View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 417 of 2252 FirstFirst ... 3173674074134144154164174184194204214274675179171417 ... LastLast
Results 10,401 to 10,425 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Iz ARENE

TALENTOVANI PODGORIČANIN LUKA PETRIČEVIĆ OBAVEZAO SE NA VJERNOST PAOKU

PODGORICA - Učenje fudbalske azbuke u dresu Budućnosti, pa godina dokazivanja i uspona u dresu “romantičara” sa Karaburme (OfK Beograd) i onda dokaz da vrijedi - Podgoričanin Luka Petričević prije devet mjeseci dobio je poziv da se priključi solunskomPAOK-u, a juče je, na dan svog punoljetstva, ozvaničio saradnju sa solunskim“crno-bijelima“. Udruštvu Zizisa Vrizasa, proslavljenog grčkog asa, sada sportskog direktora kluba i svog menadžera Viktora Trenevskog, bivšeg majstora Budućnosti, ekstra talentovani vezista obavezao se natrogodišnjuvjernosttimusa“Tumba“ stadiona.
    - Potpisao sam na tri godine, sa klauzulom da ukoliko budem imao određeni broj mečeva produžimo saradnju.Ljepšu čestitku za punoljetstvo nijesam mogao da dobijem - rekao je za ARENU Petričević, koji se zahvalio treneru iz OfK Beograda Dževadu Prekaziju, kao i svimtrenerima koji su ga trenirali kroz mlađe kategorije Budućnosti, posebno Miliji Savoviću. Predsjednik kluba Teodoros Zagorakis (kapiten grčke reprezentacije sa EURA 2004.) izAtine je putem telefona poželio sreću novom članu “crno-bijelih”, a italijanski stručnjak Mario Bereta (nekadašnji trener Parme,Lećea, Sijene, Torina...) odmah naredio pakleni rad.
    Cilj je jasan - klub sa najviše navijača u Solunu jurišaće ove sezone na Ligu šampiona. -Od prvog treninga krenula je borba za pozicije. Bereta zahtijeva rad, red i disciplinu, a kao svaki Italijan posebnu pažnju posvećuje taktici. U klubu su svi zaokupljeni Ligom šampiona, jer PAOK je nakon dugo godina došao u
    situaciju da se bori za najelitnije takmičenje. A potez Berete pred jučerašnji popodnevni trening, koji govori da Luka Petričević ide sa ekipom na pripreme u Njemačku, dovoljno govori kako se u Solunu ozbiljno računa na omladinskog reprezentativca CrneGore.
    -Sada je sve na meni, da se nametnem, da kroz svaki trening, svaku utakmicu naučim nešto,napredujem...Uostalom, znam da samo paklenim radom mogu
    da opstanemu ovako velikom klubu. Poseban utisak na mladog Podgoričanina ostavili su navijači PAOKa. Na prvom treningu pred novu sezonu popularni“Gate4”napravili su nestvarnu atmosferu na stadionu Tumba. - fasciniran sam bio ambijentom, 15.000 navijača potrudilo se da nas na pravi način “uvede” u sezonu. Baklje, pjesma, dlanovi - bio sam na tribinama na svim važnijim utakmicama PAOKa u protekloj sezoni, stadion je uvijek krcat, ali doživljaj sa terena je potpuno drugačiji - zaključio jePetričević, koga ćemo brzo (u avgustu) gledati u Crnoj Gori na okupljanju omladinske reprezentacije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Iz ARENE

TALENTOVANI PODGORIČANIN LUKA PETRIČEVIĆ OBAVEZAO SE NA VJERNOST PAOKU

PODGORICA - Učenje fudbalske azbuke u dresu Budućnosti, pa godina dokazivanja i uspona u dresu “romantičara” sa Karaburme (OfK Beograd) i onda dokaz da vrijedi - Podgoričanin Luka Petričević prije devet mjeseci dobio je poziv da se priključi solunskomPAOK-u, a juče je, na dan svog punoljetstva, ozvaničio saradnju sa solunskim“crno-bijelima“. Udruštvu Zizisa Vrizasa, proslavljenog grčkog asa, sada sportskog direktora kluba i svog menadžera Viktora Trenevskog, bivšeg majstora Budućnosti, ekstra talentovani vezista obavezao se natrogodišnjuvjernosttimusa“Tumba“ stadiona.
    - Potpisao sam na tri godine, sa klauzulom da ukoliko budem imao određeni broj mečeva produžimo saradnju.Ljepšu čestitku za punoljetstvo nijesam mogao da dobijem - rekao je za ARENU Petričević, koji se zahvalio treneru iz OfK Beograda Dževadu Prekaziju, kao i svimtrenerima koji su ga trenirali kroz mlađe kategorije Budućnosti, posebno Miliji Savoviću. Predsjednik kluba Teodoros Zagorakis (kapiten grčke reprezentacije sa EURA 2004.) izAtine je putem telefona poželio sreću novom članu “crno-bijelih”, a italijanski stručnjak Mario Bereta (nekadašnji trener Parme,Lećea, Sijene, Torina...) odmah naredio pakleni rad.
    Cilj je jasan - klub sa najviše navijača u Solunu jurišaće ove sezone na Ligu šampiona. -Od prvog treninga krenula je borba za pozicije. Bereta zahtijeva rad, red i disciplinu, a kao svaki Italijan posebnu pažnju posvećuje taktici. U klubu su svi zaokupljeni Ligom šampiona, jer PAOK je nakon dugo godina došao u
    situaciju da se bori za najelitnije takmičenje. A potez Berete pred jučerašnji popodnevni trening, koji govori da Luka Petričević ide sa ekipom na pripreme u Njemačku, dovoljno govori kako se u Solunu ozbiljno računa na omladinskog reprezentativca CrneGore.
    -Sada je sve na meni, da se nametnem, da kroz svaki trening, svaku utakmicu naučim nešto,napredujem...Uostalom, znam da samo paklenim radom mogu
    da opstanemu ovako velikom klubu. Poseban utisak na mladog Podgoričanina ostavili su navijači PAOKa. Na prvom treningu pred novu sezonu popularni“Gate4”napravili su nestvarnu atmosferu na stadionu Tumba. - fasciniran sam bio ambijentom, 15.000 navijača potrudilo se da nas na pravi način “uvede” u sezonu. Baklje, pjesma, dlanovi - bio sam na tribinama na svim važnijim utakmicama PAOKa u protekloj sezoni, stadion je uvijek krcat, ali doživljaj sa terena je potpuno drugačiji - zaključio jePetričević, koga ćemo brzo (u avgustu) gledati u Crnoj Gori na okupljanju omladinske reprezentacije.

Samo da nijesu u našim klubovima, koji su grobari mladih igrača. Jedino je Brano Milačić ubacio neke klince u Lovćenu i svaka mu dala zbog toga. Budućnost je upropastila dosta igrača, evo mali Vešović će čudo činjet u CZ, a u Budućnosti(prsloj) nije mogao da igra pored raznih Stolica. Ne prodaju ih kada treba nego ih gomilaju i pričaju im priču da treba da im je čast da igraju u najačem klubu. Međutim, kada dođu evropska takmičenja ne mogu nikoga izbačit.
    Pa ako je Budućnost veliki klub, i da je čast igrati u njemu đe su joj rezultati. Neka mi neko kaže đe su im igrači iz podmlatka? Pa jasno je, daju ih na raznim pozajmicama a oni kupuju neke prosječne starce, i daju im dobre plate.

Samo Lovćen dok god je Brano tamo. Ma svaki klub samo Budućnost ne.

Da ne bude zabune, ja inače navijam za Budućnost i ovo nije protiv nje, već protiv politike Budućnosti koja je, blago rečeno, katastrofalna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Franky_Four_Fingers View Post
    Neka ga,neka.Samo shto dalje odavde
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by oto fon View Post
    Samo da nijesu u našim klubovima, koji su grobari mladih igrača. Jedino je Brano Milačić ubacio neke klince u Lovćenu i svaka mu dala zbog toga. Budućnost je upropastila dosta igrača, evo mali Vešović će čudo činjet u CZ, a u Budućnosti(prsloj) nije mogao da igra pored raznih Stolica. Ne prodaju ih kada treba nego ih gomilaju i pričaju im priču da treba da im je čast da igraju u najačem klubu. Međutim, kada dođu evropska takmičenja ne mogu nikoga izbačit.
    Pa ako je Budućnost veliki klub, i da je čast igrati u njemu đe su joj rezultati. Neka mi neko kaže đe su im igrači iz podmlatka? Pa jasno je, daju ih na raznim pozajmicama a oni kupuju neke prosječne starce, i daju im dobre plate.

Samo Lovćen dok god je Brano tamo. Ma svaki klub samo Budućnost ne.

Da ne bude zabune, ja inače navijam za Budućnost i ovo nije protiv nje, već protiv politike Budućnosti koja je, blago rečeno, katastrofalna.
    To je to. Odličan post.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://sportal.rs/news.php?id=31343
    nikola drincic poceo da trenira
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prema procjenama najpoznatijeg sajta za vrijednost fudbalera transfermarkt.de crnogorska A reprezentacija vrijedi oko 66.600.000 €.Najskplji naš fudbaler je fudbaler Rome i naš kapiten Mirko Vučinić čija cijena iznosi 18.500.000 €.Nakon Mirka slijedi Stevan Jovetić fudbaler Fiorentine čija je cijena 14.000.000 €.Treće mjesto zauzima Simon Vukčević njegova cijena na fudbalskom trzistu iznosi 6.500.000 €.Cijena Nikole Drinčića iznosi 4.000.000 €,dok je Bašina cijena 3.500.000 €.
    Ostali reprezentativci:

Mitar Novaković 2.000.000 €
    Branko Bosković 1.800.000 €
    Andrija Delibašić 1.800.000 €
    Mladen Božović 1.450.000 €
    Vladimir Božović 1.400.000 €
    Dejan Damjanović1.300.000 €
    Vukašin Poleksić1.200.000 €
    Luka Pejović 1.100.000 €
    Fatos Bećiraj 1.000.000 €
    Miodrag Džudović 900.000 €
    Savo Pavićević 800.000 €
    Milorad Peković 800.000 €
    Srđan Blažić 750.000 €
    Radoslav Batak 700.000 €
    Elsad Zverotić 600.000 €
    Ivan Vuković 500.000 €
    Bojan Božović 500.000 €
    Milan Jovanović 350.000 €
    Mladen Kašćelan 250.000 €
    Slobodan Lakićević 200.000 €
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luka Pejovic 1.100.000.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedini brano cini nesto za ovaj jadni crnogorski fudbal. ja bi uveo pravilo da klubovi moraju da imaju barem 5 igraca ispod 23 godine koji su ponikli u klubu, i da ne mogu da kupe preko 1 stranca godisnje, pa bi vidjeli kako bi nam liga napredovala. ja ne mogu da shvatim da nijednom klubu u cg nije u interesu da gura mladje i da ih prodaje na kraju, da od toga klub opstaje, nego da dovode neke djedove koji na kraju katastrofalno igraju. mozda bi opao kvalitet u startu, ali ne vidim ni neku korist od osvajanja ovakve lige... kroz par godina igrao bi se sigurno bolji fudbal i mladi bi se borili vishe, a i reprezentacija bi ojacala. bruka je da mladi momci ne dobijaju priliku, nego sve sto valja ode do 18te u partizan zvezdu ili dalje. da ti momci igraju prvu ligu mozda bi imali nekog interesa i da ostanu jos koju godinu... jako los rad saveza, kao i klubova...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vito View Post
    Luka Pejovic 1.100.000.....
    Toliko o tom sajtu...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa dobro ponekad omanu ahahhahah
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) reprezentacija Crne Gore nazadovala je za osam mjesta i sada zauzima 72. poziciju, sa ukupno 448 bodova.
    http://cafemontenegro.com/index.php?...17&news=125940
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da je Vukcevic ostao u Sportingu:mad:.
    Stjepanovic valjda na probi u Seltiku.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

transfermarkt.de je smeće i ne mogu vjerovat da ga ozbiljni mediji uzimaju kao izvor. A inače sam vidio već par puta u Vijestima njihove "izvještaje".

Mitar Novaković 2 miliona... dinara, možda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li ovo istina da M.U. trazi Jovetica???Cuh na dnevnik veceras!

Jovetic postigao Het Trik, FIORENTINA-CORTINE 6-0
    Mihajovic izjavio posle meca;
    ”Ne volim da isticem pojedince ali Jovetic ce postati najbolji, njegova igra je spektakularna. “
    Last edited by *monte081*; 19-07-10 at 23:04.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Eo se prica o "ponudi koju Viola nece moci da odbije". Nesto se ne sjecam da je Fergi za nekoga dao takvu sumu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Eo se prica o "ponudi koju Viola nece moci da odbije". Nesto se ne sjecam da je Fergi za nekoga dao takvu sumu.
    Da bas sam cuo to, o nekoj velikoj ponudi.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Da bas sam cuo to, o nekoj velikoj ponudi.
    da 20 miliona ,mada ne bi lose bilo da predje,ne moze s Mihajlovicem nidje
    The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I onda da ga pogodi neki Taylor i zbogom fudbalu. Neka papi jos pa neka ide u Spaniju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta bi bilo da ne igra ligu sampiona...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ako je Fabregas onako žgoljav preteka od 16te godine (iako ga lome po 90 minuta), ne može to bit tako fatalno.

Nesrećnih slučajeva ima, ali mnogo bi mi milije bilo da Jovetić igra pravi fudbal no da se manekeniše po terenu u Španiji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A nesto razmisljam, ne moze ni ojacat tu dje je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ako je Fabregas onako žgoljav preteka od 16te godine (iako ga lome po 90 minuta), ne može to bit tako fatalno.

Nesrećnih slučajeva ima, ali mnogo bi mi milije bilo da Jovetić igra pravi fudbal no da se manekeniše po terenu u Španiji.
    Ali ce tesko u Englesku,i prije je izjavljiva da ako bude isa iz Italije poci ce samo u Spaniju
    The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

jak je onaj sivonja, ne bojte mu se.
    Simon, primjera radi, možda izgleda kao da dijeli kutiju kreatina sa Džonom Mensom, ali provodi pola sezone van terena zbog povreda.
    uostalom, u Engleskoj je više stvar kondicije i fudbalskih navika, napadač mora da se navikne da pomaže odbrani, i obratno, zato se igrači iz mnogih liga ne snalaze u Engleskoj.

cssr Guest

jovetic je pametan decko, ostace on u firenci

Page 417 of 2252 FirstFirst ... 3173674074134144154164174184194204214274675179171417 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)