koji penis se gasi nova tv radi tv vijesti kad ih mi nemamo?????
vijesti ti sada ne emituju tu seriju, tako da ti ne treba nista![]()
Jul je mjesec kada nacionalni operator kablovske televizije BBM slavi treći rođendan! Tim povodom je, u znak zahvalnosti što ste uz nas, svim korisnicima besplatno aktiviran Family ili Arena Sport paket (u trajanju od tri nedelje i u zavisnosti od paketa koji već koristite).
- korisnici Osnovnog paketa dobijaju Family paket
- korisnici Osnovnog i Pink paketa dobijaju Family paket
- korisnici Osnovnog i HBO paketa dobijaju Family paket
- korisnici Osnovnog i Dodatnog paketa dobijaju Arena paket
- korisnici Osnovnog i Family paketa dobijaju Arena paket
- korisnici Super paketa dobijaju Arena paket
steta sto mi sto imamo osnovni paket ne mozemo da dobijemo arenasport paket, jer mi family ne treba.
a sto je family paket i mora li to da se instalira?
http://nebojsacelebic.b0x.me/
http://www.bbm.co.me/televizija.paketi.php?ID=5
moras da instaliras
zar korisnicima super paketa po ugovoru automatski arena paket ne postaje dio super paketa??????
Ne,korisnici su opet prevareni!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ljudi, politiku arena kanala ne odlucuju samo kablovski operateri nego sama arenasport. cijena je u cijelom regionu ista.
kad će taj internet?![]()
ja sam mislio da uskoro uvodite i internet :lolblue:
ne postoji politika arena kanala i politika bbm-a. postoje samo vazeci ugovori koji su potpisani i od pretplatnika i od bbm-a...
prema tim potpisanim ugovorima vi ste imali zakonsku obavezu da pretplatnicima super paketa besplatno aktivirate arena sport kanale...
ja samo ne kapiram zasto vas ljudi ne tuze, zasto su dozvolili da to uradite jer nema tog suda koji nece to nazvati prevarom
odes u MENI-INSTALACIJA- kod 2606, trazenje kanala- nacin pretrazivanja-AUTO, pa spustis dolje i kliknes Pretrazi
Ne bi loše bilo da neko postavi sliku HDD receivera BBM...
Koliko vidim, nikako se ne govori o ovim receiverima,
koja je marka,
kakav je kvalitet slike,
Ima li HDD kanala, itd...
Da li ovo "ćutanje", znači da nema korisnika
koji koriste ove receivere...
dajte malo BBM - ovci angažujte se!![]()
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
HD DVR receiver...![]()
"Stiže nova ponuda bolja nego stara!
U skladu sa razvojem kompanije i kretanjima na tržištu, obezbijedili smo za Vas risiver nove generacije - HDD risiver!
Ovaj prijemnik ima ugrađen hard disk i omogućava korišćenje naprednih funkcija, kao što su snimanje i premotavanje programskog sadržaja.
Uslov za priključenje je aktivacija Super paketa (80 TV kanala) na period od 12 mjeseci, a cijena ovog risivera iznosi 95 € sa PDV-om (ne postoji mogućnost plaćanja na rate).
Da još jednom premotamo ponudu risivera: na raspologanju su Vam, u zavisnosti od uslova akcije, plaćanja i tehničkih mogućnosti, risiveri po cijeni 5, 65, 75 i 95 eura!
http://www.bbm.co.me/index.php?ID=56&Page=2
covjek je samo prenio ono sto pise na zvanicnom sajtu![]()
Last edited by zeks; 08-07-10 at 23:48.
Ahaa nisam znao, mislio sam da imaju u ponudi HD kanale,
odnosno da njihov receiver ima tjuner za HD...
hvala za info...
vidim pise umjesto happy/kosava ide pink kids? zbog cega ? zar ne moze neki drugi kanal da se makne recimo hayat, chasse & peache...?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks