvojit neke pare).

Quote Originally Posted by rain_wind_storm
    1.Slovenija ode na svjetsko bez ijedne zvijezde
    Pa u tome i jeste poenta - i dje su njima tih 7-8 igrača kvaliteta kog "mi nemamo", i ko su ti momci? Da ne pričam o tome dje su njima Vučinić i Jovetić, eventualno mogu da se nadaju da će imat jednog fudbalera te klase u idućih 10-15 godina.

Dakle kvalitet imamo da se u idućih 8 godina u svakoj kvalifikacionoj grupi puca na prva dva mjesta. Problem je u tome što neko tu ne zna da radi svoj posao - prvo je to bio Filipović, izgleda da će to bit i Kranjčar, i tako će bit sve dok se na klupu ne dovede neko dovoljno stručan. Znači svi problemi naše reprezentacije su van terena.

A što se Luke Pejovića tiče, prije 3 godine kad je igrao za Grbalj čitav forum je tražio da se zove u reprezentaciju, a zašto? Zato što je tad izgledao kao odličan potencijal i igrao dobro u evropskim mečevima. Do danas ne samo da nije napredovao, nego igra jedno 2 puta gore no tad, a zašto? Zato što u našem fudbalu treneri i "stručno" osoblje nemaju pojma, ALI POJMA, o svom poslu. To se na koncu vidi i svaki put kad ih zovnu u studio kao "stručne" komentatore...
    Last edited by MadGod; 24-07-10 at 11:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Delić je (ako pričamo o čuvenom transfermarktu) prije godinu dana vrijedio nekih 1.5 miliona. Eto toliko o tome...

Čitava ekipa Budućnosti realno nema tržišnu vrijednost preko milion, a 90% od toga je Bećiraj (praktično jedini fudbaler za koga se isplati izdvojit neke pare).

Pa u tome i jeste poenta - i dje su njima tih 7-8 igrača kvaliteta kog "mi nemamo", i ko su ti momci? Da ne pričam o tome dje su njima Vučinić i Jovetić, eventualno mogu da se nadaju da će imat jednog fudbalera te klase u idućih 10-15 godina.

Dakle kvalitet imamo da se u idućih 8 godina u svakoj kvalifikacionoj grupi puca na prva dva mjesta. Problem je u tome što neko tu ne zna da radi svoj posao - prvo je to bio Filipović, izgleda da će to bit i Kranjčar, i tako će bit sve dok se na klupu ne dovede neko dovoljno stručan. Znači svi problemi naše reprezentacije su van terena.

A što se Luke Pejovića tiče, prije 3 godine kad je igrao za Grbalj čitav forum je tražio da se zove u reprezentaciju, a zašto? Zato što je tad izgledao kao odličan potencijal i igrao dobro u evropskim mečevima. Do danas ne samo da nije napredovao, nego igra jedno 2 puta gore no tad, a zašto? Zato što u našem fudbalu treneri i "stručno" osoblje nemaju pojma, ALI POJMA, o svom poslu. To se na koncu vidi i svaki put kad ih zovnu u studio kao "stručne" komentatore...
    Brano Milacic

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Okej, Brano Milačić i ko još... ?

A nije ni Brano neki stručnjak osim što se donekle dobro snalazi u individualnom radu sa igračima. Imao je on i te kako svojih fail-ova kao trener.

Ima tu još par ljudi kao Vignjević, pa eto i taj Rakojević koji se "snalaze" (naročito u poredjenju sa ostatkom naših trenera), ali ja na terenu još nisam vidio neku modernu ekipu, kakve se danas mogu nać po engleskoj četvrtoj, irskoj drugoj i sličnim ligama dje igraju fudbaleri čiji individualni kvaliteti nisu ni blizu ovima iz naše lige.

To je posao kao i svaki drugi, kad zaostaješ, ideš na seminare, polažeš kurseve, učiš... koliko naših fudbalskih radnika ima neku vrstu formalnog obrazovanja i uopšte želju da napreduje?

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Okej, Brano Milačić i ko još... ?

A nije ni Brano neki stručnjak osim što se donekle dobro snalazi u individualnom radu sa igračima. Imao je on i te kako svojih fail-ova kao trener.

Brano je bar iskren kad pogriješi ili ekipa loše odigra on to i prizna Isto tako Brano je čitavu ekipu igrača Budućnosti afirmisao kad su u saveznoj državi igrali drugu ligu.Iste ove timove Crnogorske lige koji su tada bili drugoligaši ta Budućnost je tresla đe god je stigla i završila sezonu bez poraza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba dovesti nekog stranog trenera. Holandskog....
    Zeljko Petrovic, bi bio dobar, holandska skola, a nas
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a Dejan Vukićević?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Brano je bar iskren kad pogriješi ili ekipa loše odigra on to i prizna Isto tako Brano je čitavu ekipu igrača Budućnosti afirmisao kad su u saveznoj državi igrali drugu ligu.Iste ove timove Crnogorske lige koji su tada bili drugoligaši ta Budućnost je tresla đe god je stigla i završila sezonu bez poraza.
    Ne sumnjam ja u Branov kvalitet kad se poredi sa ostatkom svojih kolega u CG ligi, samo kažem da to jednostavno nije dovoljno dobro.

Tehnički kvaliteti igrača koje je Brano promovisao jesu došli do izražaja, i to je bilo sve. Vrlo brzo se pokazalo da skoro niko od tih fudbalera nije bio dovoljno izgradjen kao ličnost i čvrst na mentalnom planu. Elementarne stvari kao što su pregled i čitanje igre, kretanje, postavljanje, generalno poznavanje fudbala kod tih igrača nikad nisu bili na dovoljno dobrom nivou. Sve to je opet ogroman propust ljudi koji su radili sa njima.

Opet kažem, ja bih volio da su svi ljudi koji rade u fudbalu u našoj ligi bar kao Brano (naročito kad je entuzijazam i ljubav prema igri u pitanju), ali situacija kod drugih je tek katastrofa...

Da FSCG zna što radi, umjesto izgradnje trening kampova i renoviranja stadiona bi trebali prvo da pošalju ljude koji rade u klubovima (počevši od onih koji rade sa mladjim kategorijama) na obavezno školovanje i plate im tu obuku. I da se onda nakon par godina zabrani rad samoukim stručnjacima i bivšim fudbalerima koji misle da znaju što rade jer su 80ih godina igrali fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brano je masu bolji od Kranjcara,ne znam sta Dejo izvodi dovodjenjem tih kvazi trenera sa propalom karijerom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chu Dejo... panj jedan koji nema veze s poslom koji obavlja. sve dok se on bude nesto pitao nas fudbal ce bit 'na klocne'.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokaj otisao, danas test mec za Lovcenom da se vidi Nigerijac na djelu....
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by italia View Post
    Brano je masu bolji od Kranjcara,ne znam sta Dejo izvodi dovodjenjem tih kvazi trenera sa propalom karijerom

Ja ipak mislim da Kranjcaru treba dat sansu.Nemojte da uzimate prijateljske utakmice za mjerilo.Pa ljudi,zar nismo toliko dosad naucili?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Alborg - Brondbi 0:2, prvo poluvrijeme.
    Last edited by [kinetic]; 25-07-10 at 23:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

buducnost je vece ime od alborga

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Veće? Možda duže.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alborg je ispao od sarajevske Slavije prosle godine molim lepo, dok Buducnost gradi svoj evropski imidz godinama unazad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

i igrali ligu sampiona prije dvije godine
    odradi Brondbi gostovanje posteno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Djokaj otisao, danas test mec za Lovcenom da se vidi Nigerijac na djelu....
    Kako mi je zao, jedini pravi igrac u taj klub. Dje ce?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

otisao je u BeOgrad, da trenira sa Zvezdom dok ne nadje klub.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

1-2 pobjeda... kod gola za 1-1 od strane buducnosti... asistirao je nigerijac i pogodio mugosa...
    mislim da brondbi igra drugaciji fudbal nego baku... vjerovatno nesto kao polonija mozda i bolje... gledao sam ih protiv alborga ... 2 gola sjajna iz 2 odlicne akcije....
    buducnost ako oce da se nada necemu u cetvrtak njihova raspala pass igra se mora poboljsati masu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Buducnost dobija!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje za Mazica o sansama za prolazak, i cinjenici da je Brondbi masu skuplji tim. On odgovara:
    - Vrijednosna razlika je otprilike je bila ista u korist Bakua, a mi smo prosli dalje. Ne ocekujem da i protiv Brondbija trijumfujemo sluzbenim rezultatom 3:0, ali u fudbalu se nikad ne zna.

:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Hahahah, kakav lik.

Još bi simpatičniji bio kad bi naučio dje je pozicija desnog beka na terenu, i da navrati tamo ponekad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema predaje!!! Bojkot i dalje traje!

Iako je svima nama žao što nećemo biti na tribinama, jednstavno moramo da izdržimo u ovoj borbi i na kraju ne samo da izađemo kao pobjednici, već i da izađemo jači! Dakle, na meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, SJEVER će biti prazan zbog već dobro poznatih razloga, a predsjedniku savjetujemo da je bilo bolje da je vodio računa o klubu, a ne da kreči po gradu koji je ispisan parolama da ode i daje lažne izjave u medijima! Očigledno je očekivao da ćemo mi reagovati na neistine koje je naveo u jednom dnevnom časopisu da je sa nama imao sastanak. Ipak, mi za razliku od njega koji kreči grad, te angažuje vatrogasnu službu da skine zastave na kojima piše tomo odlazi i sl., imamo pametnija posla.

Opet, apelujemo na sve da ne idu na stadion! Ne gazi svoju riječ!

TOMO ODLAZI!!!!

http://varvari.me/m/

Page 19 of 222 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)