ebe mi se za njih savrseno samo treba znat pa vratit....no kad dodju odje se usupkaju da im jedva nozice vire
Bgm oni kako oce .ako oce tako ,dobice tako![]()
ebe mi se za njih savrseno samo treba znat pa vratit....no kad dodju odje se usupkaju da im jedva nozice vire
njima na cast onakvo ponasanje,mi trebamo da gedamo pozitivne stvari sa ove sl
1.izborismo direktan plasman na sp
2.dizemo formu sto je jako bitno
sad procitah neke komentare sa b92 i ne mogu da vjerujem kako vecina ljudi razmisljaju,
Vazna im je samo pobjeda! Bio vam obraz kao sto vam je ova pobjeda!
067-123456
sto se opterecujete ljudi. sto vas boli ona rabota sto pise tamo neko iz nisa , pirota ili jagodine. budala ionako ima na svaku bandu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pusti cigane tamo![]()
Nasa repreentacija se okupila kasnije od svih drugih, nismo bili 100 posto spremni i prije SL receno je da nam je cilj finale radi direktnog plasmana. Svi znamo kolikog je ranga SL. Vazno je da smo mi ostvarili nase ciljeve. Nadam se samo da cemo za Zagreb bit 100% spremni
bicemo mi pravi za zagreb siguran sam ja u to
Nije, nego uvijek smo mi ti koji zele da zapocnu normalan odnos i navijanje i neka smo! I oni su za to kada su na stranu ali cim im se dodje u goste onda nastupa nesojluk i ciganisanje a sto je jos gore isti taj nesojluk i ciganisanje forsiraju ove vrane koje se tripuju da su potomci Milosa Obilica (izmisljenog junaka) a nas, Crnogorce, nazivaju dusmanima u sred nase drzave. Znaci idiotluk, bezobrazluk, nesojluk i ciganshtina bez granica!
Cestitke Srbiji, Srbima u Srbiji i kulturnim, normalnim ljudima koji se izjasnjavaju kao Srbi u Crnoj Gori i koji su simpatizeri Srbijanske repke. O ovim drugima vise necu da trosim rijeci... najnizi, isfrustrirani, iskompleksirani zivotni oblici.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
dobar je bio mec i odlucila je penal lutrija. obije ekipe su igrale dobro. to je bitno a ovo sto se desava van tribina...nista novo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
pa ga vi docekajte opet u HN
:)
Sto bi rekao Porobic : "Pamti pa vrati ."
meni je najtuznije da se u crnoj gori slavi ( srbi ) kao da su pobijedili najveceg neprijatelja, a ne drzavu u kojoj zive, i da se pjevaju cetnicke pjesme zbog pobjede u svjetskoj ligi???
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Eo sad proctah izjavu naseg selektora dje se zahvaljuje divnoj publici
neko zapuca ispod mog prozora a ja tako skocih da zamalo ne slomih neke stvari po kuci!!
Samo zamislite te mozgove koji slave kad neka drzava dobije tvoju drzavu, drzavu u koju si rodjen, odrastao, zivis...
e ako je stvarno onaj metilj zuti od prlainovica uradio,vala bih mu zabranio ulazak u cg i spalio kucu prlainovica.
a eo.
Kad mi neko kaze svejedno mi je ko dobije, ono do skoro smo bili zajdno pa voli, mogu da imam malo razumijevanja za to, ali kad neko toliko mrzi svoju drzavu...
Sve ove koji su slavili na ulice Crne Gore pobjedu Srbije zatvorio bih i sjutra napunio jedan voz i pravac Srbija i zabrana da se ikad vise vrate ovamo, pa neka guzicu sole u Grcku i kod svoje brace u Tursku
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks