29. jula stize raspored...rai due 17:00...
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
29. jula stize raspored...rai due 17:00...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Udruzivanje?Dakle ako na tribinama stadiona mog kluba postoji tip ljudi koji si naveo,ja ne smijem da se pojavim na stadionu,s obzirom da cu biti etiketiran kao isti takav?Divno razmisljanje,koje je,sto je najtuznije i prisutno kod nas.
Do tog istog zakljucka sam i ja dosao gore.Zasto onda sluze kamere na stadionima?
A ja garantujem da jesi.Kao i ja.Doduse u uvijenijoj formi.Kao i mnoge druge stvari,uostalom.Navijaci su samo jedna od tema koje sluze za odvlacenje paznje javnosti sa pravih problema.
Prenosim samo svoje razmisljanje,nikakvu propagandu
Providne su i mnoge druge stvari.Ko se jos ne igra rijecima u svrhu propagande?
E vidis,ti kad kazes 'ultrasi Lacija',prva asocijacija su ti nacisti i delikventi.Kad ja cujem rijec 'ultras' prva asocijacija mi je covjek koji iskreno,do neba voli svoj klub.Bez ekcesa.Ovih drugih ima mnogo vise u svakoj navijackoj grupi,ali zbog ovih prvih,sa kojim ih povezuje samo to sto stoje na istoj tribini 90 minuta,dobijaju etiketu problematicnih ljudi.
Jeste,itekako jeste.
Iskreno,i nemam preveliku zelju da podjem na neki,po utisku stecenom preko TV-a.Mada,moguce da si u pravu,bas zbog toga,sto nikada nisam bio ni na jednom.
Naravno da se ne mjeri.Mjeri se po strastima na tribinama.A pirotehnika i decibeli su samo prateca pojava istih
A sto se tice pretejerivanja-zar nebi svijet bio pomalo dosadan da se svi mi,svo vrijeme drzimo u granicama nekog 'normalnog' ponasanja bez ikakvog pretjerivanja?
Ne shvataj sve bukvalno.
I ne mozes da poredis brak i odlazak na utakmicu nikako.Barem se meni cini![]()
Raise my hammer,take my aim
Boruc potpisao za Fiorentinu.
Fiorentina tvrdi da Freja neće prodavat, ali po nekim glasinama je blizu Arsenala.
http://www.sportskiportal.com/fudbal...-raunovoa.html
Ko bi rekao da je ovaj Mario tako pametanDD
http://www.sportskiportal.com/fudbal...a-jovetia.html
Ne bi lose bilo da ode u Man UTD cisto zbog Fergija. Dobar trener,mogao bi od Stevana da napravi zvijer od igraca.
milan uzeo tri igraca iz interove omladinske skole... fossati je veliki talenat i jedan od najplacenih mladih igraca u milanovoj istoriji. inache on je milanovo dijete, ali je odavno vec u interovoj omladinskoj skoli. odbio je da produzi ugovor sa njima, inache sva trojica su drugovi i navijaju za milan i potpisali sa milanom. ali od sve trojice fossati je najvece ime. Inache milan je poslao ponudu od 6 miliona za lucas biglia iz anderlehta a prica se da je moguc dogovor i oko dolaska najveceg mladoh talenta u evropi lukaku-a. Takodje izvjestan je povratak mattioni-ja u milan, a darmian je poslat u palermo na pozajmicu i poluvlasnistvo. slicna sudbina vjerowatno ceka jos par mladih igraca koji ce u genou. adiyah ce mozda i ostati, zavisi od alegrijeve odluke. uglavnom konacno se nesto radi sa mladim igracima, mozda i bude nesto od ove sezone...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Kakvi prijatelji, druze? Daminuta je dosao proslo ljeto, i ciejlu godinu bio na pozajmicu ( u Italija, pa u Rumuniju), nije stigao imena da zapamti ovima dvojici, a ne da budu best friends.
Filkor je igrac d 20 godina koji nije uspio da se nametne u Sassuolo, nema tu srece. Kao ni Daminuta.
Fossati je jedini koji vrijedi nesto, ali je posao, jer u Inter ima mnogo vecu konkurenciju nego kod komsija. Vidjet ce te Crisetiga za god-dvije, da ne pominjem Coutinha, Krhina,...
Mattioni odusevio u Mallorcu, odigrao oko 20-tak utakmica.. Mmmm.. Prave nove Favallie i Kaladzee![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pricaju praznu pricu i mazu oci svojim navijacima.
Cus Filkor hahahaha!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kako ne prijatelju, vidi se koliko se razumijesh. sta je osvojila primavera intera ove sezone? kad je ispala u playoffu sampionata? sta su osvojili u ostalim mladjim selekcijama? a milanova primavera? koliko ja znam mnogo je jacha konkurencija u milanovoj primaveri nego interevoj. inache oni jesu prijatelji sva trojica, a to shto su isli na pozajmice nema nikave veze. Nikad se ne zna kad ce da eksplodiraju. A vazno je da inter nema jednog jedinog italijanskog igraca, gledaj samo imena coutinha crisetiga krhina ahahahahahhah zato su vam otisla i ova trojica, osjecaju se manjina))
Jos jedan slucaj za posmatranje.
Primavera Intera je SILOVALA primaveru sa 4-0 ove godine. POKER!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Neko siluje jednu sezonu,a neko 50-ak prethodnih...
Raise my hammer,take my aim
Milanova primavera je osvojila kup italijanski, usput silovala inter na putu do titule. najljepse od svega je sto je inter dobio 2 0 prvu. samo je bilo 3 0 revans))) milan je osvojio i kadetsku ligu italije, roma omladinsku... u svakom slucaju intera nidje
)
koliko ja znam bilo je 4-1, nema potrebe da se oduzimaju golovi da bi to izgledalo ljepshe, ipak bih ja potpisa da svake sezone gubimo tim rezultatom, jer kad smo na kraju mnogo bolji, koga briga jbt...![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Novi dres, za nove uspijehe.
Release Yourself
Gadluk od dresa. Ljepsi je onaj Juventusov rezervni![]()
Mnogo ste jaki, no dobro, bolje su prosli nego prvi tim bilana...
Dresovi nesto kao zmijska koza. Svidja mi se.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
http://www.acmilan.com/infoPage.aspx?id=91589
4:1 ili 3:0. Koja je razlika kompleksashi?
Last edited by Vito; 14-07-10 at 23:28.
A i vi nashli sa avetinjama da se raspravljate... Pushtite ljude, osvojishe neshto poslije pola vijeka pa poludjeli malo...
#fakenews
Užas. Što se čini sa dresovima u Italiju, strašno.
evo novih lacija...
![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks