View Poll Results: Scudetto osvaja

Voters
309. You may not vote on this poll
  • Bari

2 0.65%
  • Bologna

1 0.32%
  • Brescia

2 0.65%
  • Cagliari

1 0.32%
  • Catania

2 0.65%
  • Cesena

4 1.29%
  • Chievo Verona

1 0.32%
  • Fiorentina

6 1.94%
  • Genoa

3 0.97%
  • Internazionale

70 22.65%
  • Juventus

41 13.27%
  • Lazio

50 16.18%
  • Lecce

1 0.32%
  • Milan

73 23.62%
  • Napoli

7 2.27%
  • Palermo

2 0.65%
  • Parma

5 1.62%
  • Roma

32 10.36%
  • Sampdoria

4 1.29%
  • Udinese

2 0.65%
Page 10 of 362 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 226 to 250 of 9040

Thread: Calcio Seria A 2010/2011

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

Blablabla, mi osvajamo a vi igrajte balet ako ocete, opet cemo pobijedit vas
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Realno, fudbal Milana zadnje sezone bio je - čekaj da Ronaldinjo potrefi dobar pas za (uglavnom) Pata.

Sem toga, priča o lijepom i ružnom fudbalu je subjektivna i već ustajala.
    Realno, to nije mogla bit igra Milana, jer Pata nije bilo 3/4 sezone. Slazem se da je dosta zavisilo od Ronaldinha, ali nije bas ni sve tako kao sto ti kazes. Bilo kako bilo, prica o ljepoti fudbala se svodi na ukuse, te ne treba stvarno o tome raspravljat. Na kraju krajeva, sve se svodi na trofeje, i pamtice se osvajaci, a ne kako su igrali.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igra Milana se proshle godine svodila na trenutke genijalnosti uglavnom dinja i pata a ponekad sedorfa, pirla pa chak i borijela i huntera, nisu imali kontinuitet u igri i nisu mogli da odrze formu pa par utakmica odigraju vrhunski a onda se muche i tako u krug... Ja sam kao navijach uvijek uz njih ali bih se neuporedivo vishe ponosio njima da nastoje lijepim fudbalom da dodju do rezultata, kao shto to radi Barsa, pa i ako se ne osvoje nishta zasluzuju poshtovanje. Ja nisam rekao da Milan igra atraktivno, jer prelijepa igra koju pokazuju samo na momente nije dovoljna, ali mi se svidja shto rade na projektu koji ima za cilj upravo to, i zato imaju moju punu podrshku i u ovim godinama u kojima se muche i trpe kritike sa svih strana...
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako, interu je zbog duge sushe jedini cilj rezultat bio. ko zna mozda sad i promijene igru. ali kad ti na sredini imash stankovic, cambiasso i sad mascherano kako mozes da ocekujes neku prelijepu igru??? ekipa ciji je najskuplji igrac bek??? kad je juventus igrao lijepo? nikad! jbg drugacije se gradi ekipa, drugacije se gleda na fudbal... ali ne kazhem juventusovo donosi rezultate u prvenstvu, murinjov inter osvojio evropu. ali ipak kad se pogleda sve ukupno, mi smo najtrofejniji klub na svijetu a opet igramo uvijek lijepo i kad ide i kad ne ide.... a okrenuce i nas, ionako su samo tri godine prosle od kako nijesmo osvojili champions...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Vratile bi se te investicije odavno, da nije bilo lopova iz Juventusa i Milana... Ali necemo o tome vise. Ko bolan igra 3x ljepsi fudbal od Intera? Milan? Ne zasmijavaj me. Ima odje neobjektivnih ljudi, i zagrizenih i sve, ali tebe mozemo ubrojiti u one najgore... Izigravas nekog znalca, kritikujes sve i svasta, a iz ociju ti se vidi mrznja prema Interu. Da nisi poceo za Barsu da navijas, mogu mislit' kakve bi sve frustracije od tebe citali usled posrtanja Lacija zadnjih sezona... Ovako se tjesis navijajuci za giganta iz Katalonije. Jbg, shvatam ja tebe... Ali su se u Barseloni usrali od velikog Jose-a, pa su krenuli da se pojacavaju ka' ludi... dzaba sve to...Jose ce ubrzo da hara i Spanijom i Evropom. I to je fakat! Jebes lijep fudbal kad na kraju osvojis racku!
    pa jbg, najobjektivniji ste vi sto navijate za inter. vi sve znate.
    Druze, ja ovo pricam cisto da bi se malo "igrao" sa Cesom jer mi je dosadno kad on nesto ne prokomentarise - volim da cujem kako on razmislja.
    Ti da si imalo objektivan ovaj post koji si meni uputio bio bi prikacen nekome drugom ali ne. I ti meni pricas o objektivnosti. placeno je to :hardrock:
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    pa jbg, najobjektivniji ste vi sto navijate za inter. vi sve znate.
    Druze, ja ovo pricam cisto da bi se malo "igrao" sa Cesom jer mi je dosadno kad on nesto ne prokomentarise - volim da cujem kako on razmislja.
    Ti da si imalo objektivan ovaj post koji si meni uputio bio bi prikacen nekome drugom ali ne. I ti meni pricas o objektivnosti. placeno je to :hardrock:
    Izvini druze moj, braCki, sto sam se upetljao u tvoje igrice sa Case-om, budi mi ziv i zdrav. Caos. :mrgreen:
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

greska je moja sto sam to uradio na ovom topicu ali jednostavno ne mogu da izdrzim a da ne odgovorim na koje kakve gluposti koje se ovdje cuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

greska je moja sto sam to uradio na ovom topicu ali jednostavno ne mogu da izdrzim a da ne odgovorim na koje kakve gluposti koje se ovdje cuju.
    Oprosteno ti je.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Ali su se u Barseloni usrali od velikog Jose-a, pa su krenuli da se pojacavaju ka' ludi... dzaba sve to...Jose ce ubrzo da hara i Spanijom i Evropom. I to je fakat! Jebes lijep fudbal kad na kraju osvojis racku!
    Taj fudbal tj generacija je osvojila 6 trofeja u jednoj godini sto je rekord do sad a pritom bila evropski i sad svjetski prvak na reprezentativnom nivou. Dobro znas ko sve igra za Spaniju i kakvu je igru Spanija igrala...

Nikad mi nece bit jasniji komentari poput ovoga, gleda fudbal godinama a bjezi od istine..

Nisam navijac Spanije ali sto rece laciale kad covjek vidi kakve se sve budalastine pisu covjek ne moze ne napisati 2-3 rijeci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    Taj fudbal tj generacija je osvojila 6 trofeja u jednoj godini sto je rekord do sad a pritom bila evropski i sad svjetski prvak na reprezentativnom nivou. Dobro znas ko sve igra za Spaniju i kakvu je igru Spanija igrala...

Nikad mi nece bit jasniji komentari poput ovoga, gleda fudbal godinama a bjezi od istine..

Nisam navijac Spanije ali sto rece laciale kad covjek vidi kakve se sve budalastine pisu covjek ne moze ne napisati 2-3 rijeci..
    A kakvu je to igru igrala Spanija? Da nije super atraktivno? Posto nisu skoro nijedan tim dobili sa vise od gola razlike (uglavnom 1-0). I primili su najmanje golova na prvenstvu. Meni se cini da je to defanzivna igra. I da se razumijemo, nije defanzivna igra samo katanaco, defanzivno je i kad se drzi lopta, a ne napada. A ruku na srce, Spanija nije ni mnogo sansi pravila, niti, kao sto vidimo, golova dala.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    9,756
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

E sad si vec naje*ao od ovih velikih poznavalaca fudbala... Ubjedice te da slabo vidish, da su zapravo dali 20 golova i pravili 250 shansi po mechu...

Istina je da su igrali najkvalitetniji fudbal ali miljama daleko od najljepsheg...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    E sad si vec naje*ao od ovih velikih poznavalaca fudbala... Ubjedice te da slabo vidish, da su zapravo dali 20 golova i pravili 250 shansi po mechu...

Istina je da su igrali najkvalitetniji fudbal ali miljama daleko od najljepsheg...
    Iskreno, meni je najkvalitetniji fudbal igrao Brazil. Jer su bili jaki i pozadi, i odlicno su igrali napad.

A iako sam rekao da je lijepa igra stvar ukusa, u prethodnom postu sam za neki kriterijum uzeo da je napadacka igra atraktivna. Toliko o tome.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naš fudbalski reprezentativac Stevan Jovetič najvjerovatnije će i dalje nositi dres Fjorentine.Prema pisanju italijanskog sportskog lista Korijere Delo Sport Jovetić je kazao da će najvejrovatnije produžiti ugovor sa Fjorentinom do 2013 godine,i da mu se sviđa život u Firenci.

"Sviđa mi se život u Firenci i nadam se da ću uskoro produžiti ugovor koji važi do 2013. godine, a planiram da ga produžim do 2015. Neću da obećavam golove, ali daću sve za ovaj tim" rekao je, kako piše italijansi list, mladi crnogorski napadač."

Španski „El Mundo Deportivo", objavio je prije dva dana da je Barselona spremna da u ljetnjem prelaznom roku angažuje Jovetića kao zamjenu za Tijerija Anrija koji će karijeru nastaviti u Americi.
    Međutim nije Barselona jedina koja je zainteresovana za usluge našeg reprezentativca veliko interesovanje pokazali su Njemacki bundesligasi:Bajern i Volfsburg, a prema pisanju tamosnjih medija Volfsburg je na adresu Fiorentine već poslao oko 17 miliona evra.

Poslednje ažuriranje petak, 16 jul 2010 09:20
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post

Aha...ali uz pomoc dobro poznatog sudije u Londonu... Brate, znaci kenja mi se od vasih postova...

Thanks Thanks Given 
    9,756
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Iskreno, meni je najkvalitetniji fudbal igrao Brazil. Jer su bili jaki i pozadi, i odlicno su igrali napad.

A iako sam rekao da je lijepa igra stvar ukusa, u prethodnom postu sam za neki kriterijum uzeo da je napadacka igra atraktivna. Toliko o tome.
    Slahzem se, vec rekoh u topicu o finalu da bih volio da je brazil proshao chisto da pospremi one kepece, jer imaju i snagu i tehniku... Jbg falilo im je srece, a nije bilo ni pomoci sudija kao neki shto su imali...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Vlado, to kazes da Inter zadnjih godina igra ljepsi fudbal od Milana? kakav kiks.
    Znamo da si Caseov drug ali daj bar malo objektivnosti.

Bez ''A''.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahahahhaahahahahah!!! :lolblue:
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    A kakvu je to igru igrala Spanija? Da nije super atraktivno? Posto nisu skoro nijedan tim dobili sa vise od gola razlike (uglavnom 1-0). I primili su najmanje golova na prvenstvu. Meni se cini da je to defanzivna igra. I da se razumijemo, nije defanzivna igra samo katanaco, defanzivno je i kad se drzi lopta, a ne napada. A ruku na srce, Spanija nije ni mnogo sansi pravila, niti, kao sto vidimo, golova dala.
    Spanija igrala defanzivno na sp ,spanija je i na ep prije 2 primila najmanje golova pa ga osvoji,a jedan od razloga malog broja primljenih golova jeste gospodin na golu spanije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post

Bez ''A''.
    :lolblue::lolblue::lolblue::mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

:lolblue: :lolblue:
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    Spanija igrala defanzivno na sp ,spanija je i na ep prije 2 primila najmanje golova pa ga osvoji,a jedan od razloga malog broja primljenih golova jeste gospodin na golu spanije
    Razlog za malo primljenih golova je što ubijaju igru presingom na tudjoj polovini. A ako to nije ubijanje igre, ne znam što je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odavno neko nije nekog jace izuo iz cipela...Iliti iscipelario.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Razlog za malo primljenih golova je što ubijaju igru presingom na tudjoj polovini. A ako to nije ubijanje igre, ne znam što je.
    ja napomenuh jedan od razlogaali dobro ovo je prica za neku drugu temu,
    procitah sad na goal.com da je fiorentina kupila insu onog beka iz liverpula

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...le-of-emiliano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    Spanija je na Evropsko dala masu golova, i pravila masu sansi, igrali su potpuno drukcije nego na ovom svjetskom prvenstvu. Ali kad ti imas 7 igraca Barce, i to svi umiju da drze loptu (lise Ville), dobijes dosadnu Spaniju koja drzi loptu na 30m od protivnickog gola, i dobija sa po 1:0. Oni da su napadacki igrali, davali bi vise golova valjda.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Vlado, ti si meni super !

Page 10 of 362 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)