Pocerase Maradonu..
http://www.sportskiportal.com/fudbal...-otpusten.html
Svaka im cast za ideju![]()
Pocerase Maradonu..
http://www.sportskiportal.com/fudbal...-otpusten.html
ebo pas mater Argentiskom savezu... nisu htjeli da zadrze Maradonu zato sto se bunio sto ce neki ljudi sa kojima je radio u proteklom mandatu dobiti otkaze..
o, hvaljen bio argentinski narode, te ocisti klupu od zla.
ma, ustvari, ti isti ljudi su ga i doveli tu. evo vam ga NA, žohari.
Realno,Maradona je samo dobar motivator..kao trener veze nema,imao je strasne igrace,pa je makar do cetvrtinefinala stigao...da mu date slabiji tim pogubio bi se skroz..
ma kakav motivator, pojma on nema.
http://www.sportskiportal.com/zaniml...-stadionu.html
Larisa...momci,ocemo li da se javimo kao dobrovoljci ?![]()
Prodje li dva dana da ne objaviš nešto o Larisi?
Konačno da se i Argentinci prizovu pameti. Čuš Maradona... Veron-Xavi i Palermo.
Maradona nije dobar selektor/trener i to je fakat. Lik koji ne pozove Zanetija u repku, a svi znamo sto je Zaneti radio prosle sezone, nema veze s mozgom. Iskreno... Ja Maradonu volim, kao igraca naravno i postujem ga u svakom drugom smislu, kao selektor i trener je harizmatican i simpatican...ali nije neki takticar, i nece nikad bit' vrhunski trener. Za Argentinu je bolje da nadje nekog iskusnog selektora, dobrog takticara.
Last edited by Luximus; 28-07-10 at 08:20.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Nek dovedu Bjankija i završe posao. Čovjek ima da dovede stvari u red.
REal dovodi Kediru i zavrsava posao sa Maikonom.
Sjutra Fabregas i venger imaju sastanak "oci u oci" gdje ce igrac traziti od trenrea da ga pusti. venger ce insistirati da Se fabregas javno obrati (izjavom za javnost) da zeli da napusti klub. Ako se tako bude zavrsilo onda arsenalu 40 miliona eura + bonusi a fabregasu 7 milioan eura plata na 5 godina.
ukoliko ne bude nista od transfera fabregasa onda barsa sve pare usmjerava na 4 igraca (canal + kaze da samo 4 igraca postoje u biljeznici gavrdiole) od kojih ce 2 doci (sena,etijen kapue, ozil i mata). sto se ozila tice tu je i real zagrizao ali ako dodje kedira mislim da ozil onda sigurno nece doci. sto se mate tice - ne znam bas je li valensiaj voljna da ga pusti.
mada mislim, citajuci novine, da je dzeko glavna zvijezda prelaznog roka. ali 40 miliona koje trazi volfsburg...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
I ti stvarno misliš da će Arsenal da proda Fabregasa za 40 miliona?
Otvaram oči, grijem doručak, prelistavam sportski dodatak mojih omiljenih dnevnih novina kad tamo...![]()
![]()
Jedan od najsmješnijih članaka u istoriji bipedalnih sisara.
HINT : Novine su mi omiljene jer su definitivno najzabavnije dnevno izdanje sa ove strane Atlantika.
Elem, priča kaže sledeće:
ZAVRŠENO - FABREGAS NA 'NOU KAMPU'
'Barselona i Arsenal su navodno postigli tajni dogovor o prelasku Seska Fabregasa na 'Kamp Nou', saznaje 'El Mundo Deportivo', koji naglašava da je sve još obavijenom velom tajnosti.
Španski medij spekuliše, da će Barselona na ime obeštećenja Arsenalu platiti oko 45 miliona eura a sve bi trebalo da bude ozvaničeno prije narednog vikenda
...'
R.P.
Citat je od tačke do tačke prenesen iz novina. Greške su na svom mjestu, članak sadrži još neke informacije o nekoj anketi itd. Razmislite o podvučenom.
Sad se postavlja niz pitanja : Da li su ovi ljudi normalni? Zašto ovo rade? Da li iko želi da mu čitatelj umre od smijeha zagrcnuvši se usred doručka?
Tužiću ih!
:lolblue:
Ma ne, ipak neću.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Jovetic nema cijenu !!!
http://www.sportmediaset.mediaset.it...olo38301.shtml
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Barselona - Milan sredinom avgusta prijateljski meč.
Maikon & Kedira => ishapšeni. Real Madrid. (nije još OFFICIAL, ali uskoro)
Ogromna greška Real Madrida, po ko zna koji put. Jedan od najtalentovanijih lijevih bekova pušten za neke mizerne pare. U početku se ponadah da je pozajmica, ali kasnije viđeh (evo) da su im ga prodali. Užas. Ovo me je namrtvo iznerviralo sad.
![]()
iskreno mislim da taj KEDIRA nece se snac u Realu, ipak on je igrac za manje klubove poput verder bremena, totenhema,seltika, viljareala, atl madrida, itd , nije on za Real ali otom potom vrijeme ce pokazati svoje,vidjecemo...
Hebo im mas pater!!!!!!!!!!Svaki dan citam da ce bit pozajmica ili Benfiki ili Boltonu i oni ga sad prodaju Boltonu za 2.5mil...Pa ovaj decko je nevidjeni talenat,pi,koliko su ljudi ovako olako prodali!Jedino sto ostaje da se nadamo da ce ga nakon 2-3 sezone kupit i vratit nazad...
Last edited by Orgullo; 28-07-10 at 13:42.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Bookmarks