Page 435 of 943 FirstFirst ... 335385425431432433434435436437438439445485535935 ... LastLast
Results 10,851 to 10,875 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne branim pikea ali momak je bio 100 % pijan tokom citave ture kroz pa su ga cak i umivali prije izlaska na samu binu,a ne treba da cijenis tim prema pojednicu nego prema svim ostalim igracima...
    a sasvim je druga stvar sto vecina na forumu ne podnosi spaniju pa im je onda sve u vezi njih krivo......
    a nista manji smecari nisu ni gospoda van bomel i de jong kao i odbrana holandije koja se tokom 120 min finala izivljaval na igracima spanije sto se pokazalo i u klipu gdje se pokazaju iniestina koljena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

guti potpisao za besiktas ugovor je potpisan na 2 godine
    citam na marku da su potrebe reala prije svega bekovi maikon i kolarov,cak navode da bi real mogao da osvjezi sredinu dovodjenjem kedire i ozila,i valjda su mamadu i lass diara stavljeni na transfer listu
    sto se tice barse posli su toure,henry i chingrisnki,moguci su odlasci markeza i ibre

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.sportskiportal.com/fudbal...traffordu.html
    Ova dvojica vjerovatno napustaju...Preveliko je interesovanje,ne vjerujem da ce bajern da odoli..

evo kladionicari..
    http://www.sportskiportal.com/fudbal...-utakmica.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Ima fora sa Bastianom, istice mu ugovor sledeceg ljeta. Tako da, ukoliko ne zeli da produzi ugovor, gube ga Bavarci besplatno na ljeto. Pominje se sledeci 'krug': posto je dosao D'Agostino u Violu, Montolivo ide u Bayern, a Schwaini u Inter. Uhhh, prejako
    @Clapton, ja procitah da je Diego blizu addia, tako da ne znam gdje ce pokazivati klasu (koju posjeduje, sto jest jest...).
    nema nista od toga. ostaje 99%. Delneri ga vec na treninzima i pripremnim utakmicama forsira na poziciji poluspica uz Treza.
    Last edited by clapton; 15-07-10 at 01:55.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne bih volio Švajnštajgera u ekipi Real Madrida, nije on fudbaler za tu igru. Nije dorastao Real Madridu niti će ikad dorasti.
    Takođe mi se ne sviđa ni ovo stavljanje Lasane Dijare na transfer listu, s obzirom da je (odlaskom Turea u Englesku) definitivno najbolji zadnji vezni u Primeri, a sigurno zajedno sa Maskeranom i Tureom čini TOP3 na planetarnom nivou.

Ako Mančester Junajted dovede Lama da im igra desnog beka, onda su ogromni favoriti za osvajanje Premier Lige. Dva nerealno dobra beka (Lam, Evra) zajedno sa dva štopera rođena za Englesku (Vidić, Ferdinand), mislim da ne mogu da prime preko 15 golova za sezonu, naravno pod uslovom da ih zdravlje posluži.

Mislim da će ovu sezonu obilježiti eksplozija Nanija i Andersona u dresu Mančestera. Realno, očekujem da i Makeda počne dobijati malo više prostora. Ako se svemu tome doda dolazak Benzeme, mislim da su ogromni favoriti.

Što se tiče ovoga što radi Barselona... nemam riječi. Ne bih rekao da će Jovetić napraviti ogromnu grešku i preći tamo. Izgleda kao pametan momak, tako da vjerujem da će ostati tu gdje jeste. Sad mu je još Mihajlović trener - realno bi trebalo da ovo bude njegova sezona potpune afirmacije u Evropi.

*** Mitro, nešto ste mi previše defanzivni s Maskeranom i Kambjasom pozadi. Ne znam kakav je taj Koutinjo, ali... Benitez je to, znaš i sam kakva je igra Liverpula bila svih ovih godina. Kvota na 0-2 na kladionicu im nije 1.42 prelazila.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    guti potpisao za besiktas ugovor je potpisan na 2 godine
    c
    Aoooooo, pih ! Neću.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlado,u pravu si. Lass mi je odlican igrac,trci,daje pasove,bori se,meni totalno gotivan igrac,kog bi svaki klub pozelio. Svakako medju najbolje. Zaboravio si tu i no1(po meni) Cambiasa!
    Sto se Man UTD tice,iako u finansiskim problemima,Fergunson uvjek izvuce neke adute,Nani i Anderson su dobro placeni i mislim da je pitanje trenutka kad ce da zablistaju. Nani je imao par odlicnih partija,na potezu je Anderson.
    Sto se Intera tice,glavni adut zadnjih godina je odbrana. Maskerano bi svakako pojacao dosta defanzivu,ali ja sam ipak za dovodjenje Svajnija. On se pominje zadnjih dana

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Pitam se ponekad imaju li ovi ljudi život... Greote.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovo su 3 igraca koje traze Gvardiola i Rozel - izgleda da na kraju ipak nece doci niti jedan spic vec mozda sa fabregasom (ukoliko dodje) i malo promijene formaciju tj. injesta na krilo-kao u spaniji.

ovaj felipe lusi je odlican igrac ali tu je debelo zagrzia i atletiko. martinez je defanzivni vezni (tureova pozicija) ...

p.s za maskerana liverpul trazi grdne pare tako od toga nema nista.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lass Diara na transfer listi?Love it.
    Tako su i Makelelea trsili pa su fino zavrsili.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Složio bih se, ali s obzirom da je Murinjo jedan od rijetkih trenera kome priznajem da zna više od mene ćutaću... za sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izgleda postoji velika mogucnost da dodje do neke razmjene izmedju uniteda i bayerna... Lahm u united a Park Ji Sung u bayern...

Park je po meni odlican igrac, al volio bi da se ovo desi jer ipak imamo dosta igraca na toj poziciji dok nam bek kao Lahm masu hvali...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novi Chelzijev dres za gostovanja

The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TroonChica View Post
    Aoooooo, pih ! Neću.
    Kakva steta sto je bilo tako malo prostora, za takvog igraca...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne mogu da vjerujem da je Lass na listi!? koje budale...
    uh kako bih ga rado ja vidio kod nas u Torinu. mrshnuo bih Mela i stavio njega uz Mrachisia u vezni red a Sissoko na klupu pa nek se mijenjaju. ali nije mi jasno to da ga Murinjo uopste ne zeli, on voli takve igrace

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo izgleda je zavrsheno sa Papastopulosom.
    http://www.rossoneriblog.com/milan-a...noa-over-papa/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Kakva steta sto je bilo tako malo prostora, za takvog igraca...

A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pedro Leon presao u Real Madrid

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Junkie994 View Post
    Novi Chelzijev dres za gostovanja

kako mi je gadno kad neko ovako promjeni boju grba da bi ga uklopio u dres... piiih
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

malo ima ovakvih izjava u danasnje vrijeme!!!

Miler (najbolji strijelac i mladi igrac Wc 2010) u izjavi za danasji BIld.de:" Ne interesuje me Real, zelim samo da napredujem uz Bajern i ovdje cu ostati i narednih 10 godina i to bez ikakvog povecanja plate"...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazda mi je Čelski bio mrzan... Ali imaju ubjedljivo najljepšu opremu (uopšte, ne mislim samo na dresove, nego i na trenerke i sve ostalo)

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ne bih volio Švajnštajgera u ekipi Real Madrida, nije on fudbaler za tu igru. Nije dorastao Real Madridu niti će ikad dorasti.
    Takođe mi se ne sviđa ni ovo stavljanje Lasane Dijare na transfer listu, s obzirom da je (odlaskom Turea u Englesku) definitivno najbolji zadnji vezni u Primeri, a sigurno zajedno sa Maskeranom i Tureom čini TOP3 na planetarnom nivou.

*** Mitro, nešto ste mi previše defanzivni s Maskeranom i Kambjasom pozadi. Ne znam kakav je taj Koutinjo, ali... Benitez je to, znaš i sam kakva je igra Liverpula bila svih ovih godina. Kvota na 0-2 na kladionicu im nije 1.42 prelazila.
    U brate, ovo za Švajnštajgera mislim da nisi u pravu. Tačno jedan takav igrač im i treba, da bude nešto što je npr. Snajder u Interu. Sad nešto razmišljam kako će Murinjo da postavi igru, i mislim da Kaka definitivno ne može u defanzivi da radi ono što radi Snajder. Kaka nije igrač za 4-3-3 đe igra veznog, on je za 4-4-2 romb il da igra polušpica eventualno. Viđeli ste kako npr. Gurkuf pogubljen u toj 4-3-3 formaciji, prosto se nije snašao u toj raspodijeli defanzivnih i ofanzivnih zadataka. Takvim igračima treba ogromna sloboda u igri i što manje defanzivnih zadataka. Snajder je speicifičan jer trči masu, i dobar je u duelima.

Kako je Murinjo vodio Inter, očekujem da u jakim utakmicama izvede 4-3-3 đe će napad bit Higuain, Kaka i Ronaldo. I 3 trkača na sredini, Xabi Alonso + još dvojica. Ne kapiram što prodaju Lassa Diaru, jedino ako oće da kupe Maskerana al mislim da Lass nije ništa gori igrač od argentinca. Možda čak i bolji, prava mašina. I još tu da dodaju Švajnstajgera, eto prave sredine po Murinjovom meraku - trkačka i tehnički dobro potkovana. Sad se spominje Kedira iz Štutgarta, očigledno ko zamjena za Lassa.
    Al ovo sam ubjeđen da će Murinjo prvo da zacementira sopstveni gol, pa tek onda ima da razmišlja kako da bucne gol. A za to, oduvjek je forsirao da mu u ekipi igra bar 2-3 igrača na sredini sa defanzivnim karakteristikama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ladno u ovom timu nema pikea koji je bio jedan od najboljih stopera na prvenstvu...hahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cambiasso se ne bi slozio sa tobom, kao ni 90% poznavaoca fudbala.

Ne znam kakav je taj Koutinjo

Magican. I malo sam reka. To je BOG.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Page 435 of 943 FirstFirst ... 335385425431432433434435436437438439445485535935 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)