da >>>>>>>>>>>
da >>>>>>>>>>>
ma blinka![]()
ok. zahvaljujem
ako ne budu kocnice onda grijac a?
Moze li meni neko pomoc ?!
eo sad sam bio da pogledam. ne rade stopovi
prepa'h se da nije neki veci trosak. prije 10 dana sam mu mijenjao ramena i jos po nesto - 120 evrica. svakih 15 dana nesto novo iskrsne :mad:
pametni ovi na zapad (mada i para imaju). voze dok mu ne istekne garancija (jedno 5, 6 godina) i onda ga nama ovamo posalju![]()
Moze li meni neko da objasni koja je fora sa pokrivanjem kola dekama i drugim tkaninama? Vazda kad dodje ljeto gledam BG/NS registracije i deke preko krovova, koje su ucvrscenje tako sto su krajevi u unitrashnjosti automobila i drze ih zatvorena vrata.
\\OFL•GIC
Crkao ti je stop prekidac. Ne znam koliko je, ja mislim oko 10 eura u Roksped.
TAKUMI
Brisem sve privatne poruke (i ne odgovaram na njih) koje imaju bilo kakve veze sa autima.
Ova tema sluzi za to.
Hvala na razumijevanju. :trile+caselogic+bed:
TAKUMI
koje gume uzet 195/50/16 ili 195/45/16 da nisu preskupe tj. sto jeftinije ... i koliko para da ocekujem za to
ako se promijeni dimenzija tocka , mora li da znaci da ce kazaljka brzinomjera da laze ? ili to zavisi od auta do auta i sl.
ne vjerujem da ces naci takvu gumu
idi na 205/50/16 ili 205/45/16
She is only here to annoy herself!
Ako si presao sa 14 na 16 to ne znaci da ce puno umrtvit auto, pogotovo ako imas istu visinu gume.
TAKUMI
To da, malo na aerodinamiku, ali ne previse.
Ali to je dobro npr. kad dajes gas do daske, cak i preko 100 na sat, treba prenijet tu snagu, nekako.
SALIM SE. Taj auto nema snage uopste.
TAKUMI
jbg. fabijano nemamo svi kola od 200ks![]()
![]()
PS. I ti si nekad vozio Shodilaka punog snage , snaga je pucala na sve strane![]()
To kad sam bio dijete.
Cuj, 200 KS je nista.
Jebes motor koji nema 8 cilindra (ili 6 sa dvije turbine) i minimum 350 konja.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks