da se tako razmislja niko nikad ne bi isao kod majstora no bi kupovali sve gajnc nova kola
To je pitanje, kakav je taj drugi motor?
Kad bi postojao dogovor, da ti ga oni stavljaju ako ako ne bude dobar da ga izvade opet.
A zamisli recimo, igrom slucaja, da ti majstor sjebe nesto u motor?
Nikad nisi siguran.
TAKUMI
da se tako razmislja niko nikad ne bi isao kod majstora no bi kupovali sve gajnc nova kola
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Pa i novi moze da ti crkne odmah a da ti ovi ne priznaju garanciju.
TAKUMI
zasto kad mi je auto na ler cuje se kao da nesto lupa, a kad stisnem kvacilo onda je normalan rad motora?
ajde kad budes mogao da cujes.
Set kvacila sam mu mijenjao prije pola godine, i prije mjesec dana mi pukne lamela, i samo nju zamijenim. nije valjda sam i druk lezaj.?
druk lezaj. a ako je crka on, onda ti je vrlo moguce da je ostetio i pera od korpe tako da i nju prekontrolisi
ajde me ne zaEbavajte da moram sad i to sve da mijenjam.
Treba da otvoris pa da vidis, niko ne moze da zna sto je stradalo.
Ali ja mislim da se druk lezaj cuje kad je kvacilo pritisnuto?
TAKUMI
Moguce da je mehanizam kvacila...
TAKUMI
da nema ko slucajno broj momka koji koristi nick cocek trebao sam auto da povedem kod njega ali ga vise nema na forum a nemam broj
on radi u rašovic kolko ja znam..pa odi u rašovic direktno![]()
rijec je o fiat bravu, ne vjerujem da moze on 2 godinesmeta mi zvuk strasno. Koliko se krecu oni inace?
moze li mi neko rec sta znaci ovo:
![]()
grijaci a moze da bude i stop svijetlo.
f6
Eo da pitam odje posto cete sigurno znat....
Juce sam primjetio na auto da mi 2 gom kad vozim nesto struze,kao da je nesto ispalo iz lezista,takodje trecom kad je na malo gasa.....a temperatura mi stoji od pocetka paljenja na pola a za nekih 5-6 minuta se popne na HIGH ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks