zasluzena pobjeda !!!
Za 10 dana (17. srpnja) počinje Svjetski kup. Da li se preko njega može proć na SP bez kvalifikacija?
* Hrvatska - Srbija 3:0:3 (10:7, 11:8, 7:5, 11:12, 8:9, 11:14), za desetak dana novi susret
Više Srbija dobro ne leži kao protivnik.
Pravilo za svaki dodir da se svira iskljucenje je smijesno. To je uradjeno zbog Recca u Napulju, sad samo odrzavaju. Dokle god bude Volpi aktivan, ovaj sport ce da tone sve vise i vise. Jedino ako se ostali klubovi udruze.
Last edited by PERPER; 17-07-10 at 20:35.
Ajme ovih hrvatskih utopljenika, kad god je neka imalo važnija utakmica izgube ko najobičnije curice i to svaki put. Eno Rudić po izjavama kako mu ovo takmičenje nije bitno - naravno uvijek je bitnije ono sljedeće tako da uvijek alibi ima spreman kad popuši. Nikad neću zaboravit kako je prije EP govorio kako mu je puno važnija Olimpijada i onda popušio na oba takmičenja naravno. Sve mi se čini da nam se isto sprema i ovaj put. Sad kad bude u Oradei takmičenje onda će naravno reći kako mu to nije bitno nego Ep a prije Ep se ne bi čudio da izjavi kako mu je najvažnije svjetsko dogodine i takve stvari. Pa dobro Rudiću, je li vrijeme više nešto da pokažeš ili da odeš?
Je, do 5 dana prije prvenstva - onda će izjavit kako je ovo samo uvod u neki petogodišnji ciklus gdje se uvode mlađi igrači koji će narednih godina sve živo osvojit jer druge nacije će zaboravit igrati vaterpolo do tada. Čovjek je osvojio svjetsko u australiji i za to svaka čast ali zar više nije dosta glupih opravdanja?
izludje sudjenje, i ovi kontra faulovi, ubishe igru ozbiljno.. bash pih... a ne sviraju kad treba da sviraju... hrvatska svaki put dobro krene, ali su ocigledno fizicki slabi, jer svaku cetvrtu cetvrtinu nagrdjeno padnu.. samo uporedite kako su igrali igraca vise u prvom poluvremenu i drugom...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ma to sve stoji Braco i naravno da se slažem sa tobom ali kroz ovakve utakmice se gradi samopoštovanje i respekt protivnika prema tebi. Zamisli kad se sretnu Hrvatska i Srbija na Ep u zagrebu a Srbija ih dobila u 4 od 5 zadnjih utakmica, to sigurno ne ulijeva samopoštovanje i dapače čak stvara kompleks od druge momčadi. Mislim da se na ovaj način ne gradi pobjednička momčad ili pobjednički mentalitet nego se jednostavno stvaraju kompleksaši od igrača.
Mislim da sa svjetskog kupa prve 4 (izuzev Srbije i CG) se plasiraju na SP.
Danas smo jos jednom pokazali hrvatima ko je koA sutra cemo da potvrdimo da igramo najbolji vaterpolo i to je to...
Ma ne bi se složio jer se ipak radi o već izgrađenim igračima. Da su to djeca pa ajde, ali ipak su to odrasli ljudi, svaki sa po nekoliko godina reprezentativnog staža.
Problem kod Rudića su ta stalna tempiranja forme što, po mom mišljenju, dovodi do iscrpljenosti igrača. Nisu Mađari ludi. Neka natjecanja jednostavno treba preskočiti. SL ne donosi ništa osim plasmana na SP a to ćemo napravit i bez SL. Sezona je preduuuugačka, to jest nema kvalitetnog odmora prije bilo kakvih priprema. Gledaj ovu godinu: Jadranska liga, domaći kup, domaće prvenstvo, Euroliga, Svjetska liga, Svjetski kup, Europsko prvenstvo, pa opet na jesen JL i tako do kraja godine. To je i za konje ubitačan tempo i to nam ne treba. Ne bih se čudio da u Zg padnemo bez ispaljenog metka.
4 se plasiraju ja mislim, ali crna gora ne igra fina cup...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
U koliko je utakmica?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks