znaci ipak je Zilina pobijedila na Malti, mislio sam da je bilo 0:0, ali svejedno, i u prvenstvu ih je neko ispeglao, cini mi se... mislio sam da ce ovi nakon Rudara i Slovake da prodju.
dobro necu... ne crnjaci sad...
znaci ipak je Zilina pobijedila na Malti, mislio sam da je bilo 0:0, ali svejedno, i u prvenstvu ih je neko ispeglao, cini mi se... mislio sam da ce ovi nakon Rudara i Slovake da prodju.
nije dobila na malti... no je izgubila 1-0
haha, ne shvatih.
1:1, jos 10 minuta.
sta rade hrvati..
http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-arsenal.html
http://www.ustream.tv/channel-popup/stamnsda
evo za tebe cist signal![]()
Po komentarima ispod te vijesti, ne bih rekao da je glupost
Dobro, nemojte biti tako ostri prema mihi. Sad je promasio, mozda ce i sjutra, prekosjutra, ..., ali nesporan je potencijal koji posjeduje. Zapitajte se sta bi bilo da smo digli ruke od El grande-a nakon njegovog prvog (i to nesrecnog) promasaja... Miha nek nastavi da tipuje i kad tad ce pogoditi bar jedan fiks. A posle je samo nebo granica.
Mozda je najpostenije "Palacio inc.". Koja crna "& co", kad ti sve "zavrsavas"
Samo da vas POZDRAVIM . nadam se da bice dojava sutra Hvala na paznju![]()
[quote=ClauN`vs`RaideR;1750031]Brann-Leeds
Tip : 2
Kvota : 2.90
Početak: 19:00
.. Hvala za info upatio sam na 2.4 kvota jer je pala POZZ
]
jesam li juce sve pogodio sto sam rekao... danas sve promasio...
pogledajte juce sto sam rekao... samo hradec x-1
danas 1/4 .... utjesilo me to sto su sve x zavrsili ove 3... barem niko nije izgubio![]()
hhaahahaha... da sam samo zadrzao tikete koji su me bacali po jednu milion ih ima no sam ih zapalio...i to sve u rasponu od mjesec dana...
boli mene uvo... ja barem recem za ono sto mislim da je fix ... na drugima je oce li igrat ili nece... svako ima drugacije misljenje...
ne kao ovi... samo kritikuju druge a nemaju daMU da izbace svoje tipove da im se ne bi sprdali no samo izbacaju kad cijeli forum zagrize za jednu utakmicu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks