niujedne mi gace lastike nema
Fabia, od kad su F10 i E Class konkurenti?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
zamisli sebe da moras da kreneš iz mjesta na kom je uzbrdica 30% ili više, povučena ti je klasična ručna do zadnjeg zupca, međutim neće da ti se otkoči, jer je preveliki uspon, e tu stupa na scenu Mercedesova ručna/nožna tzv. cepneš je do kraja nogom i auto miruje, kad oćeš da kreneš povučeš polugu i dodaš još malo gasa![]()
A sa kim su CLS i CL u klasu onda?
Sa Dajcom?
Sto pricas bre? Zasto mijesas babe i zabe?
E klasa je direktni konkurent BMW petici.
BMW nema odgovor na CLS, ali sestica je konkurent CL-u.
TAKUMI
Nema odgovor na MILION modela.
Sestica - CL?
CL je SVEMIRSKI BROD PUN GOLIH MASONA za sesticu.
zar niste vidjeli da m6 nije moga nista clk 63 amg black series-u
a ne cl-u, u kom ne osjecas put pod sobom kad se vozis, da moze sto
Na Maestral sam proslo ljeto vozio (preparkirao) CL BRABUS AMG!!! Bijeli, sa komplet BIJELIM enterijerom. Specijalna edicija, dosta preko 200.000 €..Rusa debeloga i njegove "zene" od 19 godina. Kakav auto.
7 puta sam svrsio, pa 4 puta kuci kad sam dosa.
pa naravno, neko ko pravi s klasu 50 godina ne moze da napravi promasaj pa ni kad od nje napravi kupe.
O ovakvom scenariju se ne RAZMISLJA u VW Passatu. Pritisnes dugme - elektronska kocnica se aktivira. Pritisnes papucicu gasa, elektronska koncina se deaktivira i ti kreces uz bilo koju uzbrdicu bez ikakve sinhronizacije ruku u nogu.
E vala je za ocekivati MAKAR ovoliko jednostavan sistem u mercedesa koji je preko 5x skuplji, ako ne i da sam detektuje velike uzbrdice i sam aktivira elektronske kocnice kad se skine noga sa gasa, kako auto ne bi krenulo nazad...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ma na kraju krajeva ko ne umije uzbrdo da krene nek uzme automatic..
She is only here to annoy herself!
Juce, vozikam se...vidim BMW e38 740iA Michigan tablice...odmah erekcija, znoj, vlaga...
Vozim iza njega, i vozim, i vozim...i stane...izadje mala iz BMWa...kad ono moja drugarica iz USA...kaze vidjela sam da me pratis...
Dobro to...2001 740iA sa 54 000 milja...
Black on black, sick felme, sick boja, sick stanje, sick suvozacica, sick oprema...comfort + active seats...
I izasli malo sinoc...i umjesto da pricamo o nekim drugim stvarima ja pitam za Bimmera, kaze da je servisirala sad sve, 5600 dolara...(vidio racun i sve u Bavarian Motor Village, na Dequendre Rd, pored M59 freeway-a...)...
Dajem $10 000 odmasadaodmaaaaaaaaaaaodmaaasadaodmaaaasadaodmaaaa aaaaa....
....
rekla je da mora da pita tatu.....
Imate ga u PG, nema iste tablice...
Nije mi dobro od juce...
I'm in love....
Evo snimak od danas:
![]()
TAKUMI
Sto ga ne slika moj fabija, da ga vidim...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nisam znao sto da slikam prije, suvozacicu ili auto... lol
Bice slikaaaa, bice...
TAKUMI
OK, slazem se ja da je ta elektronska rucna elegantna, ali stavit elektroniku koja zajebava sve proizvodjace automobila na tako odgovorno mjesto nije bas preporucljivo, ko zna kako ce se ponasati auto za 4-5 godina, iako ona u pocetku savrseno radi.
NSX, bas mi reci kako bi ti krenuo uzbrdo na 60% da nemas tih 400 konja.
Proizvodjace zeza, konkretno i mercedesa, i novi automatski mjenjaci, i osjetljivi motori i milion drugih stvari. Zasto ih ugradjuju? Je li zeznutije kad ti na mercedesa 2005 godiste crkne automatski mjenjac prilikom preticanja a iz suprotnog smjera ti nailazi vozilo ili kad ti otkaze automatska rucna kocnica na uzbrdici 30% i, dok se snadjes i jos ako si u baroletama, podje ti auto 2-3m u rikverc?
Nove tehnologije donose i probleme jer se ne mogu testirati decenijama dok se sve mane isprave, ali da su sa elektronskom kocnicom krenuli prije 10 godina, danas bi imali sistem koji funkcionise perfektno.
Renault megane mog druga, iz 2003 godine, ima elektronsku kocnicu koja i dan danas radi kao i prvi dan.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
znam koji je..full je...18ice tockovi...neka svijetla koza...uh uh![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
sto ti ne kupis takvog,a audija prodaj 1900e dajem,jbg vrijeme ide a cijene padaju.
niujedne mi gace lastike nema
za 1900 ti dajem gepek tocak zadnji woofer pojacalo magnate i dizalicu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks