ja se najezim kad gledam srbiju da igra u bilo kom sportu, tj najezim se od ovih komentatora i njihovog kukanja, jbt, poptuno isto kao i kad igra partizan, sve je protiv njih, svi su protiv njih, svi su se urotili, evropska unija, MMF, NATO, UN....sve samo da srbija ne pobjedi.
ona 2 majmuna na areni sport, ica i onaj drugi retard, su cijelo vrijeme kukali sinoc na sudjenje, sto zbog iskljucenja, sto zbog peteraca, a onda kad je prlainovic dao gol za 14:11, rekli sudjenje je bilo za cistu desetku. pi, gade mi se.
udovicica (dejana naravno) kad vidim, a tek kad ga cujem, ospice dobijem. bez obzira sto je osvojio SP, kako se ljudi ne zapitaju zasto su velikani poput vujasinovica, sapica, sefika, cirica, napustili repku zbog 1 covjeka. rudic je gospodin covjek za njega.
a hrvatima se i te kako vidi da im mnogo nedostaju hinic i barac, a dobud je pokazao kakav je centar i koliko vrijedi, 2 utakmice protiv srbije je skoro sam izgurao, paskvalin je ulazio samo kad ovaj nema vise snage da dise. boskovic sinoc pokazao zasto je bio proglasen za najboljeg igraca na svijetu.
a zbog ovog silnog kukanja i sirenja velikosrpstva preko TV-a, volio bi da ih nocas olilamo kao malu djecu, a iskreno se nadam da se ivovic biti raspolozen za kanonadu.

Bookmarks