uvatih
Tampere Utd
Espoo
al eo Brno gubi :/ i to sam ga igrao x-2 pih
uvatih
Tampere Utd
Espoo
al eo Brno gubi :/ i to sam ga igrao x-2 pih
Sat. Moscow 3 - 0 Nalchik,
a ovo nisam mogao nac u kvotama :S
jos bi cekao Grindavik za 200e.. al svaka cast bar na ovom Sat. Moscow![]()
Vidji grindavika mrtvog i na kraj ce zavrsit 1-1 usta ga ***** !!!!!
eeeeeee kad bi !
kolko nas ceka ovaj grindavik za pare?cisto da znam ako ne dodje da se organizujemo i posjetimo igrache ovog kluba
I ja singlirao Grindavika.
Imao danas dobitni tiket,stavio tampere 1 i ja zamijenim,stavim 2-3 i padnem u zadnjem minutu.I onda iz bijesa singl na Grindavik i sad cu i to da padnem.
kad bi jedan vulkan proradio,pa sastavio rozenborg i grindavik
Stavio sam zadnjih 50e na Grindavik.
Ajmo jos jedan. Ima jos 2 min
1 1 mogu li ovi dat jos 1 ?
igracima grindavika brzo ispadanje iz lige zelim i nikad se u nju ne vracali
Popadasmo na Grindavik.
iskreno nisam igrao grindavik , ali svejedno mi je zao sto nije pobjedio jbg , bice dobro sledeci put ...
Znas ti dobro sto treba, a ne treba igrati. No si dobar sa Claunom, pa vjerovatno nisi htio da mu ides protiv fiksa.
imao sam danas jedan ispit koji mi je bio ostao za popravni pa sam bio zauzet oko faxa zato nisam uplatio i bio nesto ljut na profea , inace sam htio uplatiti 10 , 20 e cisto da ga ispostujem , pa iako je pala dojava , nemamo sta glavu gore , i moje su 10 pale , jbg ja svejedno dajem podrsku claunu sto se toga tice jer kad tad doce do dojava claun , vjerujem ja u njega da moze on to![]()
OOOOO, ti si akademik. nije ni cudo sto smo te izabrali (bar ja i Claun) za lidera na ovom podforumu. Sta studiras?
Ma vidjelo se to odmah. kako si stia pospremit onog Kotoranina. Mozda i jesi. Evo se vise ne pojavljuje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks