pa to ti je sad novo pravilo
Vala ako uspiju da prenose Crna Gora-Hrvatska svaka im cas'
Elez iz Jadrana prelazi u Bresciu.
Release Yourself
danasnji program
USA - Kina
Australia - Juzna Afrika
Crna Gora - Španija -prenosi-Djordjije Kustudic
Srbija - Hrvatska
djordjije kustudic prenosi za one gledaoce koji prate na areni, a milorad djurkovic za one koji prate na rtcg2
Who let the dogs out
hmmm, sad nesto citam i gledam, i nije mi jasno zasto petrovic nije igrao prvu utakmicu, a ticic jeste? koliko god postovao tog igraca, mislim da je ticic potpuno uspavan, i vise od jokica, a u napadu neprimjetan, dok je petrovic u zivotnoj formi cini mi se. nadam se da ce se odluciti da ga ubaci protiv spanije, pa cak i umjesto jokica ako treba.
<--- leuk
znaci ipak ima prenosa i na rtcg, ja sam mislio da ce bit samo na areni....
http://www.rtcg.me/program/najava-pr...ajava/962.html
samo da djurkovic ne pocne pjevat himnu, za ostalo cemo lako![]()
AJMO CRNA GORO !!!
a dobro, to da je zato sto je on iz primorca mi je smijesna prica, i ako je to stvarno razlog, onda nek se poklope svi zajedno. i ja navijam za jadran i ne volim primorac, ali brate treba biti objektivan. trenutno je petrovic po meni za klasu u boljoj formi i od ticica i od jokica.
<--- leuk
Evo Kustudic kao gost uzivo kraj bazena na areni 1
Who let the dogs out
Opet nema Petrovica![]()
svidja mi se kako koristimo igraca vise, jer igramo brzo. realno spanci pojma nemaju, iskoristili su onu gresku radica i poveli, i dali onaj fenomenalan pogodak sa igracem vise ali ipak ono je sut iz dosta teske pozicije.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
kakve su nam ovo kapice?? gore su od srpskih, totalni kich, sa ovim ogromnim grbom pozadi.
8 5 poluvrijeme. kapice su stvarno ruzne... napad odlican, odbrana prilicno losha. malo je nerealno da gubimo na centarskoj poziciji dje shpanci nemaju rezervu. mi smo imali dosta srece kod par golova, a u odbrani sa igracem vise smo slabo plivali dwa puta. dako se u drugom malo trgnu..
uz svo duzno postovanje, ova 2 komentatora pojma o vaterpolu nemaju, pogotovo ovaj kustudic. upravo je rekao da je sutirao Madaras, koji je madjar, a igra za spaniju. oO
a ovaj drugi kaze da je veliki hendikep za crnu goru taj sto jokic ima 2 licne, a on je najvazniji igrac u nasoj odbrani. ocigledno kasni s informacijama jedno 2-3 godine. njima je svaki gol crne gore sreca, jer je neki igrac/golman dotakao loptu noktom, ili se odbilo od stative.
ne pamtim kad smo imali realizaciju igraca vise 5/6. mladjan sasvim dobar, opet je poceo da igra kako treba, n. janovic isto.
radic za 2 cetvrtine nijednu odbranu, ali odbrana (pogotovo s igracem manje) nam je uzas, 3 puta za redom primamo gol na isti nacin.
jos jednom ponavljam, komentatori su smijesni, djurkovic rulez.![]()
<--- leuk
stani, on je stvarno rekao madaras???
odbrana nam je krsh, realno. nekoliko puta na isti nachin primamo gol. vise lici na prijateljsku utakmicu, nego na neku ozbiljnu takmicarsku
Komentatori su operisani od ove igre
dobro su pogodili da spanci ne mogu da se vrate sa +5)))
sasvim zasluzena pobjeda nase repke, razbili smo ih bukvalno. sjajan gol janovica, sraubom, a taman kad sam pohvalio JJ-a, on napravi klasicnu svoju glupost, 1 na 1 s golmanom, i on gadja direkt u njega.
antonije tonci petrovic, hahahahaahah, kakav retard.
opet je maloprije rekao madaras, citiram: "i opet gol madarasa, tog madjara, za koga sam na pocetku prenosa rekao da je na tribinama, ali on je ipak u sastavu i postigao je 2 gola."
<--- leuk
dobra igra danas... lagana pobjeda... sjutra protiv amerikanaca, sa njima smo radili pripreme i ocekuje se dosta tezak mec
AJMO CRNA GORO !!!
Nije mislio na Norberta Madarasa, reko je da imaju nekog naturalizovanog Madjara, izgleda da je mislio na Malara. Pa ti se ucinilo Madaras.
http://www.waterpoloserbia.org/
Last edited by PERPER; 14-07-10 at 19:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks