Page 10 of 222 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 226 to 250 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali zato Buducnost izlazi na teren za dva dana da brani cast klupskog crnogorskog fudbala.

Prognoze? Opet pun stadion, navijaci zeljni igre, al nidje veze i jedva izvuceni 1:1 remi. Klasika.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kakva tuga od igre i od ekipe...totalno bezidejno i neorganizovano su igrali, kao neki amateri..randjelovic samo neka je zdravo,ljuti se na saigrace,i vice im,a on prvi pojma nema.A sto se liteksa tice odavno nisam bolju ekipu gleda na stadion pod goricom...
    Be who you are
    Do what you do
    Not win or lose

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Ali zato Buducnost izlazi na teren za dva dana da brani cast klupskog crnogorskog fudbala.

Prognoze? Opet pun stadion, navijaci zeljni igre, al nidje veze i jedva izvuceni 1:1 remi. Klasika.
    e da oce pun stadion bit dobro bi bilo,ali mislim da ce sjever zjapiti prazan sto je veliki hendikep..ali nadam se prolazu
    Be who you are
    Do what you do
    Not win or lose

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vamos Buducnost , ponos CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio sam da gledam utakmicu, nevjerovatno je kakvi su baksuzni ovi nasi klubovi, pa ljudi ne znam jeste li gledali preko tv-a.. litex smijesna ekipa, moga je rudar komotno povesti sa 1:0 i onda bi svasta bilo i bas smo krenuli pricu sa drugom kao zamisli ako im ovi uvale jedan uvalice im redom 3-4 komada i eto nismo predugo cekali na tako nesto.. doduse poslije 0:2 smo napustili tribine tek poslije nam neko rece u grad kako su ih punili... zaista tuzno
    nasa liga polako ali sigurno prelazi u amaterizam ako vec nisu... ne moze se sa takvim kapacitetima u evropu ljudi. Jednostavno i mafija je ucinjela svoje (eto barem sam se ponadao da ce piuni Sharica kupiti kakve igrace) a oni naprotiv nisu mijenjali sastav uopste... no imaju pravo, bice opet glavni konkurenti za prvo mjesto. Uvidjeli su da se klubovi raspadaju, jedini ozbiljni konkurent Buducnost je podmladio ekipu tako da opet ulaze kao glavni favoriti i njima je to sasvim dovoljno... Ipak je grad Pljevlja u pitanju

nisam citao prethodne stranice, zna li se oce li bit varvara na sjeveru u cetvrtak? da ne kupim tu kartu dzaba ako oni bojkotuju.
    Last edited by Creep; 20-07-10 at 23:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-porazen.html

bojim se da ce ovako i buducnost da prodje..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post

bojkot zbog toma celebica..... sjever ce bit prazan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by d@ggy View Post
    kakva tuga od igre i od ekipe...totalno bezidejno i neorganizovano su igrali, kao neki amateri..randjelovic samo neka je zdravo,ljuti se na saigrace,i vice im,a on prvi pojma nema.A sto se liteksa tice odavno nisam bolju ekipu gleda na stadion pod goricom...

epic fail.

ne znam koliko godina imas nije ni bitno, reci za takvu igracinu da pojma nema moze samo neki lajik koji gleda fudbal 2-3 puta godisnje i to povrsinski.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Creep View Post
    epic fail.

ne znam koliko godina imas nije ni bitno, reci za takvu igracinu da pojma nema moze samo neki lajik koji gleda fudbal 2-3 puta godisnje i to povrsinski.
    ne znam koliko godina ti imas,ali se kaze i pise laik.A Randjelovic jeste igracina protiv odbrana Decica,Berana, i slicnih...protiv liteksa se nije vidio...a i kakav god da je igrac,odakle njemu pravo da vice na saigrace,da se ljuti sto mu ne dobace loptu,to mi nije jasno..
    Be who you are
    Do what you do
    Not win or lose

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

nisam citao prethodne stranice, zna li se oce li bit varvara na sjeveru u cetvrtak? da ne kupim tu kartu dzaba ako oni bojkotuju.
    Sjever će biti prazan, a nadajmo se i ostale tribine.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by d@ggy View Post
    ne znam koliko godina ti imas,ali se kaze i pise laik.A Randjelovic jeste igracina protiv odbrana Decica,Berana, i slicnih...protiv liteksa se nije vidio...a i kakav god da je igrac,odakle njemu pravo da vice na saigrace,da se ljuti sto mu ne dobace loptu,to mi nije jasno..

u tome i lezi poenta samo sto si ti jos zelen da bi to shvatio.

trunka 2 bad... u svakom slucaju zahvaljujem :sad:

Thanks Thanks Given 
    1,838
    Thanks Thanks Received 
    2,424
    Thanked in
    1,336 Posts

Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-porazen.html

bojim se da ce ovako i buducnost da prodje..
    ako od Bakua odje izgube..nek se ubiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi su to luzeri ne bih se zacudio da izgube. ipak djokaj, beciraj, giga i drugovi nisu jos svoje rekli... juce mi je pricao golman buducnosti da je uprava buducnosti namjerno potencirala tu pricu u medijma kako je rival mnogo jaci protivnik itd... cisto za svaki slucaj da ne bude jos vece pljuvanje po njih ako im kojim slucajem krene naopako. a s druge strane nadaju se da ce ih preshegati.. malo su se zaebali jer nema varvara (respect) ali eto vidjecemo uskoro sto ce od svega toga ispasti.

ps. ako i buducnost bude izgubila od bakua najbolje bi bilo da skroz ugase ligu :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    1,838
    Thanks Thanks Received 
    2,424
    Thanked in
    1,336 Posts

od sjutra karte u prodaji..
    Cijena karte za zapadnu tribinu iznosi 4 eura, dok će se karte za južnu tribinu prodavati po cijeni od 2 eura.

Sezonske i VIP karte od prvenstvene sezone ne važe!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi su to luzeri ne bih se zacudio da izgube. ipak djokaj, beciraj, giga i drugovi nisu jos svoje rekli... juce mi je pricao golman buducnosti da je uprava buducnosti namjerno potencirala tu pricu u medijma kako je rival mnogo jaci protivnik itd... cisto za svaki slucaj da ne bude jos vece pljuvanje po njih ako im kojim slucajem krene naopako. a s druge strane nadaju se da ce ih preshegati.. malo su se zaebali jer nema varvara (respect) ali eto vidjecemo uskoro sto ce od svega toga ispasti.

ps. ako i buducnost bude izgubila od bakua najbolje bi bilo da skroz ugase ligu :mrgreen:
    Taj Bakuu uopste nije losa ekipa i favoriti su protv Buducnosti..vidjecemo da li mogu nasi sto da naprave..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Kako Velšani prosuše Bohemians, u stilu Kopenhagena. Inače im je to prva pobjeda u Evropi za 14 godina.

Dobi i Torshavn sa Farskih Ostrva Salzburga, pa eto dje smo mi u fudbalu...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Garantujem za nekih 4-5 godina,da će naša liga bit amaterska ka što je San Marino i tome slične.
    Neka sve te priče oko privatizacije i tome slično...
    Svi klubovi mole da im se pomogne,evo ga i DEČIĆ danas...
    Jednostavno bez jakih sponzora nema ni klubova.
    Ovo što ispadamo od ekipa koje eto mi odje nazivamo divljanima,a čiji je budžet 10x veći no cijele naše lige,je ništa strašno.
    Ne vidim poslije gledanja meča Rudara protiv Litexa ništa što nisam vidio već u mečevima protiv kuvara i konobara...

"Dobi i Torshavn sa Farskih Ostrva Salzburga, pa eto dje smo mi u fudbalu" - jes kad je Salzburg otiša na izlet tamo sa omladincima...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nisam znao to (za Salzburg), što im je to trebalo?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a oprali su ih prvi meč 5:0
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je tuga, sta se radi u nasem fudbalu.Sto kaze Rain, dok se ne udje u sport sa velikim novcem, sponzorima i medijskom podrskom, nista od nasih klubova.Iskocice neki igrac malo bolji od drugih koji ce eto igrati u Reprezentaciji. i To je sve, i mozda neki igrac, vanserijski koji ce sa 15 godina otici negdje na zapad i stvoriti mozda ime.

Sto se buducnosti tice, ja se stvarno nadam da ce da prodje.Nece biti Varvara, koliko ja znam, sto nije dobro.
    Varvari treba da dodju sa jasnom porukom, OPROSTICEMO VAM AKO prodjete dalje.Ne samo ovo kolo, vec i drugo.
    Ako ne, pakujte svi kofere.Bolje da igraju omladinci, pa i da budu ove sezone i 8 mjesto. Nego ovako da se blamiramo po ko zna koji put!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Ovo je tuga, sta se radi u nasem fudbalu.Sto kaze Rain, dok se ne udje u sport sa velikim novcem, sponzorima i medijskom podrskom, nista od nasih klubova.Iskocice neki igrac malo bolji od drugih koji ce eto igrati u Reprezentaciji. i To je sve, i mozda neki igrac, vanserijski koji ce sa 15 godina otici negdje na zapad i stvoriti mozda ime.

Sto se buducnosti tice, ja se stvarno nadam da ce da prodje.Nece biti Varvara, koliko ja znam, sto nije dobro.
    Varvari treba da dodju sa jasnom porukom, OPROSTICEMO VAM AKO prodjete dalje.Ne samo ovo kolo, vec i drugo.
    Ako ne, pakujte svi kofere.Bolje da igraju omladinci, pa i da budu ove sezone i 8 mjesto. Nego ovako da se blamiramo po ko zna koji put!
    varvari imaju samo jedan zahtjev, da ode tomo celebic,al izgleda da nece ic,juce je bila sjednica UO i osta je...

evo i saopstenje Varvara

Obavještavamo sve navijače Budućnosti da se naš bojkot nastavlja, te da se naša navijačka grupa neće pojaviti na revanš utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope u kome se sastaju Budućnost i Baku.

Mi, VARVARI, smo očekivali od ljudi koji su postavili sadašnjeg predsjednika na čelo kluba, da će istog maći sa te pozicije! Kako to nije još uvijek urađeno, a i ne zna se da li će se to uraditi u skorijem periodu, mi nastavljamo ono što smo započeli krajem prošle sezone. Dakle, BOJKOT SE NASTAVLJA!!!

Želimo promjene, želimo predsjednika koji će pomoći klubu, koji će pratiti klub, a ne ići na utakmice Reala i Barselone! Želimo prave ljude!

Takođe, apelujemo na sve one kojima je Budućnost u srcu da ne idu na utakmicu! Neka bude par stotina ljudi na stadionu, pa neka se ljudi iz vrha zapitaju da li je bolje sa VARVARIMA ili sa tomom!!!

VARVARI PODGORICA 1987.
    http://varvari.me/m/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HEh, eo cekamo godinama poslije one La Korunje nekakvi razlog za slavlje u Evropi, da dobijemo bilo koga, malo euforije ovo ono, i fora bi bila bas sad niko da ne dodje na stadion, a Buducnost da dobije i prodje. Taman, mozda im to pomogne, nece osjetit pritisak sa tribina.

Ne znam, bojkotovat i inatit se sa upravom, posebno ovim nasim glavasima moze samo da skodi imho.

Tomo Celebic nije Buducnost, ako se voli klub treba da se podrzi, barem u tim evropskim utakmicama...pa neka se bojkot nastavi po domacim livadama.

I na kraju krajeva, Mugi je tu boss, a on je u klubu evo..koliko godina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Efektnije bi bilo da se napuni stadion, da se cuti prvih 10ak (20, 30, koliko treba) minuta, cio stadion bi stao uz Varvare, i tad i poslije... I Tomo i ostali bi se osjecali posrano.

Taktika zvana kontranapad, zasto mi da bjezimo sa stadiona....neka oni bjeze iz kluba. Nagnajte ih na to preko tribina...
    Last edited by kamei; 21-07-10 at 13:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa bas to i oce preko tribina ali PRAZNIH TRIBINA . i koliko bi bio ozbiljan taj bojkot kad bi se bojkotovale utakmice protiv Decica a onda se dolazilo lagano na Brondbi ..i koliko bi se ozbiljno onda gledalo na Varvare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Pa bas to i oce preko tribina ali PRAZNIH TRIBINA . i koliko bi bio ozbiljan taj bojkot kad bi se bojkotovale utakmice protiv Decica a onda se dolazilo lagano na Brondbi ..i koliko bi se ozbiljno onda gledalo na Varvare
    to je to.

Page 10 of 222 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)