Page 440 of 942 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast
Results 10,976 to 11,000 of 23548

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ja ne znam sto su tolko zapeli za Fabregasa. Jes strasan igrac, al realno ni u Spaniji ne moze da igra pored Cavija, Inijeste i Busketsa. Mozda ga tutnu u srednji red pa poigraju onda sa Viljom i Mesijem u napadu, al dje je tu onda prostor za Ibrahimovica i Pedra. Ovo ko da je cisti inat..

Kad vec spominjemo stopere, meni Juan iz Rome nije nista gori od Tijaga Silve. Cak je ispred njega u Brazilu, jedino je stariji (31) pa to donekle mjenja stvari. Milan moze da proda Silvu, i onda dovede za manje pare Juana iz Rome. Romi ionako trebaju pare, a evo se cjenjkaju oko Burdisa sa Interom. AC za te pare od T. Silve taman moze kupit Juana i nekog mladjeg odbrambenog, evo ih ima kolko oces (Bochetti, Bonucci isl. iz talijanske repr.) To su sve vrlo perspektivni igraci, koji mogu da igraju u velikim timovima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ide Rosel već $utra pud Londona. I to je to za ovu rundu. Ako ne uspije (ka što neće) onda će se člekat pare od prodaje Ibrahimovića. Pa će se opet "napast". Šteta što Venger ovako Ceska "izdvaja" iz priče, koja se tiče najviše njega. Ovo je bukvalno siljenje da se ostane u tim. Nestvarno je da se to događa... Dešavalo se da igrač oće da ostane, a klub ga proda. Ali dan neko oće da ide, a da mu trener (još je taj trener Venger) ne dozvoljava da ide. To mi ne ide u glavu.

I vi što kritikujete Rosela, pričate gluposti. Igrač hoće da dođe u tim koji je zainteresovan za njega. I Rosel pokušava da ga dovede i ispuni mu želju. Venger nije robovlasnik, Cesk nije sin njegov, nego fudbaler, kojemu je pun ***** više da ga vuču za nos i obećavaju "uspješne sezone"...

Kolko bi Barsa mogla dat za Ceska. Po meni preko 60 miliona € Barsa dati neće, čak i ako Ibra ode u Milan (jer pare za njega ne bi dobila odmah, nego samo jedan dio,a drugi u rate)
    Razmislite malo. Postoji Bosmanovo pravilo, po kojem igrac moze da ode iz svog kluba poslije 3 godine igranja, s tim sto mora da otkupi svoj ugovor, i onda nedje ide kao slobodni agent. Taj ugovor obicno otkupljuje klub sa kojim se igrac dogovorio. Stoga, da Fabregas zaista place za Barcom, on bi fino pokupio prnje, i otisao u Barcu, a oni bi platili ugovor, i tu Venger nista ne bi mogao. Te prema tome, te price da Fabregas "place" za Barcom, padaju u vodu. Sigurno da se premislja, ali isto tako nije siguran.

P.S. I da, ne bih ja dao Tiaga Silvu da mi se nudi Messi, C. Ronaldo i jos 203209 miliona. Jednostavno, taj igrac je fenomenalan. Stamen je pozadi, ima tehnike vas bijeli svijet, umije da prodre, da sutne, super dugi pas, odlican u skoku. Idealni odbrambeni po meni. I iskreno se nadam da ga nece celavice prodat.
    Last edited by _HokutoNoKen_; 18-07-10 at 13:48.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Ako se prodaju tiago silva ili pato bojkotujem ih sve dok celavci ne odu sa chela kluba...

Juan nije loshiji od tijaga, ne zajebavaj se... U brazilu je jedino ispred njega jer tvrdoglavi dunga nije shceo da mijenja tim sa kojim je dobijao (ne zove se pato pa kad zashkripi nema koga da ubachi)... Mladji je, duplo brzhi, duplo bolji tehnichar, ima dugu loptu kao pirlo, jedino je zhuan malo snazhniji i iskusniji... Thiaga mozhesh uporedjivati sa lusiom, tj njegova mladja verzija...

P.S. Josh mi je u glavi scena kad u 90min utakmice sa MU na san siru, jede runija(nijesam siguran jel on ili valencia) koji je imao bar metar ipo prednosti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Silva je sve bolji.

Juan je rupa, i to veoma staticna rupa.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ako se prodaju tiago silva ili pato bojkotujem ih sve dok celavci ne odu sa chela kluba...

Juan nije loshiji od tijaga, ne zajebavaj se... U brazilu je jedino ispred njega jer tvrdoglavi dunga nije shceo da mijenja tim sa kojim je dobijao (ne zove se pato pa kad zashkripi nema koga da ubachi)... Mladji je, duplo brzhi, duplo bolji tehnichar, ima dugu loptu kao pirlo, jedino je zhuan malo snazhniji i iskusniji... Thiaga mozhesh uporedjivati sa lusiom, tj njegova mladja verzija...

P.S. Josh mi je u glavi scena kad u 90min utakmice sa MU na san siru, jede runija(nijesam siguran jel on ili valencia) koji je imao bar metar ipo prednosti...
    Suvisna prica,T.Silva je jedini stoper na svijetu kojeg bi ja volio vidjet u Real-u...Da oce samo Mou dovest njega i Bastosa i odbrana do bola!
    Bastos-Pepe-T.Silva-Ramos
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Suvisna prica,T.Silva je jedini stoper na svijetu kojeg bi ja volio vidjet u Real-u...Da oce samo Mou dovest njega i Bastosa i odbrana do bola!
    Bastos-Pepe-T.Silva-Ramos
    Ta odbrana bi imala vishe tehnike nego 90% veznih redova...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nece milan pustit silvu teorije nema,ako ga kojim slucajem puste to ce bit jos jedan dokaz koliko beruskonija boli ***** za milan...
    a ako vec ne dovedu silvu onda ja glasam za davida luiza koji je strashan igrach a uz to je i mlad (ima 23 godine)

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ta odbrana bi imala vishe tehnike nego 90% veznih redova...
    Pa to ti pricam,realno gledano u Primeri je to mnogo bitno,da svaki igrac,pa cak i u odbrani ima brzinu i tehniku a i defanzivno su svi masine
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Silva je sve bolji.

Juan je rupa, i to veoma staticna rupa.
    Složio bih se. Ne vidim kako se ova dvojica mogu poredit, sve i da su jednako dobri, a ne bih rekao da jesu, potpuno su različite vrste defanzivaca.

Silvi sigurno ne gine da bude medju najboljima (i to realno najbojlima, za razliku od npr Kjelinija ) u narednih 3-4 sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kjelini je solidan igrach i nista vise od toga,nekad sam mislio da ce bit medju bolje stopere ali ga sad silva sega samo tako,prema tome real bi se opasno zajeba kad bi njega doveo,tako da po meni luiza trebaju trgovat odmasadodma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    @FCB

Stvarno sam očekivao od tebe malo više objektivnosti. Eto.

Opravdavat ovakvo (malo je reć cigansko) ponašanje u Barsi povodom ove priče (a i ne samo ove u zadnje vrijeme), pa još i napadat Vengera kao glavnog krivca u svemu... ne znam koliko da volim neki klub, da se u njemu ovakve stvari dešavaju i ovakvo ponašanje, odavno bi mi presmrdjeli.

Da je odnos izmedju Vengera i Fabregasa takav kakvim pokušavaju da ga predstave (ili čak iskonstruišu) u Barsi, odavno bi ovo bilo gotovo. Nego dobro, treba vjerovat glasinama i španskim medijima tokom prelaznog roka. Brzo će sezona, pa ćemo vidjet koliko je kapiten Arsenala stvarno u depresiji i zarobljeništvu...
    Čekaj, što sam ja rekao pogrešno? Ne svatam! Venger se ponaša ka dijete malo, ako igrač OĆE da ide (što je jasno, pa i dosadno kolko je jasno), Arsen, ne bi trebao da se ponaša, kao da se ništa ne događa. Cesk je više puta, otvoreno, Vengeru, preodčio što i kako. Ne razumijem Vengera, koje je fudbalu dao tolko dobrih igrača, koji odbija ponude Barselone (koje i jesu manje no što bi trebalo da budu), a da protim ne uzima u obzir Ceska. Ne ljuti mene što Venger tako žustro odbija Barsine nasrtaje (koji jesu dosadni, neobični, fanatični), nego me zanima, ZAŠTO ODBIJA FABREGASA!!! Što je to Cesk uradio, pa da mu se ne dozvoljava da ode, da se kaže CESK ĆE OTIĆ IZ ARSENALA ZA 70 MILIONA €! Ako oćete - oćete, ako nećete neka nećete. Mrš! Ali Venger neće ni da čuje za želju igrača koji nosi (kolko može) taj Arsenal. Ali Arsen "izuzima" Fabregasovo mišljenje, zaoto što zna da ovaj jedva čeka da ide... Zato on sve to prećutkuje.

Cijelo svjestko je proveo sa igračima iz Barse (dobro, oni mu i jesu najbliži bili, nije bilo nikoga iz Arsenala). Odavno, više godina unazad, plasira se priča da će se vratit u Barselonu. http://www.totalbarca.com/wp-content...port_75015.jpg

Barsa ovu "akciju" ne radi elegantno, jer ne može. Ja nijesam rekao da Arsenal treba najboljega igrača da (Barseloni, koja je za Čigrija i Kaseresa ukupno dala oko 40 miliona €) proda za 35 miliona €. Ja KAŽEM da Cesk nije zaslužio da ga Venger ovako i da Arsenal zbog fabregasa koji ih je tamo sve zadužio, treba da kaže cijenu, a Barsa da vidi što će i kako će.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Čekaj, što sam ja rekao pogrešno? Ne svatam! Venger se ponaša ka dijete malo, ako igrač OĆE da ide (što je jasno, pa i dosadno kolko je jasno), Arsen, ne bi trebao da se ponaša, kao da se ništa ne događa. Cesk je više puta, otvoreno, Vengeru, preodčio što i kako. Ne razumijem Vengera, koje je fudbalu dao tolko dobrih igrača, koji odbija ponude Barselone (koje i jesu manje no što bi trebalo da budu), a da protim ne uzima u obzir Ceska. Ne ljuti mene što Venger tako žustro odbija Barsine nasrtaje (koji jesu dosadni, neobični, fanatični), nego me zanima, ZAŠTO ODBIJA FABREGASA!!! Što je to Cesk uradio, pa da mu se ne dozvoljava da ode, da se kaže CESK ĆE OTIĆ IZ ARSENALA ZA 70 MILIONA €! Ako oćete - oćete, ako nećete neka nećete. Mrš! Ali Venger neće ni da čuje za želju igrača koji nosi (kolko može) taj Arsenal. Ali Arsen "izuzima" Fabregasovo mišljenje, zaoto što zna da ovaj jedva čeka da ide... Zato on sve to prećutkuje.

Cijelo svjestko je proveo sa igračima iz Barse (dobro, oni mu i jesu najbliži bili, nije bilo nikoga iz Arsenala). Odavno, više godina unazad, plasira se priča da će se vratit u Barselonu. http://www.totalbarca.com/wp-content...port_75015.jpg

Barsa ovu "akciju" ne radi elegantno, jer ne može. Ja nijesam rekao da Arsenal treba najboljega igrača da (Barseloni, koja je za Čigrija i Kaseresa ukupno dala oko 40 miliona €) proda za 35 miliona €. Ja KAŽEM da Cesk nije zaslužio da ga Venger ovako i da Arsenal zbog fabregasa koji ih je tamo sve zadužio, treba da kaže cijenu, a Barsa da vidi što će i kako će.

Da cesk bash toliko zheli da ide on bi otishao sigurno... Druga je stvar shto je barsa tu prichu napumpala kako im odgovara... Kao shto vec rekoh, ako im je venger jednom rekao da nece da ga proda, oni tu nema vishe shta da zapinju... Ako zheli da ide fabregas to sam mora srediti i dogovoriti sa svojim trenerom koji ce poslije toga postaviti cijenu... Veoma jednostavno... Svako drugo navaljivanje je ciganisanje... Ja se ponekad i sa svojima kuci posvadjam kad im ponavljam jednu istu stvar par puta, a ne da mi se tamo neki pre$ednik barse sa komplet prvom postavom nakachi na ledja, za inat im ga ne bih nikad prodao...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ovo ko latino-americka sapunica Cerka hoce, tata ne da, mladozenjina familija upire ko luda, cerka place, najbolje drugarice je tjese.. jos samo da se otkrije da je Fabregas Gvardiolin vanbracni sin, i eto srece
    Ljudi, ajde neka mi samo neko kaze dje ce Fabregas da igra? Vi ko da je lako poslat Pedra i Ibrahimovica na klupu (ili prodat svedjanina). Na sredini je tu i Keita, u napadu jos igra i Krkic, sad oce da dovode i Mattu eventualno.. ovako se ni na menadzer ne igra.

Sto se T. Silve tice, odlican je igrac, al napraviste od njega Maradonu medju defanzivcima. Juan da je tolko gori od njega, ne bi ga zapinjao u odbrani Brazila. Sve stoji, da je brzi i bolji tehnicar T. Silva - al Juan je masina u duelima, i umije odlicno da se postavi i zatvori prostor. To Silvi jos nedostaje, zna debelo da zavesla. On i Kijelini su mu tu nedje, sa tim da T.Silva ima prostora da jos napreduje. Eto vidjecemo.

Sto se Bastosa tice, on u Lionu igra ofanzivno krilo. Dunga ga je bacio na beka jer tamo nema bolje rjesenje, mada je Bastos odlicno odigrao na toj poziciji. Al nije to to, isto ko Vargas - dobar je on defanzivno, al nije mu to prirodna pozicija. Ofanzivno krilo im mnogo vise odgovara. Za lijevog beka je bog Patris Evra, kakva igracina. Nek njega zapnu da dovedu, i nek ne zale pare. Sa Bastosom ce samo da eksperimentisu, dobice potencijalno novog Marsela. Nit bek, nit napadac. Ako bih trazio igraca sa kojim bih uporedio Bastosa, to bi osim Vargasa bio i Malouda. Isti tip, krilo koje moze da igra i beka kad zagusti(vidjesmo ga protiv Intera, dobar al opet ostavlja prazninu).
    Last edited by Mitro; 18-07-10 at 14:32.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Okej, ajde da razmotrimo činjenice -

1. Fabregas je potpisao ugovor sa Arsenalom na 8 (slovima: osam) godina. Ne moram pominjat koliko je to rijetko u današnjem fudbalu, i momak je sigurno imao razlog i motiv za takav potez, i ako je znao da će ga veći klubovi tražiti prije ili kasnije. Na kraju krajeva, on se OBAVEZAO Arsenalu na 8 godina - to je bio njegov izbor. Sve i da je trenutni odnos izmedju njega i Vengera takav kao što ga ti predstavljaš, a nije, tu Venger nikako ne može bit krivac.

2. Fabregas je više puta izjavio da je presrećan u Arsenalu, da je ponosan što je kapiten kluba i da mu je Venger kao otac. Početkom ove godine je izjavio da ima namjeru da se vrati u Barselonu tek kad završi fudbalsku karijeru - a to su izajve tokom sezone, poslije mečeva itd, ne tokom prelaznog roka (kad se mediji trude da stvore što veću pomamu oko ovakvih priča). Koliko ja znam, nikad nije snimljena izjava Fabregasa da želi nazad u Barsu, to se provlači uglavnom kroz pisane medije. A imao je gomilu prilika da se NEDVOSMISLENO izjasni oko toga, i onda Venger više ne bi imao izbora.

3. Koliko god da je Fabregas zadužio Arsenal, Arsenal je njega zadužio dvostruko više. Arsenalu nije teško nać novog Fabregasa od 16 godina (npr. Remzi bi lagano bio jednako dobar da ne bi one nesrećne povrede), a Venger je od Fabregasa napravio igrača kakav jeste, to je i Česk sam više puta rekao.

Na kraju krajeva, ti ako hoćeš da vjeruješ da se Česk u Arsenalu osjeća kao rob, zatvorenik i ne znam što, slobodno budi ubijedjen u to, ali provlačiti to kao apsultnu istinu da bi se na neki način opravdalo i pokrilo sramno ponašanje Barse u ovoj priči nije ni malo fer.

Ovdje pričamo o nesnosno dosadnim ponudama i izjavama po medijima (a više puta im je rečeno da igrač nije na prodaju i tačka), pokušajima da se izazove razdor izmedju Fabregasa i njegovih saigrača i trenera (navlačenje dresa, vrbovanje tokom SP i ova sad Pujolova izjava), to ponašanje nikome ne služi na čast, naročito Barsi koja će ovim tempom postat prepoznatljiva po tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi razapesmo cupri o fabregasu na 3 str a odg je jednostavan,rosel ce dat ponudu,wenger je sigurno odbija i cao...bolje da mi trazimo nekog soidnog veznjaka jer je ostao jos samo 1 mjesec za transfere a za fabregasa cemo lako ionako ne vidim njegovo mjesto u ovoj barci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,161
    Thanked in
    842 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Razmislite malo. Postoji Bosmanovo pravilo, po kojem igrac moze da ode iz svog kluba poslije 3 godine igranja, s tim sto mora da otkupi svoj ugovor, i onda nedje ide kao slobodni agent. Taj ugovor obicno otkupljuje klub sa kojim se igrac dogovorio. Stoga, da Fabregas zaista place za Barcom, on bi fino pokupio prnje, i otisao u Barcu, a oni bi platili ugovor, i tu Venger nista ne bi mogao. Te prema tome, te price da Fabregas "place" za Barcom, padaju u vodu. Sigurno da se premislja, ali isto tako nije siguran.
    mislim da ovo vazi pod uslovom da osnovni ugovor nije obnavljan tj produzavan tri sezone. a cini mi se da fabregas svako malo potpisuje sve bolje ugovore, te da nema osnova za aktiviranje ove klauzule.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosman_ruling
    http://www.liv.ac.uk/footballindustry/bosman.html

To nema veze sa tim koliko je godina igrao negdje, već sa tim koliko mu je vremena ostalo od ugovora.
    Ukoliko mu je od sadašnjeg ugovora sa sadašnjim klubom ostalo 6 mjeseci (i manje), onda može da potpiše ugovor ili predugovor sa novim klubom. U zavisnosti od ovoga ili onoga se onda dogovaraju ko šta plaća, da li se ugovor koji još važi otkupljuje od sadašnje ekipe ili kako već.
    Nije isto za svakoga, sve zavisi od regulacija u državama koje su u pitanju, od samih klubova, od samog ugovora itd.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Mislim da postoji pravilo o kom je pričao Hokuto, ali da se zove Veberovo ili Vebsterovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se mene tice nemora Real nikog dovest. Imamo Raul Albiola koji je sasvim solidno odigrao proslu sezonu, takodje Arbeola pokazao je sto zna i mislim da ce on na kraju igrat beka jer je veliki borac a Murinho takve voli. Eto ako vec zapnu da dovedu nekog volio bi stopera Silvu a bek Evra ili Cole mada izgleda da vise ne traze lijevog beka nego centralnog.

Ovo mi se svidja
    http://www.realmadrid-club.bloger.hr...u/3481916.aspx

Prema tvrdjenju Engleskih medija Real ce ponuditi 27 miliona za Evru. Samo da ne dodje Vidic, mislim da bi se tesko snasao u Spansku ligu.
    Last edited by HiddEn; 18-07-10 at 18:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Mislim da postoji pravilo o kom je pričao Hokuto, ali da se zove Veberovo ili Vebsterovo.
    Jeste. Pomijesah ga sa bosmanovim.

Webster's ruling
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a kako komplikovanih ljudi ima...evo pricaju na 5 strana o fabregasu i tome kako je neko bezobrazan dok ovi drugi nemaju obraza. ovi su pali nisko a ovi su posteni...

dosao je rozel i oce da dovede fabregasa...lik ima cijenu tj. kao da je enma jer venger nece da ga pusti. pritiska je otac i on sam je pricao ali vengere ne da. ne moze. ovo je fudbalsko trziste - kako svaka roba ima svoju cijenu i kupca sasvim je legitimno da rozel upire. ima pravo. ako ga venger odbije i ovaj put on moze da odustane a moze da pokusa jos 5 puta. u cemu je problem?
    igrac se ne izjasnjava jer mu je bolje da cuti - ni sam ne zna dje ce zavrsit.kako god bude on ce na kraju rec da je srecan sto je presao ili je srecan sto je ostao.
    tako funkcionise prelazni rok i ne vidim sto je sve nejasno u ovoj prici.
    maikon? oce, nece. ovi traze 35 miliona pa onda kazu kako nije na prodaju(igrac se ne oglasava-isto kao fabregas)? murinjo odustaje? pa se predomisli da je mozda bolje da ga uzme. nova ponuda...inter odbije... tako to ide.

desetine miliona su u pitanju i ljudi koji njima raspolazu se trude da urade onako kako smatraju da ce bit najbolje za njih.
    mediji naravno sve ovo koriste kako bi sto bolje prodali novine...i tako u krug.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a kako komplikovanih ljudi ima...evo pricaju na 5 strana o fabregasu i tome kako je neko bezobrazan dok ovi drugi nemaju obraza. ovi su pali nisko a ovi su posteni...

dosao je rozel i oce da dovede fabregasa...lik ima cijenu tj. kao da je enma jer venger nece da ga pusti. pritiska je otac i on sam je pricao ali vengere ne da. ne moze. ovo je fudbalsko trziste - kako svaka roba ima svoju cijenu i kupca sasvim je legitimno da rozel upire. ima pravo. ako ga venger odbije i ovaj put on moze da odustane a moze da pokusa jos 5 puta. u cemu je problem?
    igrac se ne izjasnjava jer mu je bolje da cuti - ni sam ne zna dje ce zavrsit.kako god bude on ce na kraju rec da je srecan sto je presao ili je srecan sto je ostao.
    tako funkcionise prelazni rok i ne vidim sto je sve nejasno u ovoj prici.
    maikon? oce, nece. ovi traze 35 miliona pa onda kazu kako nije na prodaju(igrac se ne oglasava-isto kao fabregas)? murinjo odustaje? pa se predomisli da je mozda bolje da ga uzme. nova ponuda...inter odbije... tako to ide.

desetine miliona su u pitanju i ljudi koji njima raspolazu se trude da urade onako kako smatraju da ce bit najbolje za njih.
    mediji naravno sve ovo koriste kako bi sto bolje prodali novine...i tako u krug.
    Ne shvatas Laciale.Nisu u pitanju samo ponude Rosela.U pitanju je jedan nevidjeni pritisak na Fabregasa da predje u Barselonu.Pocevsi od maltretiranja tokom SP,preko tog smecarskog navlacenja dresa do svakodnevnog medijskog bombardovanja od strane mozgova poput Pikea i Pujola.Mozes li da zamislis kako je samom Fabregasu zbog toga?Mad God je sve fino objasnio par postova iznad.Vise on duguje Arsenalu i (posebno)Vengeru nego oni njemu,i on je svjestan toga.Uostalom nikad ga ne cuh da je rekao da zeli da ide iz Arsenala,da mu ne valja tu.Jos uvijek je veoma mlad,kapiten jedne od najjacih svjetskih ekipa koja se gradi oko njega.Produzio je ugovor na 8 godina.Ja licno nikad nisam cuo za vece produzenje ugovora u vrhunskom fudbalu.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ti ne shvatas da svu ovu pricu i saounicu konstruisu mediji ne bi li sto vise "paznje' privukli. uzmi sjutrasnje novine - dnevne (engleske i spanske) i vidjeces da niti jedna nece imati istu info o fabregasu.
    ono sto ja znam je da venger nije htio da se sretne sa rozelom u juznoj africi. rozel ce probati sjutra da to uradi ali mislim da ce biti bezuspjesno. igrac je rekao njegovom ocu da zeli da predje u barsu sto je i potvrdjeno katalonskim novinama. e sad sto ako fabegas kaze: ocu u barsu i zelim da me arsenal pusti. da to kaze jasno i glasno. ko bi onda u toj rici bio "los" igrac? venger onda kaze: neka ide ali za 70 miliona? ...
    komplikovana je to prica.

p.s ima ugovor na 5 (da ispostuje) + 3 (ako oce). istice mu 2011 ali moze da ga produzi na jos 3 ako bude htio.
    Last edited by laciale; 18-07-10 at 22:11.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja navijam za milan, ali po meni je juan trenutno najbolji stoper na svijetu... silva ce da bude najbolji u buducnosti to je sigurno jer ima sve sto treba...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

šta se desilo sa Koentraom?
    on bi fino pao Realu ako ne dovedu Kešlija.
    Murinjo vjerovatno preferira nekog iskusnijeg, ali ima potencijala.

Page 440 of 942 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)