samo me zanimaju argumenti Varvara u ovom bojkotu ako ih uopste ima?
samo me zanimaju argumenti Varvara u ovom bojkotu ako ih uopste ima?
- Mi, Varvari, smo očekivali od ljudi koji su postavili sadašnjeg predsjednika na čelo kluba, da će istog maći sa te pozicije! Kako to nije još uvijek urađeno, a i ne zna se da li će se to uraditi u skorijem periodu, mi nastavljamo ono što smo započeli krajem prošle sezone. Dakle, bojkot se nastavlja! Želimo promjene, želimo predsjednika koji će pomoći klubu, koji će pratiti klub, a ne ići na utakmice Reala i Barselone! Želimo prave ljude! Takođe, apelujemo na sve one kojima je Budućnost u srcu da ne idu na utakmicu! Neka bude par stotina ljudi na stadionu, pa neka se ljudi iz vrha zapitaju da li je bolje sa Varvarima ili sa tomom – navodi se u saopštenju „Varvara“.
kolko je para ulaz?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
4 eura zapad
A kolika je cijena za Jug?
Posto ne bh na Zapad. Vec iza Gola.
ja sam ja ti si ti
2e..............
AHAHAHAHA. Buducnost dobila 3:0 sluzbeno prvu utakmicu!!! Epale igrao a imao crveni od prije nedje kad je igrao za Bohum.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
hAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH TOOOOOOOOOOOOOO IDEMO DALJEEEEEEEEEEEEEEEEE
Momci jeli moguce ovo?Tj jeli tacna i provjerena ova informacija za Buducnost?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ako Azerbejdzanski dnevni list to objavio, trebalo bi da je tacno... A i ima smisla, taj Epale je davno igrao za Bochum sjecam se. Ma to su divljaci, kako dovode igrace...
evo na UEFA sajtu nema nista o tome
izgleda da je tacno,na kladionice je mjesto 2,20 sad 2 ,70 na buducnost,na baku pada.
Samo da ne bude neka podvala, pa se poslije meča sazna da je ipak sve u redu...
Divlji mi, divlji oni, UEFA ne obraća pažnju, može svašta bit.
Dobro je da nije tu Zaro Vukcevic da im se javni izvini jer su igrali s tim sto je ima crveni
Eto koliko uprava vodi računa o bilo čemu
БУДУЧНОСТЬ (Черногория) – БАКЫ (Азербайджан)
Подгорица. Стадион «Под Горицем». Судья – Димитриос Калопулос (Греция). Начало – 23:00.
Первый матч – 3:0.
БУДУЧНОСТЬ (ориентировочный состав):Милош Драгоевич, Джорджие Джиканович, Дражен Айкович, Ардиан Джокай, Ненад Брнович, Слободан Мажич, Йован Николич, Иван Вукович, Фатош Бечирай, Радивое Голубович, Горан Адамович.
БАКЫ (основной состав): Халиду Сиссоко, Саша Кайкут, Вадим Борец, Даре Нибомбе, Эрнад Скулич, Фабио Луис, Алексей Савинов, Джамшид Магеррамов, Джефферсон Ангуло, Александар Шолич, Жаба.
Коэффициенты: 2.25 – 3.4 – 2.8
nije dobio crveni karton u bohumu a i da jeste bohum nije igrao evropu...ima crveni karton u kupu uefa iz sezone 2006/2007 dok je igrao za Iraklis Thessaloniki...
Je li moguce ovooooo?![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Ovi nasi ce pocet utakmicu nece ni znat da su prvu dobili. Mozda bolje tako...da se ne opustaju.![]()
registrovana je utakmica 0-3 u korist buducnosti
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...125/index.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks