Page 113 of 171 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... LastLast
Results 2,801 to 2,825 of 4251

Thread: Ateizam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Teret dokazivanja je uvijek na onome koji nesto prvi tvrdi bez dokaza.
    Samo u sudnici, a ja nisam tamo, niti sam advokat ili sudija, tako da, ako nbemas argumente za diskusiju, onda znaci da ne znas zasto tvrdis to sto tvrdis.

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Nisi bas dugo na ovom forumu pa ne znas. Argumenata ima koliko oces samo citaj teme od pocetka i kopaj po starim temama i vidjeces. A preporucio bih ti da procitas "The God Delusion" od Richarda Dawkinsa i "The End of Faith" od Sama Harrisa pa onda pricaj ima li argumenata.
    Dovoljno sam dugo na ovom svetu da bih znala da se rec ARGUMETNI pise malim slovom, kao prvo, a kao drugo, ja ne diskutujem sa proslim vremenom nego sa tobom, ako TI ne znas sta da napises, to je onda tvoj problem. Mislila sam da svaki razuman covek ima RAZLOG zasto nesto veruje ili ne veruje, a ne da papagajise tudje reci, koje onda ne zna da objasni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MiLiCa_Hn View Post
    Zasto mislis da ne znamo zasto poricemo njegovo postojanje? Otkud tebi to da ignorisemo svoju prirodnu potrebu? Je li ti palo na pamet da, sticajem razlicitih okolnosti, tj saznanja, kod odredjenih ljudi te potrebe jednostavno nema?

Shvati da, nekom ne mozes tek tako da usadis te vjerske osjecaje. Ili vjerujes u nesto, ili ne. Ako je ovo drugo, onda za ono u sta NE vjerujes, ne nalazis da moze na bilo kakav nacin da utice na tebe, sto i jeste tako. Ili hoces da kazes da vjernici imaju bolje zivote od ateista, zbog toga sto su, u svojim glavama, individualno 'spoznali' djelovanje Boga?
    Ne radi se o tome sta ja mislim, nego o tome sta ja pitam. Do sada niko, zajedno sa tobom nije bio u stanju da mi dâ odgovor. O kojima to MI govorimo, ili ti za sebe koristis pluralis majestatis? Svako ko ne veruje u Boga ignorise svoju prirodnu potrebu za Bogom koju je dobio rodjenjem i koja je usadjena u njega. Ne postoji covek koji nema tu potrebu, postoje daske i kamenje koje se pravi gluvo i slepo na tu potrebu, ali to covek sâm pravi od sebe.

Svako ima zivot kakav je sam sebi odabrao i kakav je zasluzio, u tome se ni vernici ni ateisti ne razlikuju. Ko zeli da ima kamen u glavi, on ga ima i zivi sa time, ali je cudno da on taj kamen u glavi ne zna da opise, iako je kamen njegovom voljom tamo...
    Last edited by Djevojka; 21-07-10 at 17:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Djevojka View Post
    Nemas argumente.
    Za šta?

Samo u sudnici, a ja nisam tamo.
    A izgleda da nijesi posjećivala ni našu planetu u skorije vrijeme. Vjeruješ li u Djeda Mraza?

Mislila sam da svaki razuman covek ima RAZLOG zasto nesto veruje ili ne veruje
    Razlog za nevjerovanje: nedostatak razloga za vjerovanje. Mislim da ovo stavlja tačku na ovu priču.
    Last edited by RoNN|3; 21-07-10 at 19:52.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Svako ko ne veruje u Boga ignorise svoju prirodnu potrebu za Bogom koju je dobio rodjenjem i koja je usadjena u njega. Ne postoji covek koji nema tu potrebu, postoje daske i kamenje koje se pravi gluvo i slepo na tu potrebu, ali to covek sâm pravi od sebe.
    Vidiš, kad postaviš pitanje koje se zasniva na subjektivnim (i u krajnjoj mjeri netačnim) pretpostavkama i predrasudama, nema razloga da budeš iznenadjena kad ne dobiješ odgovor.

Evo u čemu je konkretno problem - kad bi neko pokušao da ponudi odgovor (bilo kakav odgovor) na tako postavljeno pitanje, u suštini bi prihvatio tvoje predrasude u vezi sa "prirodnom potrebom za natprirodnim" - a ja ne vidim nikakav razlog da prihvatim tu poziciju.

Ako očekuješ odgovor, preformuliši pitanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svako ko ne veruje u Boga ignorise svoju prirodnu potrebu za Bogom koju je dobio rodjenjem i koja je usadjena u njega. Ne postoji covek koji nema tu potrebu, postoje daske i kamenje koje se pravi gluvo i slepo na tu potrebu, ali to covek sâm pravi od sebe.
    Nije mi jasno odakle tebi da svako ima "urodjenu potrebu za Bogom". To nikako nema smisla, i ne moze bit plod racionalnog razmisljanja. O Bogu se uci, i ta "potreba za Bogom" se stice tokom zivota, ne radja se bice sa tim. Ta "potreba" o kojoj ti pricas je vise nego cesto puta nametnuta od strane drustva i porodice, nego sto je sam covjek spozna. Da nema drustva i crkava, ne bi bilo ni potrebe za Bogom. A svi koji iole shvataju ista od istorije, znaju kako je nastala, i zasto je kultivisana ta "potreba za Bogom".

I slazem se sa ovim terminom usadjena sto si koristila. Jer je ta potreba upravo usadjena.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne radi se o tome sta ja mislim, nego o tome sta ja pitam. Do sada niko, zajedno sa tobom nije bio u stanju da mi dâ odgovor. O kojima to MI govorimo, ili ti za sebe koristis pluralis majestatis? Svako ko ne veruje u Boga ignorise svoju prirodnu potrebu za Bogom koju je dobio rodjenjem i koja je usadjena u njega. Ne postoji covek koji nema tu potrebu, postoje daske i kamenje koje se pravi gluvo i slepo na tu potrebu, ali to covek sâm pravi od sebe.

Svako ima zivot kakav je sam sebi odabrao i kakav je zasluzio, u tome se ni vernici ni ateisti ne razlikuju. Ko zeli da ima kamen u glavi, on ga ima i zivi sa time, ali je cudno da on taj kamen u glavi ne zna da opise, iako je kamen njegovom voljom tamo...
    Kakva laz i glupost.
    U pocetku, taj vas Bog uopste nije ni bio izmisljen, niti je ikome padala na pamet takva glupost. Jedino vjerovanje u nesto "vise" bio je oblik jednostavnog supernaturalizma, odnosno, prizivanje dogadjaja crtanjem po zidovima pecina... Lov bizona itd..
    Tek kasnije je doslo vjerovanje u Boga. Ne zna se da li je to bio politeizam ili monoteizam.. Oni koji zastupaju monoteizam argumentuju svoju trvrnju danasnjim nerazvijenim plemenima koji uzdizu i velicaju samo jednog Boga... Dok se zna da su stare civilizacije bile politeisticke..
    "Čistim ođe, nema tu gospode."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Za šta?
    Za to sto tvrdis, koncentrisi se malo.

A izgleda da nijesi posjećivala ni našu planetu u skorije vrijeme. Vjeruješ li u Djeda Mraza?
    Verujes li ti u svoju pamet? Ako postoji Deda Mraz, onda je logicno da postoji i tvoja pamet.

Razlog za nevjerovanje: nedostatak razloga za vjerovanje. Mislim da ovo stavlja tačku na ovu priču.
    Komentar dostojan forumskog deteta - Nable. Kap sto rekoh, povlacenje nije sramotno kada se nema argumenata.

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Vidiš, kad postaviš pitanje koje se zasniva na subjektivnim (i u krajnjoj mjeri netačnim) pretpostavkama i predrasudama, nema razloga da budeš iznenadjena kad ne dobiješ odgovor.

Evo u čemu je konkretno problem - kad bi neko pokušao da ponudi odgovor (bilo kakav odgovor) na tako postavljeno pitanje, u suštini bi prihvatio tvoje predrasude u vezi sa "prirodnom potrebom za natprirodnim" - a ja ne vidim nikakav razlog da prihvatim tu poziciju.

Ako očekuješ odgovor, preformuliši pitanje.
    Gubis, se, temu nisam ja postavila, znas li ti uopste gde si se javio i zasto si se tu javio?

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Nije mi jasno odakle tebi da svako ima "urodjenu potrebu za Bogom". To nikako nema smisla, i ne moze bit plod racionalnog razmisljanja. O Bogu se uci, i ta "potreba za Bogom" se stice tokom zivota, ne radja se bice sa tim. Ta "potreba" o kojoj ti pricas je vise nego cesto puta nametnuta od strane drustva i porodice, nego sto je sam covjek spozna. Da nema drustva i crkava, ne bi bilo ni potrebe za Bogom. A svi koji iole shvataju ista od istorije, znaju kako je nastala, i zasto je kultivisana ta "potreba za Bogom".

I slazem se sa ovim terminom usadjena sto si koristila. Jer je ta potreba upravo usadjena.
    Sta ti onda nije jasno?

Quote Originally Posted by Forever View Post
    Kakva laz i glupost.
    U pocetku, taj vas Bog uopste nije ni bio izmisljen, niti je ikome padala na pamet takva glupost. Jedino vjerovanje u nesto "vise" bio je oblik jednostavnog supernaturalizma, odnosno, prizivanje dogadjaja crtanjem po zidovima pecina... Lov bizona itd..
    Tek kasnije je doslo vjerovanje u Boga. Ne zna se da li je to bio politeizam ili monoteizam.. Oni koji zastupaju monoteizam argumentuju svoju trvrnju danasnjim nerazvijenim plemenima koji uzdizu i velicaju samo jednog Boga... Dok se zna da su stare civilizacije bile politeisticke..
    Sipas ateisticke teorije, a ne znas zasto ih sipas, jer prezvakavas ono sto su drugi odavno ispljunuli. Gde je ono so TI SÂM MISLIS?
    Last edited by Djevojka; 21-07-10 at 20:28.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Gubis, se, temu nisam ja postavila, znas li ti uopste gde si se javio i zasto si se tu javio?
    Temu nisi ti postavila, ali pitanje u tom formatu (uključujući samo tebi znanu "prirodnu potrebu za bogom") - jesi.

Dakle, preformuliši tako da pitanje bude objektivno i korektno, i meni će bar biti zadovoljstvo da odgovorim.

Medjutim, tražiti "argumente" za ateizam koji se uklapaju u neku tvoju sliku o ateizmu (koja je od samog početka pogrešna), i poslije tvrditi da druga strana nema argumenata se može shvatiti jedino kao nekorektnost u raspravi - ali pošto si nova ovdje, pretpostaviću da se radi samo o neiskustvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta ti onda nije jasno?
    Nije mi jasno odakle ti potpora za ovu izjavu, i sto mislis ovom izjavom.

DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Za to sto tvrdis, koncentrisi se malo.
    Šta ja to tvrdim?

Verujes li ti u svoju pamet? Ako postoji Deda Mraz, onda je logicno da postoji i tvoja pamet.
    Ne znam o čemu pričaš. Nijesi mi odgovorila na pitanje.

Komentar dostojan forumskog deteta - Nable.
    Tražila si razlog, dao sam razlog. Ovo je tvoj odgovor? Ja nemam argumenata?

Kao sto rekoh, povlacenje nije sramotno kada se nema argumenata.
    Dakle, povlačiš se. Potpuno te razumijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sipas ateisticke teorije, a ne znas zasto ih sipas, jer prezvakavas ono sto su drugi odavno ispljunuli. Gde je ono so TI SÂM MISLIS?

Od svega sto sam rekao ti se fokusirala ne "ateisticke teorije", kako ih ti nazivas.
    Samo sam ti, posto vidim da ni najmanje nisi upucena u ono sto pricas, iznio nesto sto bi trebalo da ti objasni zasto je ono sto si rekla netacno.
    A ako te pored svega interesuje STA JA MISLIM o tome, lako mozes da zakljucis ako sa paznjom procitas jos jednom ono sto sam napisao u prethodnom postu.
    "Čistim ođe, nema tu gospode."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta ja to tvrdim?
    Valjda znas sta si sâm pisao i od cega je posla diskusija? Kao sto rekoh, koncentrisi se.

Ne znam o čemu pričaš. Nijesi mi odgovorila na pitanje.
    Onda nemoj da se javljas, ako ne pratis diskusiju.

Tražila si razlog, dao sam razlog. Ovo je tvoj odgovor? Ja nemam argumenata?
    Odgovor nisi dao, nego ispremestao reci kao klinac koji se duri. To nije diskusija, nego prazno blebetanje.

Dakle, povlačiš se. Potpuno te razumijem.
    TI si se povukao, jel ti sada krivo pa se izvlacis?

Da te podsetim:
    Originally Posted by RoNN|3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo djevojko, ti si najbliža islamu. Poslanik Muhamed s.a.v.s kaže: svako se rađa u prirodnoj vjeri islamu i vjeri u Jednog Boga, ali ga kasnije roditelji učine nevjernikom, vatropoklonikom, jevrejom ili hrišćaninom. :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Forever View Post

Od svega sto sam rekao ti se fokusirala ne "ateisticke teorije", kako ih ti nazivas.
    Samo sam ti, posto vidim da ni najmanje nisi upucena u ono sto pricas, iznio nesto sto bi trebalo da ti objasni zasto je ono sto si rekla netacno.
    A ako te pored svega interesuje STA JA MISLIM o tome, lako mozes da zakljucis ako sa paznjom procitas jos jednom ono sto sam napisao u prethodnom postu.
    Ponovo prazno blebetanje bez sadrzaja, zao mi je mog vremena da ga trosim na prazan vazduh, zna se odakle on izlazi.
    Last edited by Djevojka; 21-07-10 at 21:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dawud View Post
    Bravo djevojko, ti si najbliža islamu. Poslanik Muhamed s.a.v.s kaže: svako se rađa u prirodnoj vjeri islamu i vjeri u Jednog Boga, ali ga kasnije roditelji učine nevjernikom, vatropoklonikom, jevrejom ili hrišćaninom. :yipiiii:

Imam dobrog ucitelja.
    Last edited by Djevojka; 21-07-10 at 21:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Temu nisi ti postavila, ali pitanje u tom formatu (uključujući samo tebi znanu "prirodnu potrebu za bogom") - jesi.

Dakle, preformuliši tako da pitanje bude objektivno i korektno, i meni će bar biti zadovoljstvo da odgovorim.

Medjutim, tražiti "argumente" za ateizam koji se uklapaju u neku tvoju sliku o ateizmu (koja je od samog početka pogrešna), i poslije tvrditi da druga strana nema argumenata se može shvatiti jedino kao nekorektnost u raspravi - ali pošto si nova ovdje, pretpostaviću da se radi samo o neiskustvu.
    Rado bih razgovarala sa tobom kada bi napisao jednu suvislu smisaonu recenicu. Posto je tebi do rasprave, a ne do diskusije, meni je mog vremena zao trositi ga u prazno.

Postavi pitanja tako da zvuce pametno i logicno, pa mozemo da diskutujemo ili da se raspravljamo, ali sa nebulozama ja nemam nista i ne zelim da ih produbljujem.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Rado bih razgovarala sa tobom kada bi napisao jednu suvislu smisaonu recenicu. Posto je tebi do rasprave, a ne do diskusije, meni je mog vremena zao trositi ga u prazno.

Postavi pitanja tako da zvuce pametno i logicno, pa mozemo da diskutujemo ili da se raspravljamo, ali sa nebulozama ja nemam nista i ne zelim da ih produbljujem.
    Zar stvarno mislis da se covjek radja sa usadjenom vjerom u boga?

Uzmi hipoteticku situaciju: Da dijete raste sa roditeljima, u izolaciji, i da oni nikad ne pomenu koncept boga, mislis li da bi to dijete shvatalo istog? Da bi imalo vjeru, bilo vjernik?
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Samo u sudnici, a ja nisam tamo, niti sam advokat ili sudija, tako da, ako nbemas argumente za diskusiju, onda znaci da ne znas zasto tvrdis to sto tvrdis.
    Samo zato sto naucna i religijska rasprava nije zakonom regulisana ne znaci da logicka pravila ne vaze.
    Dovoljno sam dugo na ovom svetu da bih znala da se rec ARGUMETNI pise malim slovom
    Na pocetku nove recenice pocinje se velikim slovom. Tako me mama naucila. Tebe su ocigledno ucili da pises sve velikim slovima
    ja ne diskutujem sa proslim vremenom nego sa tobom, ako TI ne znas sta da napises, to je onda tvoj problem. Mislila sam da svaki razuman covek ima RAZLOG zasto nesto veruje ili ne veruje, a ne da papagajise tudje reci, koje onda ne zna da objasni.
    Znam ja dobro ali ne volim da se ponavljam ako ne moram. A smatram da ne moram jer su teme na ovom forumu na kojima sam dosta postovao dostupne svakom. To sto tebe ne zanimaju nije moj problem.
    A mora se po nesto i procitat.
    Last edited by VanjaTheMan; 21-07-10 at 21:28.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Zar stvarno mislis da se covjek radja sa usadjenom vjerom u boga?

Uzmi hipoteticku situaciju: Da dijete raste sa roditeljima, u izolaciji, i da oni nikad ne pomenu koncept boga, mislis li da bi to dijete shvatalo istog? Da bi imalo vjeru, bilo vjernik?
    Apsolutno. Zar ti ne verujes?
    Svaki covek pre ili posle nadje svoju veru u sebi. I taj tvoj primer deteta je takav, da bi ono spoznajuci svoju okolinu, jos vise spoznavalo Boga, samo bez "koncepta" svojih roditelja, sto znaci slusalo bi svoju izvornu, urodjenu veru, nepokvarenu kojekakvim iskrivljenim izmisljotinama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo zato sto naucna i religijska rasprava nije zakonom regulisana ne znaci da logicka pravila ne vaze.

Zapocnes jedan govor, pa zaboravis zasto si ga poceo i onda pricas o necemu sasvim trecem. Mene ne mozes zbuniti sa time, jer jako dobro znam o cemu je rec, ali ti si se izgubio.

Na pocetku nove recenice pocinje se velikim slovom. Tako me mama naucila. Tebe su ocigledno ucili da pises sve velikim slovima

Tata i mama su ti nepismeni, pa i ti sa njima. Tvoja rec je bila u sredini recenice i tu se pise malim slovom.

Znam ja dobro ali ne volim da se ponavljam ako ne moram. A smatram da ne moram jer su teme na ovom forumu na kojima sam dosta postovao dostupne svakom. To sto tebe ne zanimaju nije moj problem.
    A mora se po nesto i procitat.

Ne idem tragom egomana koji insistiraju na to da se njihovi putevi unazad obloze zlatom. Ili iznesi sta imas, ili je ono sto si nekada nekome rekao u djubretu. Ja sigurno necu traziti tvoje otpatke od ranije.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Apsolutno. Zar ti ne verujes?
    Svaki covek pre ili posle nadje svoju veru u sebi. I taj tvoj primer deteta je takav, da bi ono spoznajuci svoju okolinu, jos vise spoznavalo Boga, samo bez "koncepta" svojih roditelja, sto znaci slusalo bi svoju izvornu, urodjenu veru, nepokvarenu kojekakvim iskrivljenim izmisljotinama.
    Pa ja mislim drugacije. Naravno da bi se dijete pitalo tokom odrastanja odakle sve to oko njega, ali bi uceci spoznao pravu istinu, a to sigurno ne bi bilto da bog postoji.

A sad ovo pitanje: ako je vec vjera usadjena u nas po rodjenju, jesu li tako usadjeni i moral i etika, jer to po vjernicima, ne ide jedno bez drugog? Ili se morl i etika i dobota takodje uce? Da li se ljudi radjaju zli ili dobri?
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    780
    Thanks Thanks Received 
    516
    Thanked in
    241 Posts

OJ DJEVOJKO mislim da bi mogli da pocnemo da ti odbrojavamo sate...
    tik-tak-tik-tak
    pocela si i porodicu da provlacis kroz svoje uvrjede upucene drugima! stidi se guzice kad obraza nemas!
    nego... TI SI VELIKI VJERNIK :lolblue: TI ZNAS DA BOG SVE VIDI BOG SVE ZNA TAKO DA CE TI ON SUDITI ZBOG SVIH OVIH UVRJEDA! SUDBINA TE ZLA CEKA UMRJECES U MUKAMA I GORECES U PAKLU!

/me :jumparound: (nema ovog smile-a) :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Valjda znas sta si sâm pisao i od cega je posla diskusija?
    Odlično znam šta sam pisao. Navedi mi tu moju tvrdnju za koju nemam argumente.

Izbjegavaš da odgovoriš. Vjeruješ li u Djeda Mraza?

TI si se povukao, jel ti sada krivo pa se izvlacis?
    Pitala si nešto i ja sam odgovorio. Tvoja reakcija:
    Odgovor nisi dao...
    Ovo je tvoje povlačenje, ne moje. Optužuješ druge da nemaju argumenata? Zasmijavaš me.

To nije diskusija, nego prazno blebetanje.
    Ne, draga, ovo je prazno blebetanje:

Nemas argumente.
    Komentar dostojan forumskog deteta - Nable. Kao sto rekoh, povlacenje nije sramotno kada se nema argumenata.
    Ne radi se o tome sta ja mislim, nego o tome sta ja pitam. Do sada niko, zajedno sa tobom nije bio u stanju da mi dâ odgovor.
    Onda nemoj da se javljas, ako ne pratis diskusiju.
    Odgovor nisi dao, nego ispremestao reci kao klinac koji se duri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlično znam šta sam pisao. Navedi mi tu moju tvrdnju za koju nemam argumente.

Izbjegavaš da odgovoriš. Vjeruješ li u Djeda Mraza?

Pitala si nešto i ja sam odgovorio. Tvoja reakcija:Ovo je tvoje povlačenje, ne moje. Optužuješ druge da nemaju argumenata? Zasmijavaš me.

Ne, draga, ovo je prazno blebetanje:
    Dobro, imas li ti sta da kazes ili nemas? Ubio si se od citata a nista svoje nisi rekao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro, imas li ti sta da kazes ili nemas? Ubio si se od citata a nista svoje nisi rekao.
    Moj ti je savjet da - kada raspravljaš sa neznalicom uvijek gubiš.:fight: Ali i sebe okaljaš.

Page 113 of 171 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks