igrač koji može da igra bilo gdje sem u napadu, ali previše para.
igrač koji može da igra bilo gdje sem u napadu, ali previše para.
13.5m je previse u vremenu kada ce neki lorik remi da se plati 15m i aleksandar kolarov posle jedne sezone ljudski odigrane 19m.
Ovaj momak je standardan odlican lijevi bek i nije previse placen obzirom da ima samo 25 god.
skupo ga platise. zadnjih sezona cak nije ni u prvoj postavi bio ali vrlo dobar igrac. igra i po lijevoj i podesnoj strani, bilo na poziciji krila ili beka. ovaj bi nama valjao
izgleda mi uzimamo Drenthe-a, takodje dobar, "polivalentan" igrac. sto bi reka Grgo![]()
e drente se tek naigrao.....
Cijena koju je Barsa platila je 9.5 miliona €. Ovih ostalih 3 miliona € zavise od uspjeha Adriana u Barselonu!
Abidal i Maksvel? Ne kapiram cemu dat 13 miliona za jednog solidnog igraca koji nije nista bolji ni gori od ove dvojice..
adrijano igra i desno. a tu je samo alveš. sad pujol neće bit primoravan da igra desnoga beka.
slazem se saa lacijalem da je adrian bolji od abidala, od maksela vjerovatno nije ali u svakom slucaju dobro pojacanje.
Mene je jedino milo to što će Adriano da stvara veće kratkoročne obaveze, odnosno ugrožavaće likvidnost.Takođe bih volio da ostane Ibrahimović sa svojom milionskom platom.
Tacno.Mada, mislim da je Real kupovinom P.Leona prosao prilicno bolje (poredim zato sto su slicne cijene transfera).Onaj igrac je ubica, dok mi je za Adrijana ovo malo prebudzena cijena...
Na konto poredjenja Adrijana, Maksvela i Drentea - mislim da je Holandjanin bolji od obojice, te da je visestruko veci potencijal.Po meni, tom momku samo treba dati kontinuitet u igri (stalno mjesto), i brzo bi isplivao na vrh...
Il calcio sono io...
Naravno,Drente bi pojeo obojicu.Covjek moze da igra beka,krilo,zadnjeg veznog.Jedino ima nesrecu da igra u Real.Predje li u,recimo,Milan ili Juventus postace namrtvo dobar igrac.
Raise my hammer,take my aim
adriano je dobro pojacanje ali po meni je u tom nekom poredjenju ipak za nijansu slabiji od maxvela i abidala,a vidim da neki brinu za finansijsko stanje barce pa da im kazem da se ne brinu jer se nadam da ce nekako uspjet prezivjet....
pedro leon je odlican igrach,zahvalan a o tome kako izvodi prekide suvisno je govorit....
odakle je stigao pedro leon u real?
iz hetafea![]()
nadam se da cemo ga uzet. bio bi prvi izbor na lijevom beku. Delneri rece prije neki dan da ce dovest jos 3 ili 4 igraca. lijevi, centralni bek, krilo/vezni i napadac u slucaju da Trez ili Amauri odu.
treba kupovat igrace Reala, ima vrhusnkih poput Lassa, Djile, Benzeme, pomenutog Drenthea... a jeftino ih daju![]()
ta godine kad je real uzeo drentea je bila prva kalderona i mijatovica,uzeli su masu igraca izmedju ostalih robena,snajdera,hajncea i dr,izmedju ostalih tu je bio i drente i sjecam se njegovog gola protiv seville u super kup kad je uzeo loptu pretrcao 2-3 igraca i bukvalno raspalio po lopti uhh kakav je to gol bio,i onda su svi mislii da on mora igrat u prve ali je suster iz samo nejmu poznatih razloga drentea drzao na klupi a igrao mu hajnce koji je po meni 2-3 klase ispod drentea
da da, sjecam se one golcine. jedno vrijeme, dok mu je igrao, stavljao ga je u vezni red kao defanzivnog ali nije se nesto bio pokazao![]()
Kako mi je za Drentea raspade se u Real neka ide sto prije moze strasan igrac bit!
Vala da je tolko strasan kao sto zborite, ne bi bio zadnji izbor trenera![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks