Momci da se proba prelaz sa 4-5eura !!!
Nybergsunds-Sandes
Pick:2/1 (half time/full time)
Odds:30.00
Barbora Zahlavova Strycova v Agnes Szavay 1 (2.75)
Flavia Pennetta v Kaia Kanepi 2 (3.00)
Robin Soderling v Nicolas Almagro 1 (1.53)
Carlos Salamanca v Robert Farah1 (1.5)
Kad bude Engleza da igraju prijateljske protiv nizeligasa, trpajte 0-2
Momci da se proba prelaz sa 4-5eura !!!
Nybergsunds-Sandes
Pick:2/1 (half time/full time)
Odds:30.00
Ma ovo mene oci varaju,prvo citam proslu stranu,pomirenja ,ovo ono![]()
A sad ova strana kad @CLAUN!!! hahahh to je taj nik! to se trazi!! Ovaj nik obecava
ajmo momci pucajte ,sto se igra danas,imam nekih 50ojra na raspolaganju!![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
spanija u19 singl sa 100e pa dje pukne
Ima danas ovih manjih kvota...al ja licno cu probat onaj prelaz gore sa 10-15eura
a claun koja ti je liga ovaj prelaz jer sad idem do kladionice ovako tek probudjen pa da znam
Norveska 2 liga..... u 18.00h !
Belinzona-Siona 1 ili x-1 mozda
Ne bih se ja s tim prelazom zalijecao. Ipak je to ostavio tamo neki ClauN' vs' RaideR. Ovako, cekajuci Palacia, dajem predlog od 99%. Soderling protiv Almagra. Domaca publika i turnir gdje Soderling se osjeca kao u svom krevetu.
Sta jos povezat sa spanijom?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ada Soderlinga. Malo li je 1.5. Jos imas da probas i Barboru Zahvalovu Stricovu na kvoti 2.75. Ona igra na domacem turniru, a agnez Scavay itekako zna da pane u igri... Ostavio sam tiket jutros koji bi mogao doci.
A sto se tice Clauna, ne bih ja tek tako okretao ledja vec dokazanim tipsterima. Ako bih morao odlucivati, uvjek bih izabrao Kotoraninove savjete. Iza covjeka stoje rez, a ne ko iza ovog pompezno najavljenog samoreklamera. A Palacio, koji ce se vjerovatno sloziti sa mnom, je tek van konkurencije.
Mora se nesto ufatit. Skrckah 800e prekjuce, jer sam pobahatio bio... dako dodje ovaj tenis...
postujem ja svakoga ovdje , cuo sam da kotoranin claun povedila i jos mnogi su ovdje pogadjali cesto , drago mi je sto je tako bilo , nadam se da ce opet biti tako , da ne zaboravimo i gospodina signorea koji pogadja sve zivo pocevsi od tenisa pa sve do hokeja i kosarke![]()
ja cu spaniju singl i ovaj tvoj prelaz claune i jos tiket cu samo da nadjem 4 par
znate da ja volim PRELAZE , moja omiljena igraigracu taj prelaz i daj mi neko jos dvije sigurice + dodacu ja atl.bilbao
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks