View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 290 of 942 FirstFirst ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... LastLast
Results 7,226 to 7,250 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam samo pogledao kako su prosli neki drugi slicni tebi, pa bi glupo bio da im se pridruis, jer pokusavas neku pravdu da izguras. (evo ce i mene zbog toga) Mislim, Biznismen PG je 3 dana tu osavljao razne naionalistike komentare (nacionalizam koji je naginjao sovinizmu), prije njega su banovani ljudi koji su odgovorili smekersi na pojedineidiotske prozivke. Uosalom, ne zam je li upste i banovan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by WALL-E View Post
    Ja sam samo pogledao kako su prosli neki drugi slicni tebi, pa bi glupo bio da im se pridruis, jer pokusavas neku pravdu da izguras. evo ce i mene zbog toga) Mislim, Biznismen PG je 3 dana tu osavljao razne naionalistike komentare (nacionalizam koji je naginjao sovinizmu), prije njega su banovani ljudi koji su odgovorili smekersi na pojedineidiotske prozivke. Uosalom, ne zam je li upste i banovan.
    A kakav sam to ja majstore ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam ja majstor. Ne znam kako si to zakljucio. Procitaj malo bolje sta sam napisao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam samo pogledao kako su prosli neki drugi slicni tebi, pa bi glupo bio da im se pridruis, jer pokusavas neku pravdu da izguras. (evo ce i mene zbog toga) Mislim, Biznismen PG je 3 dana tu osavljao razne naionalistike komentare (nacionalizam koji je naginjao sovinizmu), prije njega su banovani ljudi koji su odgovorili smekersi na pojedineidiotske prozivke. Uosalom, ne zam je li upste i banovan.
    Doktore, ovo me interesuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam, i mislim da se u ostatku posta naslucuje da nisam mislio nista lose, nego cak i pozitivno. Ili ti mislis da Mr_Gospodin_Signore, Big Giant head, caselogic... nisu ok likovi. I nisam jos doktor. Hvala na dobrim zeljama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Case je zasluzio ban, Signore je banovan vjerovatno zbog jedne psovke u postu (mada sam je ja shvatio kao salu), a za BGH-a sam i posebnu temu otvorio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Case je "zasluzio" (kako se uzme), ona psovka Signore-a je bio vrhunski odgovor na jednu kretensku konstataciju. To je jedan od rijetkih slucajeva gdje je psovka imala pozitivnu akonotaciju. BGH je sigurno greskom uklonjen. Ko zna kakva im je tehnologija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta mislis nam o repki? Moze li to Peuro da napokon ukomponuje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta mislis nam o repki? Moze li to Peuro da napokon ukomponuje?
    Mislim da tu Peuro ne moze mnogo uticat. Ako igraci budu "htjeli", bice dobro. Dobro su se pokazali u Nishu, za dalje cemo vidjet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da tu itekako fale srcani igraci iz Primorca. Mislim da je Damir Crepulja trebao od pocetka da bude forsiran, pa bi uz repku postao jos bolji igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da tu itekako fale srcani igraci iz Primorca. Mislim da je Damir Crepulja trebao od pocetka da bude forsiran, pa bi uz repku postao jos bolji igrac.
    Damir Crepulja je sam kriv za sve sto mu se desilo u karijeri. Da je bio pametan, sad bi sigurno bio standardan u Primorcu, a vrlo vjerovatno i siguran putnik za ZG. Covjek prosle godine nije htio da trenira, imao je stomacne probleme 25 dana , kada je odstranjen iz ekipe i proslijedjen Valu, trenirao je na klupi pored bazena u farmerkama .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali ima srce i lijevu. A ja iz PG ne mogu da znam sta se desava dolje. Mada ima i drugih "Damira"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo Igi gleda thread. dako nas pokomati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve se da razumjeti, ali dje banovaste Mr_Gospodin_Signore-a?! Covjek je ocigledno na mnogo vecem obrazovnom, intelektualnom, interaktivnom... nivou od vecine forumasa. Njegove postove je bilo uzivanje citati. Svaki je imao neku poruku. Taj postupak sam pokazuje ozbiljnost foruma. A opet je glupo se sprdakati s tim, jer moderator koji ga je banovao je ostavio sliku na ovom forumu, tako da nije bas u redu "samarati" nekoga jer mislis da ne moze da ti uzvrati. To je, po meni, velika greska u koracima. PG je mali grad. Mozda poprica neko, nedje sa moderatorom koji je sproveo ovu relativno nepravednu cistku.
    bogami ako hoces da samaras, ne zaboravi da ti se taj samar moze vratiti, jer je i cg vrlo mala
    a sto se tice foruma, na forumu postoje odredjena pravila i kad se neko upozori da ih krsi a on nastavi da to isto radi, kao sto je vecina radila na ovom topicu, da necemo po kuca da idemo da molimo ljude?????

i da te zamolim vise nemoj da prijetis nikome od moderatora a ni forumasa, jer za to nema ni upozorenja no se leti odma napolje, i naravno ne zanima me tvoj odg tako da se i ne trudi da ga pises
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ovo je Perperu 2155 post, Perper nije nista posebno dobar sa Didijem, ne druzimo se, nemamo ni zajednicke prijatelje, osim Igi-ja . Od tih 2155 postova, Perper je najmanje 1500 napisao na ovom topicu i to 90% vezano za temu. Sad si se pojavio ti, koji jednu rijec nisi napisao ovdje vezano za temu, da mi kazes da spustim loptu. Kakav ti imas osjecaj, mene ne interesuje, interesuje me samo sto se kacis za mene kad te ne pomenuh. Ako sam zasluzio ban, neka me Didi banuje, neka banuje svakoga ko ne pise o vaterpolu.
    bravo, pogodio si poentu!!!

opet 2 banovanih, rekoh meni nije dosadno, ovo je tema o vaterpolu, vaterpolo je sport, nije politika, samo nastavite
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bogami ako hoces da samaras, ne zaboravi da ti se taj samar moze vratiti, jer je i cg vrlo mala
    a sto se tice foruma, na forumu postoje odredjena pravila i kad se neko upozori da ih krsi a on nastavi da to isto radi, kao sto je vecina radila na ovom topicu, da necemo po kuca da idemo da molimo ljude?????

i da te zamolim vise nemoj da prijetis nikome od moderatora a ni forumasa, jer za to nema ni upozorenja no se leti odma napolje, i naravno ne zanima me tvoj odg tako da se i ne trudi da ga pises
    Postovani Didi,

Nakon ovog necu moci da zaspim. Ljudi koji me malo bolje poznaju od Vas, znaju da sam ja samo jak na rijecima... Ali ipak da dam kakvo, takvo objasnjenje, u nadi da cete me mozda postedjeti. Taj post koji ste citirali mozda i izgleda ostro, ali sam se odmah u narednom postu ispravio. Nisam prijetio, jer ja to ne radim. Jednostavno mi je pomalo cudno (ne previse) odredjeno ponasanje. Ja nikad ne bih postupio kao Vi. razloga ima koliko hocete. Recimo ovako. Vi ste ipak dali nekim forumasima "macaresa". Oni su imali svoja misljenja, svoje prijatelje ovdje, ali vi ste odlucili da ih "edukujete". Na ulici, kada nekome kazete da je idiot i da "napusti livadu", itekako se dese neke neprijatne stvari. Nema potrebe za totalitarizmom. Ne kazem da ga je bilo u ovom slucaju. Ali, recimo Biznismen PG je relativno dugo ostavljao neke krajnje sovinisticke postove. Neki banovani forumasi su ga u potpunosti ignorisali. Znaci, neko ostavlja u kontinuitetu relativno dugo uvredljive komentare i bude banovan kad i neko ko je jednom mangupski, ne i uvredljivo, odgovorio... On je trebao biti u startu banovan i tako onemogucen da provocira po forumu. Rekli ste "perperu" da Vam se trebao obratiti na pm. Smatram da ne biste previse vremena izgubili da ste to i Vi uradili nekim forumasima. Ipak su to ljudi, Vase komsije. A neki to i zasluzuju. Nije skola pojata, a i treba teziti nekim ljudskijim odnosima. Ipak treba da gradimo ođe jedan snazan i kvalitetan komjuniti (muka mi je bilo traziti nasu rijec) Ponavljam, ne smatram da ste neki bauk koji je iz cista mira toliko ljudi banovao. Jer, nisu za sve kazne iste koje ste sproveli a za neke ste bili i previse tolerantni.

S postovanjem,

Mr_Gospodin_Signore,
    Kao sto ste vec svi znali, a i ja se nisam trudio bas da sakrijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postovani Didi,

Nakon ovog necu moci da zaspim. Ljudi koji me malo bolje poznaju od Vas, znaju da sam ja samo jak na rijecima... Ali ipak da dam kakvo, takvo objasnjenje, u nadi da cete me mozda postedjeti. Taj post koji ste citirali mozda i izgleda ostro, ali sam se odmah u narednom postu ispravio. Nisam prijetio, jer ja to ne radim. Jednostavno mi je pomalo cudno (ne previse) odredjeno ponasanje. Ja nikad ne bih postupio kao Vi. razloga ima koliko hocete. Recimo ovako. Vi ste ipak dali nekim forumasima "macaresa". Oni su imali svoja misljenja, svoje prijatelje ovdje, ali vi ste odlucili da ih "edukujete". Na ulici, kada nekome kazete da je idiot i da "napusti livadu", itekako se dese neke neprijatne stvari. Nema potrebe za totalitarizmom. Ne kazem da ga je bilo u ovom slucaju. Ali, recimo Biznismen PG je relativno dugo ostavljao neke krajnje sovinisticke postove. Neki banovani forumasi su ga u potpunosti ignorisali. Znaci, neko ostavlja u kontinuitetu relativno dugo uvredljive komentare i bude banovan kad i neko ko je jednom mangupski, ne i uvredljivo, odgovorio... On je trebao biti u startu banovan i tako onemogucen da provocira po forumu. Rekli ste "perperu" da Vam se trebao obratiti na pm. Smatram da ne biste previse vremena izgubili da ste to i Vi uradili nekim forumasima. Ipak su to ljudi, Vase komsije. A neki to i zasluzuju. Nije skola pojata, a i treba teziti nekim ljudskijim odnosima. Ipak treba da gradimo ođe jedan snazan i kvalitetan komjuniti (muka mi je bilo traziti nasu rijec) Ponavljam, ne smatram da ste neki bauk koji je iz cista mira toliko ljudi banovao. Jer, nisu za sve kazne iste koje ste sproveli a za neke ste bili i previse tolerantni.

S postovanjem,

Mr_Gospodin_Signore,
    Kao sto ste vec svi znali, a i ja se nisam trudio bas da sakrijem.
    sve sto mislite da nije za forum, i da ne treba da stoji, i da neki forumasi pisu da bi provocirali sve se moze na lijep nacin prijaviti i neko od nas ce odreagovati, a moderatori niti admini nisu 24h na forumu da mogu sve da isprate, dok ne istekne ban ne mozete koristiti drugi nick
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ni na nebu ni na zemlji View Post
    mrzitelji svega i svacega kako ste :d
    da ponovim odlicna igra obje reprezentacije i da potraju ovakvi uspjesi cg, srb i hrv*
    +++++++++1
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene zivo interesuje dje ce zavrsit na kraju Udovicic?

Spominje se Vojvodina, spominje se Jadran. Obije ekipe nemaju bas para za njega pa sve to izgleda nerealno. Sve se nadam da ce Pimorac da iznenadi ali od njih nema nista. Budva bi ga mozda mogla dovest ali niko ni njih ne spominje.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Mene zivo interesuje dje ce zavrsit na kraju Udovicic?

Spominje se Vojvodina, spominje se Jadran. Obije ekipe nemaju bas para za njega pa sve to izgleda nerealno. Sve se nadam da ce Pimorac da iznenadi ali od njih nema nista. Budva bi ga mozda mogla dovest ali niko ni njih ne spominje.
    Ne pada njemu napamet da dodje u Primorac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i Madaras je nemoguca misija, vrijedna 150.000

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

U Vaterpolo savezu Crne Gore ne uzbuđuju se mnogo zbog današnjeg dopisa iz Vaterpolo saveza Srbije, u kojem se od "crnogorske vaterpolo kuće“ traži "da osudi nesportsko ponašanje navijača, koji su sa crnogorskom delegacijom doputovali u Niš na finalnu utakmicu Svjetske lige”.

- Imamo važnija posla, slijede nam pripreme za Evropsko prvenstvo. Okrenuti smo potpuno drugim stvarima, i mislimo da pismo koje smo dobili od Vaterpolo saveza Srbije ne zavređuje nikakav odgovor i komentar. Ako treba nešto da riješimo, uradićemo to kroz razgovore dva saveza, nikako dopisivanjem ili nekim izjavama – kazao je večeras za televiziju “Vijesti” Dejan Adžić, generalni sekretar Vaterpolo saveza Crne Gore.
    http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=126829

Odgovorio VSCG, i to kako odgovorio. Oduševljen sam. Nisu ih mogli bolje "spustiti"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma rasturili su ih
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve se ono desilo zato sto je neko od navijaca cg(oni sto su bili odvojeni na sjevernu tribinu) podigao milovu sliku!? tako da su oni drugi navijaci cg sto su bili na juznu tribinu zbog njih nastradali.......

---------------------------------------------------------------------------------

''imamo važnija posla''

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    ma rasturili su ih
    Da znaš. Gospodski, ne spuštivši se na njihov nivo i obraz

Page 290 of 942 FirstFirst ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)