Radic je covjek od emocije. moze ga krenuti pa ce jos svojim postupcima povuci ekipu. Cesce ga ne krene![]()
Radic je covjek od emocije. moze ga krenuti pa ce jos svojim postupcima povuci ekipu. Cesce ga ne krene![]()
Ne znam sto sad krivite Radica...
krivite lose sutere peteraca!onako se ne sutira!!!
:)
Primio je 3 gola sa oko 7-8 metara...![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
danas kod druga i mali brat njegov od 9 god koji srbiju vidio nije sa sve dignuta tri prsta trci kroz kucu i srbija ubija. Pitah ga kako protiv svoje zemlje navija kad on meni mi smo srbi...tuzna buducnost jos kad ga sestra koja ima 24 god i ceka treceg sina a udata za zecanina od 57 bodri. Blago joj u pamet a steta nekad je dobra bila riba ali je stari deformisao da ne krene dalje kad .i. zataji...
Cuo sam da poslije EP dolazi do promjene pravila tj. iskljucenje igraca ce sa 20 biti smanjeno na 10 sekundi :shock: Ovo sam saznao od covjeka koji je dugo godina u vaterpolu, ali mi se isto cini malo vjerovatno jer je 10 sekundi premalo...Zna li neko nesto o ovome ?
Malo mi je krivo sto smo izgubili jer smo bili bolji, ali ova Svjetska Liga je skoro pa nevazno takmicenje. Jos ova preglupa pravila da nema produzetaka...
ponekad mi je zao sto na ovom forumu postoje podforumi sport i politika
Radić ako niste primjetili redovno ima problema sa šutevima iz daljine...
Zna li ko jel istina da je Prlainovic gadjao flasom nase navijace i pokazivao im srednji prst ???
Sad im smeta Djoko Kustudic, e qq jada.. :lolblue::lolblue:
Poruka drugu u inbox na FB
20ak navijaca je otislo danas carterom za Nis. medju njima i moj brat. sad se javio. jos su tamo, pored bazena. tribine prazne, cekaju dio vaterpolista da sa njima dodju.
frka je bila jer ih je onaj Prlainovic, kako li se zove, gadjao flasom. onda se svi iz srbijanske reprezentacije zalete da ih biju. onda i navijaci srbijanski. ovih 20ak budala se zalete kao da ih je 200. al su im pomagali i meraklije iz Nisa, jer su super sa Varvarima. sprijecila se nekako frka.
eto cisto da znas"
Rekoh ja za Prlainovica skrbavog!! Trag mu se utro!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ma ok, ali mislim da ne treba da u ocima srba, budemo u rangu hrvata!!!ali dobro...ima dana za megdna....organizovace se ep i u pg![]()
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks