Ovo će čak bit i teniski rezultat...
nije mi jasno kako su izgubili tamo samo 2:1,pa ovi su im mogli jos 5 dat
trebalo je da se ovaj rezultat od 3:0 sjutra objavi,jer vidi se da se brane i odugovlace
Jedino sad svi u odbranu i da se nadaju da ce ovi promasivat
majku im je*em sto ih rodi ovako vrljave,gnjile, j*ba ih tomo, invalidi silovani
Last edited by italia; 22-07-10 at 20:56.
Jedino Beciraj i Kudemor vrijede u ovu Buducnost,ostale bi posla u Drezgu
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Sramota...Znao sam da je ovaj baku mnogo jaci,ali da ne mogu da sacuvaju 3 gola prednosti na svom terenu....ne znam,bolje i da ne prodjemo...
Prvu utakmicu sam igrao hendikep na Bakua,ocigledno nisu imali srece da napune ove nase pajsere.
Je li moguce da je Buducnost ovako losa?! Ovo su obicni amateri i ne zasluzuju da prodju Boku, koji je mnogo bolji!
O, tuge! Mislio sam da ne može gore sa ovim igračima ali sad ko god nije shvatao zašto je Budućnost onako glatko gubila i bila nadigrana od Rudara nadam se da mu je sad sve jasno. Ekipa koja nema nikakav kvalitet i što je najgore ovi igrači se ne mogu ni prodati za bilo koje pare jer nijesu ni mladi pa klub nema nikakvu korist od njih.
Dick Laurent is dead!
A jel ovo realno?
Tomo ostani i sagradi neboder umjesto stadiona a ove brave zaposli ka liftboje...
Pih
Neka se stide kako igraju
PI*KE
ofk bar bi sacuva 3:0 ,oni bi mogli i nerijeseno da izguraju
Igra li Tomo Čelebić?
Realno, ovi fudbaleri teško da su trenirali zadnjih godinu-dvije. Ako jesu trenirali, ne znam što su, jer moderni fudbal nisu sigurno.
TUGAAAAA:cry::cry:
neka daju bar jedan gol da donekle osiguraju prolaz jbt
Bolje da se ulaže u neki drugi sport, nismo mi za fudbal.
Taman im se treba izvinit što su morali da jure 3 gola minusa u gostima.
E pa ovo je tragedija zivota mi. I onda mi dodju i velicaju Buducnost kao klub neki. A maxe... Da mi je toliko stalo do prolaza, jos imaju 3:0 u goste sluzbeno, odbranio bih to na svom terenu da mi dodje Barcelona, krv bih propisao, a ne BAKU posrani.
DICIOTTO
Ajde Baku,da ne gledamo ove gnjide vise
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Evo treba neki Gurbanov da udje... taj će ga dat.![]()
bravo malito majstore
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks