marjane odakle si?
1-o GOLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL 1 MINUTA![]()
marjane odakle si?
Pospremiše me Tromso (u 87. minut) i Colo Colo za preslatki limit u Sporting kladionicu. Majku im *ebem , pa što joj Bog da
Pogodih Santos x-1, Turku nekakvi x-1, Honka x-1, Dinamo Buk (dođe u 254. minut) i crkoh ova dva fiksa
Last edited by david_coverdale; 25-07-10 at 22:06.
od Makedonija
Ja na jednom tiketu uhvatih Honka X-1 i Rozenborg x-2 i extra.
Sinoc sam ispratio prelaz "dojavu" sa jednog bloga:
Rubio - Sport Colombia X-1 @ 4.70 (0:0)-(1:0)
Danas isti bloger daje:
Cerro Porteno - Sol De America X-1 @ 4.70
dok bude PALACIA bice para![]()
E vala cu ispratit sledecu. Palacio ne pogodis li jebo si jeza u ledja.
Bijo si poziw koi se neodbija
dobar si palacio,nema sta..
samo jos da malo manje hvalis sebe. to prepusti drugima da rade i sve ce biti sjajno
GZ Palacio...Dobar si
Ocekujem nesto sutra...Kako bi sad fino pala neka dojava 2-1 ili 1-2![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
palacio baci jedan prijedlog sjutra do 12ako moze
Budite obazrivi prilikom tih dojava...iskreno,ne vjerujem u to.
http://www.sportskiportal.com/fudbal...io-finale.html procitajte ovo i sta se desava sa ljudima koji namjestaju.
Za godine kladjenja imao sam 2 puta pravu dojavu,kvote po 30 i kusur. Jednom bosance,kad su ovi momci sto su mi rekli uplatili dosta para i blokirano bilo svudje u cg. Drugi put Makedonce,kad sam igrom slucaja zakasnio,stigao u 7-8 min utakmice,pratio rezultat i znojio se.
Nisam se obogatio od toga..Vecina ovih navodnih dojava su samo dobre analize i informacije![]()
ziva istina..ja sam jednom imao iz svajcarske prelaz 1-2![]()
vidimo svaki dan dolaze najmanje 3 prelaza , vikendom i po 5 ili 6 prelaza, od tih 6 prelaza , bar su 3 namjestena , kao npr danas st galen. postoje mnogo mafija koja namjestaju , kao sto je kineska a i ruska je dosta aktivna kad su namjesteni mecevi u pitanju , zato namjestenih utakmica ima, ali je tesko doci do njih kvotom 30 , a manjom kvotom se moze doci. npr moj izvor je momak iz CESKE ,trenira za ZIZKOV u prvi tim , tako da tako ide to sve preko veze i dolazi do dojava, kazem tesko je ali nije i nemoguce.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks