A Dzonis, kakvo misljenje imas o Crnogorcima koji zive u Srbiji ili Svedskoj ili SAD, uglavnom van Cg, jesu li i oni neljudi?
eto koliko si ti cudan covjek da opet ides sa tom pricom iako sam ti fino na pm poslao poruku odakle sam i dokaz da sam srbin, al ne, ja sam za tebe i dalje ******** jer su tebi svi srbi iz cg crnogorci ********... i opet nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio, da li se tako obracas i ljudima koji su srbi koje sreces svaki dan?! odgovori mi samo na to!
a jos ocekujes od nekog da te ne vrijedja a mozes da pises ovakve stvari kao sto je ova "pjesmica" sto si napisao ovom Sumadincu i mozes da to napises i smatras sebe pravim Crnogorcem... e vjeruj, 100% sam siguran da bi te se nakon tog napisanog svaki pravi Crnogorac zastidjeo... Ja sam vec 100 puta tebi pokusao objasnit neke stvari al izgleda su ipak u pravu ovi sto kazu da tebi nema pomoci... sta da se radi, jbg.,,
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
ima li obraza ovaj coek?Ovde smo kod kuće.Imali smo težak put, četiri jaka trijumfa.Mnogi su govorili da rezultat nije njima bitan ali u bazenu je bilo drugačije. Svi smo sada zadovoljni jer je nama drago da smo slavili pred ovom sjajnom publikom.Ovo je za divljenje šta smo napravili-rekao je Andrija Prlainović.
AJMO CRNA GORO !!!
Eo smijem li ti ja odgovorit... Obracam i josh gore, chak svaki dan nabijam na nos drugu kako ne smije otic na chevo odakle je, jer poslije pradjeda, djeda i oca on odjednom postade srbin...??? Chak i ekavicom pishe iako ne govori tako... Choek je dobar al je glup shto mu ponavljam svakodnevno...
P.S. I mogla bi se ova pricha batalit vishe...
#fakenews
odgovor u produzetku, al ajde za one koji ne znaju da citaju evo jos jednom:
a razlika je jos jedna u tome sto se u CG nije igralo u Rozajama nego u Pg, takodje sam siguran da toga ne bi bilo da se igralo u Bg-u... budite malo realni, svi znamo da svaka drzava ima neki svoj zaostaliji, dio sa manje obrazovanih i vise primitivnijih ljudi koje ja lako potpaliti kao sto su to nocas uradili grupica onih "navijaca" CG...a i jos 1 podatak, al necu sad da raspravljam oko toga, cuo sam se maloprije sa drugom koji je bio na bazenu i kaze mi da su "navijaci" CG od kako su dosli na bazen konstantno dobacivali i provocirali Srpske navijace...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Cestitam nasoj braci Srbijancima na pobjedi ! sport je takav nekad dobijes,nekad i izgubis
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
ljudi mi ka da nismo znali da ce se ovo desit
A dzabe im je sve kad su Turci vjezbali pissing 500 godina na njih.
Moze lock, a?![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks