View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 280 of 941 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... LastLast
Results 6,976 to 7,000 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Dzonis, kakvo misljenje imas o Crnogorcima koji zive u Srbiji ili Svedskoj ili SAD, uglavnom van Cg, jesu li i oni neljudi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by smena|generacija View Post
    Crna Gora, Srbija i Hrvatska.

Potpuna dominacija u svjetskom vaterpolu.
    konačno normalan post na ovoj temi.
    hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Necu ti to ponavljat, znas sta mislim, da si dusmanin i izdajnik svi vi odreda,....
    samo mi reci navija li slovak za ceha???navija li ukrajinac potiv ukrajine kad igraju sa rusijom i da nenabrajam ima bar 30 primjeraka

ajde sad polako..cestitam ti na zlatu i to...

ali u mojoim ocima srbi iz cg posebno, ce uvijek biti ne ljudi... posebno posle ovoga veceras.....sad kontam hitlera......

eto koliko si ti cudan covjek da opet ides sa tom pricom iako sam ti fino na pm poslao poruku odakle sam i dokaz da sam srbin, al ne, ja sam za tebe i dalje ******** jer su tebi svi srbi iz cg crnogorci ********... i opet nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio, da li se tako obracas i ljudima koji su srbi koje sreces svaki dan?! odgovori mi samo na to!
    a jos ocekujes od nekog da te ne vrijedja a mozes da pises ovakve stvari kao sto je ova "pjesmica" sto si napisao ovom Sumadincu i mozes da to napises i smatras sebe pravim Crnogorcem... e vjeruj, 100% sam siguran da bi te se nakon tog napisanog svaki pravi Crnogorac zastidjeo... Ja sam vec 100 puta tebi pokusao objasnit neke stvari al izgleda su ipak u pravu ovi sto kazu da tebi nema pomoci... sta da se radi, jbg.,,
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li se zasto hrvati nisu uzeli medalje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovde smo kod kuće.Imali smo težak put, četiri jaka trijumfa.Mnogi su govorili da rezultat nije njima bitan ali u bazenu je bilo drugačije. Svi smo sada zadovoljni jer je nama drago da smo slavili pred ovom sjajnom publikom.Ovo je za divljenje šta smo napravili-rekao je Andrija Prlainović.
    ima li obraza ovaj coek?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by South_Africa_2010 View Post
    eto koliko si ti cudan covjek da opet ides sa tom pricom iako sam ti fino na pm poslao poruku odakle sam i dokaz da sam srbin, al ne, ja sam za tebe i dalje ******** jer su tebi svi srbi iz cg crnogorci ********... i opet nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio, da li se tako obracas i ljudima koji su srbi koje sreces svaki dan?! odgovori mi samo na to!
    a jos ocekujes od nekog da te ne vrijedja a mozes da pises ovakve stvari kao sto je ova "pjesmica" sto si napisao ovom Sumadincu i mozes da to napises i smatras sebe pravim Crnogorcem... e vjeruj, 100% sam siguran da bi te se nakon tog napisanog svaki pravi Crnogorac zastidjeo... Ja sam vec 100 puta tebi pokusao objasnit neke stvari al izgleda su ipak u pravu ovi sto kazu da tebi nema pomoci... sta da se radi, jbg.,,
    E veseli DzoniS, a lijepo sam ti rekao da ides na spavanje, ali ne - ti srljas dalje ko brav u krtolu.

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    A Dzonis, kakvo misljenje imas o Crnogorcima koji zive u Srbiji ili Svedskoj ili SAD, uglavnom van Cg, jesu li i oni neljudi?
    Ako pljuju po drzhavi u kojoj zhive nesoji su, nacionalnost je nebitna potpuno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Kazes svaki put ces zvizdati Srbima zbog jedne male grupe budala koji su se tu nasli da vrijedjaju?! Crnogorci definitivno u ocima Srba nisu u rangu Hrvata jer kao 1., svaki Srbin smatra Crnogorce svojim narodom, za nas Srbe "mi" i "vi" smo 1 narod
    Al ajde mi ti reci samo jednu stvar, koliko stalno pljujes po Srbima iz CG, jel tako i u lice govoris ljudima sa kojima se sreces svaki dan, jer nemoguce je da su ti bas svi prijatelji "cisti" crnogorci?!

Ja sam zaista razocaran zbog toga sto se desavalo na tribinama, al shvati da se uvjek u svakoj vecoj masi ljudi nadje grupa debila koji oce da prave sranja,, a i jos 1 podatak, al necu sad da raspravljam oko toga, cuo sam se maloprije sa drugom koji je bio na bazenu i kaze mi da su "navijaci" CG od kako su dosli na bazen konstantno dobacivali i provocirali Srpske navijace...

Zaista je tuga to sto se desava, sto se 1 narod medju sobom sve vise mrzi, sto se to toliko siri kao da smo najveci krvni neprijatelji... a ako ces opet da napadas one sa tribina, prvo procitaj komentare nekih likova prije meca ovdje na forumu pa razmisli da li su se mozda mogli ti likovi naci na utakmici da je u CG i da li bi mozda i oni isto tako vrijedjali...

I nemoj opet meni da pocnes samo da pricas kako sam ja ustvari crnogorac al sam ********, kako ne postujem CG i tako te tvoje price, ja CG postujem kao svoju drzavu, isto kao i Srbiju, prije meca sam govorio da mi je cak i skoro svejedno, al kad je pocelo ipak je srce jace igralo na golove Srbije, i u tome je ona razlika sto sam ti rekao, mi smo svi isti narod al je raspala politika ucinila to da se sad neko osjeca Srbinom a neko Crnogorcem i sto je jos gore kako se radi, ucinice to da postanemo neprijatelji...

Izvinjavam se na ovom eseju al morao sam da izbacim to iz sebe xD
    Kako se takvi ne nađoše u Podgorici, u Malagi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Napisi fino taj raspored....skocice ti ovi srbi iz cg trupacke u POST!
    Ma daj briga me za njih.

Sve tri ekipe su jake i imaju odlične igrače. Ne znam ko je bolji igrač: Ivović, Filipović ili Bošković.

Nijanse odlučuju uvijek... i malo suci.

U Zagrebu će biti zanimljivo!
    Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ako pljuju po drzhavi u kojoj zhive nesoji su, nacionalnost je nebitna potpuno...
    Ka na primjer Jevreji u Hitlerovoj Njemackoj, je li tako?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    konačno normalan post na ovoj temi.
    hvala.
    Nema na čemu.
    Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Brzo ovo obrisi, da ko ne vidi :monkey:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se, ali visih pljuvaca na drzavu u kojoj zive od CG Srba nema nidje na svijet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

...a i jos 1 podatak, al necu sad da raspravljam oko toga, cuo sam se maloprije sa drugom koji je bio na bazenu i kaze mi da su "navijaci" CG od kako su dosli na bazen konstantno dobacivali i provocirali Srpske navijace...
    Evo ja odmah da ti kazem, da je to istina, davno bi ih obezbjedjenje ispratilo! To se ne tolerise na sportske priredbe koje nemaju ogradjeni dio za gostujuce navijace, nego aj fino sa stadiona/bazena/sale...

Pricina prica...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Eo smijem li ti ja odgovorit... Obracam i josh gore, chak svaki dan nabijam na nos drugu kako ne smije otic na chevo odakle je, jer poslije pradjeda, djeda i oca on odjednom postade srbin...??? Chak i ekavicom pishe iako ne govori tako... Choek je dobar al je glup shto mu ponavljam svakodnevno...

P.S. I mogla bi se ova pricha batalit vishe...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgovor u produzetku, al ajde za one koji ne znaju da citaju evo jos jednom:
    a i jos 1 podatak, al necu sad da raspravljam oko toga, cuo sam se maloprije sa drugom koji je bio na bazenu i kaze mi da su "navijaci" CG od kako su dosli na bazen konstantno dobacivali i provocirali Srpske navijace...
    a razlika je jos jedna u tome sto se u CG nije igralo u Rozajama nego u Pg, takodje sam siguran da toga ne bi bilo da se igralo u Bg-u... budite malo realni, svi znamo da svaka drzava ima neki svoj zaostaliji, dio sa manje obrazovanih i vise primitivnijih ljudi koje ja lako potpaliti kao sto su to nocas uradili grupica onih "navijaca" CG...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitam nasoj braci Srbijancima na pobjedi ! sport je takav nekad dobijes,nekad i izgubis
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgovor u produzetku, al ajde za one koji ne znaju da citaju evo jos jednom:

a razlika je jos jedna u tome sto se u CG nije igralo u Rozajama nego u Pg, takodje sam siguran da toga ne bi bilo da se igralo u Bg-u... budite malo realni, svi znamo da svaka drzava ima neki svoj zaostaliji, dio sa manje obrazovanih i vise primitivnijih ljudi koje ja lako potpaliti kao sto su to nocas uradili grupica onih "navijaca" CG...
    Dobro a sad prosetaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo smijem li ti ja odgovorit... Obracam i josh gore, chak svaki dan nabijam na nos drugu kako ne smije otic na chevo odakle je, jer poslije pradjeda, djeda i oca on odjednom postade srbin...??? Chak i ekavicom pishe iako ne govori tako... Choek je dobar al je glup shto mu ponavljam svakodnevno...

P.S. I mogla bi se ova pricha batalit vishe...
    ne ulazim u to, mozda ima i takvih, al ja sam pitao jel bas prema svim ljudima takav?! jer po njemu ocigledno pravih srba u cg ne postoji... jel i po tebi mozda tako?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Dobro a sad prosetaj
    To je taj veliki narodnik sa opstom kulturom kojom se dici... znam ja da vam necu nista objasnit, nego eto, jos mi se nespava pa malo bzv. pisem, znam da je dzabe...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi mi ka da nismo znali da ce se ovo desit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

ko 'potpaljuje' čitav Pionir kad gostuje Budućnost?
    u Nišu su navijači CG tretirani čak korektno, zbog Meraklija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne ulazim u to, mozda ima i takvih, al ja sam jel bas prema svim ljudima takav?! jer po njemu ocigledno pravih srba u cg ne postoji... jel i po tebi mozda tako?!
    Pravi Srbin nikad, ali nikad ne bi navijao za Hrvatsku protiv Crne Gore, a vjerovao ili ne naisao sam na nekoliko takvih slucajeva kad sam u jedan kafic pratio EP 2008. A imam neki osjecaj da ih ima jos u Crnu Goru i iskreno zalim te ljude...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A dzabe im je sve kad su Turci vjezbali pissing 500 godina na njih.

Moze lock, a?
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je taj veliki narodnik sa opstom kulturom kojom se dici... znam ja da vam necu nista objasnit, nego eto, jos mi se ne spava pa malo bzv. pisem, znam da je dzabe...
    ... pred svinje bacat bisere...

Page 280 of 941 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)