ESP AUS 5:6
znaci protiv australije igramo....
i prosle godine je bilo srb:cro polufinale
ESP AUS 5:6
znaci protiv australije igramo....
AJMO CRNA GORO !!!
Kako bi se ovom Paskovicju zahvalio za sve ..Ovo je strasno kako momak loshe igra , uzas ..
BISOGNA VINCERE !
iako je ovo bio,kako kazu "laksi trening" ne chine mi se bas nesto ubjedljivi.
na 2m loshi... mada da ne panichim prije vremena vidjece se sve sutra.
gledao sam na arena sport i ne mogu da vjerujem kakav je olosh onaj Kostudic.
nisam ocekivao da cu ovo ikad reci al Djurkovic je najbolji komentator![]()
meni je kustudic super lik, ali za neke zabavne emisije
mozda i za fudbal, kad je neka ne narochito bitna utakmica u pitanju. ali o vaterpolu nema pojma. kao ni ostali sa arene. ali bukvalno pojma nemaju. kako su danas skocili da traze aut, zemljo indijo...
sto se tice igre, tesko je ocekivat u ovoj fazi neku spektakularnu igru. iskreno, ja sam ocekivao poraz od amerikanaca. sad mozemo australijance dobit [sto nece biti lako] i zavrsit pola posla za ovo ljeto.
Ovi Spanci se vazda sprdaju kroz svjetsku ligu,a onda iznenade na Ep ili Sp....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
A u vas obrnuto, pregazili sve u bezveznom natjecanju pa 9. bili na važnom.
Pa Svjetska liga i Svjetski kup su nevažna natjecanja. Najvažnije su Olimpijske igre pa Svjetsko pa Europsko. Previše je reprezentativnih natjecanja u vaterpolu, ostavio bih OI (4 godine), SP (s 2 povećao razmak isto na 4 godine) te EP (neka ostane svako 2 godine).
Kolovoz is back! :hardrock:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Kako je gadan lik sto je ovo .cimru
ko da je bitno je li nosi 3 ili 2 pobjeda u produžecima, važno je ko je ispred koga. a riječi su srpsko hrvatske jer je tako napisao specijalni dopisnik iz srbije, glavno da svi razumiju. evo i kratkog osvrta na 1/4finalni dan link
vaterpolski portal - www.dance.hr
Madaras?![]()
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
dobar danilovic juce, da vidimo oce li sto protiv australije nocas uradit...
AJMO CRNA GORO !!!
Nisam provalio..slabo me ima odje...izbrisah post...
Ako pratish svetsku ligu,vidjecesh da sve reprezentacije izgaraju u bazenu..finalisti obezbedjuju direktno uceshce na SP...
Uopshte u sportu,nema vise marginalnih takmicenja.Posebno ako nose neke privilegije kad dodjesh do samog kraja.A valja i za samopouzdanje.
Danilovica cemo sachekat na SP.Da ni ti ni ja ne izigravamo PorobicE!
Meni je bitno da udjemo u finale....pod broj 1 a pod broj 2 da osvojimo SL
Ali broj 1 mi je najvazniji, da se ne smaramo kvalifikacijama za SP![]()
:)
Normalno da pratim SL i vidim da nijedna evropska repka nije nesto posebno pripremljena i da nijedna ne igra na nekom visokom nivou, vjerovatno radi vaznosti takmicenja. Svako iole upucen u ovu igru zna da je SL marginalno takmicenje, malo su ga uozbiljili s tim da prva 2 idu na SP, ali je i dalje marginalno. Svi vaterpolo strucnjaci kazu da je evropskim repkama na prvo mjesto EP u Zagrebu. Zasto kad je toliko bitno takmicenje Madjari ne ucestvuju zadnjih godina ?
Last edited by PERPER; 17-07-10 at 13:06.
Kako su završile današnje utakmice u razigravanju za plasman od 5.-8. mjesta?
* SAD - Španjolska
* Kina - JAR
A kako je završila utakmica Španjolske i JAR?
12:1 [za spance, naravno]
ovaj djurkovic nije normalan...eto toliko !!!
Svaka cast !!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks