Kako dobar BMW
* This car is different-world fast to the Turbo S
* The traction and stability control calibration is a masterstroke: you can use so much of the performance, so much of the time.
* I saw 334kmh on the speedo, and it was still pulling like a mentalist.
* It’s faster, more useable and far cheaper than a 599 GTO
* Veyron aside, it’s the fastest road car I’ve driven – but it’s completely useable and it still involves you in the process. Want.
I cujem da su vozaci HR EVO-a isli od 0-100 za 3,04 sec, na Estorilu.
TAKUMI
Kako dobar BMW
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
I opet, prije bih uzeo GT-R.
Mogao sam gore da napisem ovo ali ova tri slova (GTR) zasluzuju poseban post.
Nexus, potvrdi.
TAKUMI
gtr i povedes ga u switzer za 16.000usd 800ks
f6
I was thinking something. Sto ne bih ja prijavio da sam KAO izgubio vozacku, i napravim drugu.. i ako mi ne daj boze oduzmu jednu.. posle ladno vozim, i kad me zaustave, rutinkse kontrole radi, ili nebitno sto.. pokazem ovu drugu? Ako nista nisam preksio, cisto sumnjam da bi oni provjeravali a??
Ja bih bio zadovoljan i sa onih +-500.
TAKUMI
pa e. makar tu za kroz grad, kad te ono zaustave rutinske kontrole radi.. ili uvece alko test, pa da imas da pokazes..
Pa to znam.. ali ta 2 mjeseca vozis fino bez glupiranja.. cisto da mozes da vozis auto, a da ti ga ne oduzmu..
ali ti si poznat na CT, i budalis tamo non stop s tim autom.. ali recimo mene kao normalnog vozaca, ne bi bilo potrebe da provjeravjau kad vec vide vozacku, a nista nisam prekrsio.
Last edited by stevann; 21-07-10 at 23:08.
Prijatelju... Tad sam vozio Golf II 1.6TD kroz Podgoricu, nisam ni divljao! I još su me navedeni gospodini zaustavili onamo, dje se iz bulevara skreće za autobusku (zakonski tu ne bi smjeli) + nisam nikakav prekršaj napravio, ali eto... Bio sam im simpatičan (tad onako ćelav i nabildovan), pa su me držali 10-15 min...
A CT pretrese, zaplijene auta, i informativne razgovore ne računamo...
Sto i mene podsjeti da pitam kako je moguce da meni nema vozacke kad provjeravaju.Jednom kad sam isao za Podgoricu me zaustavili Kolasinci zbog prekoracenja.Ja reko da se napravim lukav,rekoh im kako sam zaboravio sva dokumenta lise indeksa i to zato jer zurim u PG na ispit,ali to ne pomoze,nego ovaj ipak rijesio da mi pise kaznu.Zove onu njihovu centralu i pita ih prvo za auto,oni mu kazu moje ime,sve registrovano,u redu...Muka nastade kad je pitao za vozacku.10 minuta su provjeravali,kaze nema vozacke izdate na to ime.Onda je zvao komandira da pita sta da radi,a on im rece da moram parkirat pored stanice dok je ne nadjem.Suvisno je rec da sam odmah otisao do auta i "nasao" je ispod sjedista i da su mi se tako fino isprdali i napisali mi kaznu,naravno.
Kako to da nema vozacke kad provjeravaju?
Mozda su se i oni malo salili s tobom?
rm -rf /
Ide drug za Trebinje, treba li zeleni karton? ne a?
Treba zeleni karton,obavezan je...
I ja sam to uradio bio stevane,vozio,bez problema...Fora je shto novu duzhe chekash...I ne mogu da provjere je li ti oduzeta,samo imash li polozheno za odredjenu kategroiju...Zaustavili su me kod sozine,kad su mi je bili oduzeli,rekao sam da sam je zaboravio,zvali su i pitali imam li je i imam li polozheno za A(bio sam motorom) ovaj je samo rekao:"sve je ok,ima i dozvolu i kategoriju" i pushtili su me...
Prije nije moglo da se provjeri jel oduzeta, sad sa svom IT revolucijom ne znam...
ali sto ce kome dusa oko duple vozacke, ako ti uzmu jednu, govori da ti je ostala kuci kad te rutinski zaustave, mozda budu crnjacili malo ali rijetko ce kaznu napisat.
P.S. mene interesuje nesto drugonpr policija vam oduzme vozacku, jel mogu ja sad da tu oduzetu prijavim kao izgubljenu (mozda sam senilan) i jednostavno uzmem novu a one se odreknem, i koliko kosta to zadovoljstvo
Njak Njak Njak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks